![]() |
Re: Renault 5 gtt my new old car:D
fiabilitate sau ca putere??? eu am 206 cai la roata iar pe acelasi setup facut de mine sa scos 250...iar ca fiabilitate tin motoarele...
|
eu ma refer la motorul de 1.4..toti imi zic ca o sa moara repede...ca o sa bata ca plm...si ce-i drept toti mi-au zis asa:))..acuma nush ce sa cred..pana una alta ma distrez cu masina
|
Daca nu il intreti si sa bagi piese,uleiuri,etc ok in el poti fii sigur ca te lasa.Totusi are ceva vechime motorul ca si conceptie,dar este relativ rezistent si foarte fun si la ora actuala.
Baga un ochi aici https://forum.4tuning.ro/293-discutii...ult-event.html |
urmatoarea operatiune"cur pansat" demontarea carbelitorului si curatare completa ca nu se mai poate:))
|
frumos gandacelu ;)
|
@YEED : mersi
1'st problem : alta garnitura de chiuloasa:D....asta e..azi se schimba 2'nd problem : cand franez puternic moare motorul ?@?!?!wtf? ?! Sper sa le rezolv cat mai repede deoarece se apropie ziua restituirii permisului si nu am cu ce sa ma distrez:D |
Ramai fara benzol,carbul lai rezolvat???
|
matrafox este de 100 lei , la carburator cred ca este problema....am vb cu ferny la tel. , vad maine ce si cum....astazi deocamdata am tractat masina pana la alt garaj.. ca acolo nu se putea intra..deci in final maine e ziua cea mare:)
|
Quote:
|
scz pt offtopic, stock vs stock poate castiga crx dar "modificate "amandoua r5 are castig de cauza si spun din experienta proprie...
|
gata ma renault versus crx.....In alta ordine de idei....Azi am demontat tot pana la bloc , pistoanele sunt ok , nu s-au intalnit niciodata cu supapele:D , demontez carburatorul sa verific ce e prin el , schimb ce e de schimbat , si zilele astea sa speram ca suntem pe strazi . Poze later daca nu maine....
|
6 Attachment(s)
Up Up Up :D suntem pe drumul cel bun,carburatorul e rezolvat , cuiul ponto blocat , 1garnitura ciupita , oringul de la jigleorul de relanti nu era...acum e perfect asteptam sa luam si permisul(3 ianuarie:D)
in primele 2 poze o revelatie a sfarsitului de an...un alt megasquirt pe o lancia delta hf integrale :D |
esti pe drumul cel bun, bv...:D
|
Buna seara GALATI. Va simteti bine? Am venit si eu printre voi. Ma primiti?
Felicitari pt troaca. CRX4ever :D :D :D |
hai noroace bai nebunule...masina e desfacuta complet....nu a mai vrut sa functioneze am aflat problemele intre timp...am rupt o turbina...totul merge brici x( urmeaza un mic upgrade (alta turbina) un kkk k26 si sa vedem ce iesa pana la urma...va salut si o sa va tin la curent cu necazurile mele :D
|
Quote:
de ce dai motoru ala? |
Quote:
|
la 5.14 sec este ceva frumos...https://www.youtube.com/watch?v=LOmF3OurSvs...cand cand ajungi si tu asa???
|
Quote:
|
Am tot tacut dar nu mai pot......cum sa vinzi 1.4t????? este mandria unui reno sa aiba acest motor....:lol:
|
Quote:
|
Aici e topicul omului, sa nu spalam alte rufe....
Tocmai de-aia, pt ca eu am facut o mare greseala, incerc sa impiedic si pe altii sa faca... |
Quote:
da corect e topicul omului asa ca nu mai spalam rufele aici :p |
n-are ma nica...bagam o masina de spalat pe4tuning:) nu mai vand mai radule motorul:D mi-am amintit ca ink merge si merge tare...eram nervos tare candam pus anuntul...asa k....intelegi..
|
2 Attachment(s)
dupa cum zice proverbul mai mare=mai bun, uitati ce :
am schimbat si carbunii la electromotor, fiindca dupa 4 zile de dat la automat a murit saracu':)) |
deci? mere sau nu? asa e cu proverbu ala. marimea conteaza sa stii. hai succesuri si mai anunta-ne si pe noi ce-i mai faci. bafta
|
Cine spune ca marimea nu conteaza inseamna ca are puta mica:)), in cazul de fata melcul mic:)....
Si acum sa revenim...imi place ca lucrezi... Ca imbunatatesti motorul. |
astept maine doua flanshe si sper sa resesc montajul , electromotorul sa il montez si pe strazi chiar daca e zapada:D
|
hai tata JAN. ce ne zici? mere sau nu cu turbina care era destinata crx-ului "meu". ceva magari in plus preconizezi? aratane ceva poze. bafta multa
|
Cunosc masina , am si dat si eu putin in ea pe cand era la oradea si chiar se misca minunat. Mai putin franele care le avea care erau dezastru. Chiar l-am intrebat pe salfkm dupa ce ti-a vandut masina. "Da ba , baiatu din galati o dus masina pe roti ? CU FRANELE ALEAA ???? " Ma bucur ca te ocupi de masina
|
problems :rolleyes2 with the CARB ::oops:
|
iar???
|
Te duci la magazin si ceri niste spray se numeste " f7p T " curata bine si autoregleaza toata masina:D
|
pana nu pun tot nou nu ma las:)) probleme vere...dar va merge tare va promit eu. in 3 luni sper sa fie cald si vreme frumoasa wish me luck:D
app de f7p. nu doresc motorul asta inca. vedem ce ne rezerva viitorul, dar eu il prevad cu 1.4. am intrat in boala cand mergea si numai la asta ma gandesc. salutari @aurelian. nu sunt deloc cai deocamdata ca nu merge:)) o sa fii printre primii care afli stai linistit |
Bine Chipereeeeeeee.....asta e spiritul, asa te vreau....Bafto Dello!!
|
vreau jiglere noi unde gasesc?!
|
|
mersi frate bgd kitul de reparatie il stiam si eu dar nu stiam exact daca contine si jiglere....:D
|
am inteles. o sa fiu printre primii care afla noutati.
P.S. am o problema. imi merge in trei stii tu ceva????????:)) |
cred ca am vb la telefon in legatura cu asta:)) voi incepe lucrarea la carb. dupa data de 15 martie so pana atunci....merem cu ficatu'
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning