![]() |
Re: renault meeting
Quote:
|
mai baietii cred ca aduc si meganeul galben "RUS-u"
|
Quote:
|
vin si eu.
|
foarte tare te asteptam ;)
|
am sa apar si eu da nu cred ca stau prea mult
|
la c ora e intrunirea ?
srry dak scria mai in spate dar nu am vazut ... sper sa pot veni si io cu you ul :) |
14:00, sala polivalenta, sambata 4 noiembrie ;) np!
|
deci venim si cu dacii.
|
prezent si eu 8)
|
ANUTZ FOARTE IMPORTANT :
dc vremea nu tine cu noi evenimentu va fi amanat si se va tine sambata viitoare, asa ca sa speram ca avem noroc :( |
sa speram ca da zapada :D
|
incerc sa apar si eu, dar masina e putin "shifonata" k m-a lovit unu' la inceputul sapt... :|
|
daca vine toata lumea de la DACIA-RENAULT RALLY TEAM atunci trebuie sa fiu si yo prezent alaturi de colegi ;)
|
pana la urma se mai tine sau nu se mai tine ceva ?
|
ANUNTZ IMPORTANT :
NU SE VA TZINE MAINE din cauza vremi se amana pt sambata viitoare sambata 11 noiembrie ora 14:00 sala polivalenta |
te pomenesti ca ai inghetat afara azi :)))
|
daca nu ploua si nu ninge , de ce nu se tine ?
|
hei eu vroiam sa vin din iasi si abia acum anuntati?
|
vremea e super vad...
|
in vederea schimbari va asteptam ne riscam azi
|
Deci Se Tzine Azi
|
Locatia si vremea sunt super. Daca si fetele sunt la fel.... :)
|
pare rau ca nu am putut sta mai mult dar data viitoare promit sa plec ultimul :)
|
foarte frumos :) lume destula...
|
multumim tuturor celor care au partcipat la acest eveniment speram la urmatorea inatlnire sa fim in nr mult mai mare
vom reveni cu poze ;) |
In calitate de organizatori, eu si DVDu tinem sa va multumim pentru efortul pe care l-ati facut de a ajunge si de a indura magica cifra de 0 grade :) Speram ca v-a placut si ca data viitoare vom fi si mai multi! De asemenea ne cerem scuze pentru confuzia creata si promitem sa ne revansam fata de cei ce nu au putut ajunge azi din aceasta cauza! Cu respect, SUNu!
|
saritzi cu pozele .. :)
|
10 Attachment(s)
Gata..., vin si pozele! Intai neoficiale...
|
super sper ca mai sunt
|
65 Attachment(s)
Cateva poze si din partea 4Tuning! ;)
|
tare poza mea cu hands-free-ul :)
|
superba intalnire...a fost o placere deosebita sa vad atatea R5 la un loc...bravo baieti pentru initiativa si mai ales ca v-ati prezentat in ciuda vremii...
|
10 Attachment(s)
zece caractere
|
imi cer mii de scuze ca nu am putut ajunge, m-am luat cu treaba si am uitat pur si simplu! dvd-ule sa nu te superi pe mine, promit ca de acum incolo o sa vin cu tau, sunt in legalitate;)!
|
mi-a placut. mi-am desfatat ochiu' cu 8 bubuline, fiecare cu personalitatea ei. fiecare intr-un oarecare stadiu (continuu) de pregatire, fiecare cu un propietar care e dispus sa "arunce" timp si bani intr-o bubulina. mercic la baieti pt. plimbarica in coloana R5 bubulines pe aleile Bucurestiului, mercic lui RoSonic pentru artistul din spatele pozelor lui. :D .
la mai mare si cu schimbari pe bubuline la viitoarea intalnire ;) PS: daca gasesc satisfacatoare calitatea pozelor manufacturate de mine cu telephonu', mai uploadez si eu. PPS: felicitari organizatorilor pentru eveniment. mic, rece si placut. la mai mare, inca o data ;) |
imi pare rau k nu am putut ajunge,dar aseara knd am vb cu DVD-u si cu SUN-u au zis k nu se mai face si nu au stiut nici unu sa dea un semn de viata! :sad:
|
v-am rugat sa-mi da-ti si mie un mesaj, am mers pina la roman si daca nu am primit nici un semn m-am intors, asta e
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:42. |
- Copyright 2026 4Tuning