![]() |
Re: cielo-DT SRC!
quick maine-ti fac poze sa vezi ce poti face cu un spray...ai sa fi uimit, si s-o dus de la manar...ca mai bagi mana zi de zi, o mai zgarii cu unghile alea alea...dar in rest eu sunt ff multumit
asa i-am facut si la nevastamea la matiz .... eu am incercat pe pielea mea si recomand, acuma fiecare cum doreste |
Quote:
PS:am o oferta sa fac volanu imbracat in piele...acu sa vad cum lucreaza omu si poate ma incumet la un volanel imbracat in piele neagra:D |
eu am inceput cu ceasul ca ma dispera culoarea aia a lui si cateodata nu-l vedeam...si de acolo am inceput cu plasticurile de aerisire de sub geam..si unte asa in 2 luni am refacut tot interiorul....acuma urmeaza ceva mai tare :d...dar sa scap cu examenele si sa vad cat ma costa faculta apoi modific tot
|
zilele astea dau eleronu jos!! daca e vre un amator sa il cumpere sa ma caute:))
|
Quote:
stiu cum se aplica, stiu cum se pregateste suprafata, STIU CAT REZISTA. dar uite, o sa fiu de acord cu tine (cu voi de fapt) si o sa spun la toti ca SPRAY-UL E MULT MAI BUN DECAT VOPSEAUA LA PISTOL!!! singurul motiv pentru care vopseaua la pistol e mai scumpa e....ca sunt destui prosti care n-au auzit de spray! e bine asa? multumiti? eu am vrut sa dau un sfat, dar fiecare isi face dupa gusturi scuze frozzen pentru off-topic :x |
Quote:
|
pt interior zic ca cu spray faci minuni, acuma tu stii
eleron? ai chestia aia de frana in eleron? fa o poza si trimitemi-o pe mess ca poate ne combinam cumva si mi-l trimiti prin curier. o sa-ti fac poze si ziua cum arata interioru meu(care-i murdar in prezent ) |
Quote:
|
planurile la masina asta s-au oprit!!va fi pusa la vanzare in curand!
|
daca tot o vinzi vinzi si accesoriile pe care le-ai in momentul asta??
ma refer la jante spoilere etc |
Imi pare ca vinzi masina :( mie imi placea cum arata. p.s unde gasesc lampi de alea clare ?? ca mi-am luat bec din ala cu led`uri pt stopuri si cred ca ar iesi misto cu alea !
|
Quote:
|
salut!!!
kent am vazut ca ti-ai pus grila la cielo...frumos...mi-am luat si eu dar nu stiu cum draq sa il montez....mi s-a zis sa tai grila originala cu o panza de bonfaier si sa pun grila asta......nu am idee...da-mi niste idei..si in special cu ce draq pot taia plasa ?
|
cu un cleste de taiat fire, eu cu din ala am taiat`o anu trecut.
sau cu o foarfeca...dar pregatestete cu compresa cu apa rece ca apoi sa`ti bagi degetele ca se vor umfla :P |
sal`tare
ce pot sa spun...e un cielo ingrijit....o oada de rechin un neon in interior,ornament la teava si ultima achizitie o grila pe fata i-a schimbat aspectul tare.....dar marea mea dilema este cum draq prin grila in spatia dintre proiectoare...are cineva o idee?
|
Masina mea sa vandut!! Rog un moderator sa inchida topicu!!Actualu propietar e din Valcea!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:15. |
- Copyright 2026 4Tuning