![]() |
Re: Action figures
2 Attachment(s)
Multumesc frumos.
A mai aparut: Army special forces - Night ops. Foarte rar si greu de gasit. |
ultimile sunt wow...ala pe cal e superb!
|
Ochii calului lumineaza rosu cand se trage de fraie.;)
|
Foarte frumoase!
|
3 Attachment(s)
Neca T1000 (motorcycle cop)
Neca Sam Fisher |
super cop, la ce scara e?
|
1:10.
7 inch |
4 Attachment(s)
N-am mai postat cam de mult si au aparut tot felul de... minuni.
1. Soap MacTavish de la Kotobukyia scara 1/6 2. Spartan MK V de la Play arts Kai scara 1/9, alaturi de Master Chief de la Joyride studios scara 1/8, Jorge de la MCFarlane Scara 1/6, la fel ca si Marine. 3.O parte din colectia de arme 1/6. Colectia de figurine din seria Halo a crescut destul de mult. Voi reveni cu imagini. Ca si noutate, au mai aparut 42 de tancuri la scara 1/48 si cateva 1/32, Sper sa dea Domnul sa sar o data peste achizitionarea unei figurine si sa-mi iau un aparat foto.... |
Doar frumuseti la tine...
Imi plac armele mult de tot! |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Foarte tare tunul!
|
ce ma??? carutza aia are un metru adica???:shock:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Asteptarea a luat sfarsit...
DID 1/6 Peter Greim anniversary edition. Uniforma din mai multe piese, decoratii, etc. Tunul este metalic in intregime cu functii realiste. |
Absolut superbe!!!
|
1 Attachment(s)
Multumesc frumos. Din pacate, sunt foarte scumpe figurinele DID. Mi-as dori, dar nu se gasete momentan:
Erwin Konig (Ed Harris) din filmul "Enemy at the gates" Deocamdata am arma lui ..... |
4 Attachment(s)
tot din seria <<bijuterii>>, am primit ieri : M1 Garand, 1/6, producator: Soldier story. Ce m-a uimit, ca sa nu zic socat, ansamblul mecanismului tragaciului este identic cu al armei reale. replica este din lemn si otel, gloantele din metal.
|
Asta da pusca...:shock:
|
Ceea ce ai tu, sunt jucării de om mare :)
Calitatea este absolut fantastică. Spune-mi te rog, cam cāt ar fi cea mai ieftină figurină şi ce mai scumpă? :) Prin ce curier le primeşti? |
3 Attachment(s)
Pe langa colectia de masini mi-a intrat si microbul asta in sange. Figurine LOTR aproximativ 6" - 16-17cm. Si inca mai am vreo 50 pe drum.
Poze facute de junior, pana cand sosesc si celelalte. |
foarte frumos ceea ce vad aici! Ceva inedit!
|
Ce producator sunt figurinele LOTR?
|
Quote:
Dat fiind ca in general le iau din UE, vin la posta sau prin DHL, TNT, sau cum considera vanzatorul. Oricum, cateodata mai ustura si transportul. |
Quote:
|
interesanta si in acelasi timp impresionanta colectia ta! bravo
|
Quote:
|
Quote:
http://www.consolegames.ro/forum/f10...gures-diverse/ |
Quote:
Zilele astea fac niste poze sa va delectati.:lol: |
8 Attachment(s)
LOTR ;)
|
Quote:
|
ai o armata intreaga acolo!
|
Eu am vreo 170, toata colectia ajunge la 200.:D
|
Foarte tare vitrina asta...
|
4 Attachment(s)
Merci Costi! Si acum piesa de rezistenta din colectie.
BALROG Battle Gandalf - Producator Neca, electronic, dimensiune 25". Editie limitata 1200 buc. |
Quote:
Dat fiind ca esti chiar fan, cred ca te-ar incanta si minunea urmatoare: http://www.google.ro/url?sa=i&source...03769387983102 |
2 Attachment(s)
Prezentasem intr-un post anterior Play Arts Kay Spartan MK V.
Ca sa nu fie singur, de la acelasi producator, Noble Six. |
3 Attachment(s)
Credeai ca il scap, l-am luat de vreo cateva luni. Editie limitata.
Tu esti cu generatia asta mai noua, cu lasere........ transformari, eu raman la arc si sageata;););) |
Buna asa... Era pacat sa-l ratezi.
Cat despre faza cu laserele, am vreo 40 de cavaleri 1/18 de la Schleich, castelul mare de la acelasi producator, cativa calareti din seria LOTR(pe care ii ai si tu), Warg-ul nu l-am ratat nici eu, etc. Problema la mine e ca m-am dus pe cam multe directii cu AF-urile. Ceea ce e impresionant la tine e ca te-ai profilat pe aceasta tema si ai reusit sa faci o colectie de invidiat. Eu am luat ce m-a impresionat din fiecare film, joc, etc care mi-a placut. |
Mult prea tari figurinele astea..
|
3 Attachment(s)
Ultimile figurine achizitionate, si cele mai scumpe.
- Orc Lieutenant - Gondorian Swordsman - Burger King Mail Orc Colectia este terminata, aproximativ 170-180 figurine, cost total......in jur de 4000-4500E :sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad: Poze cu toata colectia in curand :rolleyes2 Ps. Tin sa multumesc in special unor prieteni adevarati......Remus si Edy |
| All times are GMT +2. The time now is 07:53. |
- Copyright 2026 4Tuning