Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   cielo-DT SRC! (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/22607-cielo-dt-src.html)

DACIA-Wrc 22-01-07 21:57

Re: cielo-DT SRC!

quick maine-ti fac poze sa vezi ce poti face cu un spray...ai sa fi uimit, si s-o dus de la manar...ca mai bagi mana zi de zi, o mai zgarii cu unghile alea alea...dar in rest eu sunt ff multumit
asa i-am facut si la nevastamea la matiz .... eu am incercat pe pielea mea si recomand, acuma fiecare cum doreste

frozzen 22-01-07 22:22

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 710505)
quick maine-ti fac poze sa vezi ce poti face cu un spray...ai sa fi uimit, si s-o dus de la manar...ca mai bagi mana zi de zi, o mai zgarii cu unghile alea alea...dar in rest eu sunt ff multumit
asa i-am facut si la nevastamea la matiz .... eu am incercat pe pielea mea si recomand, acuma fiecare cum doreste

incercai si eu azi pe o plasticaraie mai mica...efectu satisfacator! ideea e ca facui eu treaba mai de mantuiala!! maine o iau de la capat si fac calumea ca imi place cum iese:D da senzatie de nou! cred ca pana nu vopsesc toate plasticaraiele nu ma las!!ma obsedeaza griul ala care da senzatia de murdar!

PS:am o oferta sa fac volanu imbracat in piele...acu sa vad cum lucreaza omu si poate ma incumet la un volanel imbracat in piele neagra:D

DACIA-Wrc 22-01-07 23:05

eu am inceput cu ceasul ca ma dispera culoarea aia a lui si cateodata nu-l vedeam...si de acolo am inceput cu plasticurile de aerisire de sub geam..si unte asa in 2 luni am refacut tot interiorul....acuma urmeaza ceva mai tare :d...dar sa scap cu examenele si sa vad cat ma costa faculta apoi modific tot

frozzen 22-01-07 23:24

zilele astea dau eleronu jos!! daca e vre un amator sa il cumpere sa ma caute:))

quick_5hifter 23-01-07 00:41

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 710505)

crezi ca eu n-am incercat niciodata spray, si ca vorbesc din experienta altuia?? am vopsit o capota intreaga, 2 bari, 2 praguri, 2 oglinzi, 2 seturi de capace etc...si multe-multe nimicuri.
stiu cum se aplica, stiu cum se pregateste suprafata, STIU CAT REZISTA.

dar uite, o sa fiu de acord cu tine (cu voi de fapt) si o sa spun la toti ca SPRAY-UL E MULT MAI BUN DECAT VOPSEAUA LA PISTOL!!! singurul motiv pentru care vopseaua la pistol e mai scumpa e....ca sunt destui prosti care n-au auzit de spray!

e bine asa? multumiti? eu am vrut sa dau un sfat, dar fiecare isi face dupa gusturi
scuze frozzen pentru off-topic :x

frozzen 23-01-07 01:01

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 710828)
crezi ca eu n-am incercat niciodata spray, si ca vorbesc din experienta altuia?? am vopsit o capota intreaga, 2 bari, 2 praguri, 2 oglinzi, 2 seturi de capace etc...si multe-multe nimicuri.
stiu cum se aplica, stiu cum se pregateste suprafata, STIU CAT REZISTA.

dar uite, o sa fiu de acord cu tine (cu voi de fapt) si o sa spun la toti ca SPRAY-UL E MULT MAI BUN DECAT VOPSEAUA LA PISTOL!!! singurul motiv pentru care vopseaua la pistol e mai scumpa e....ca sunt destui prosti care n-au auzit de spray!

e bine asa? multumiti? eu am vrut sa dau un sfat, dar fiecare isi face dupa gusturi
scuze frozzen pentru off-topic :x

normal ca e mai bine cu vopseaua la pistol !!dar acu pt 2-3 plastice acolo nu are rost sa te complici si apelezi la un spray!;)oricum si cu spray e mai bine decat cu autocolant dela de 2lei :D

DACIA-Wrc 23-01-07 09:40

pt interior zic ca cu spray faci minuni, acuma tu stii
eleron? ai chestia aia de frana in eleron?
fa o poza si trimitemi-o pe mess ca poate ne combinam cumva si mi-l trimiti prin curier.
o sa-ti fac poze si ziua cum arata interioru meu(care-i murdar in prezent )

frozzen 23-01-07 13:16

Quote:

Originally Posted by DACIA-Wrc (Post 711014)
pt interior zic ca cu spray faci minuni, acuma tu stii
eleron? ai chestia aia de frana in eleron?
fa o poza si trimitemi-o pe mess ca poate ne combinam cumva si mi-l trimiti prin curier.
o sa-ti fac poze si ziua cum arata interioru meu(care-i murdar in prezent )

ai pm cu faza cu eleronu!noutati..nik deocamdata..o sa urmeze:P

frozzen 12-04-07 23:58

planurile la masina asta s-au oprit!!va fi pusa la vanzare in curand!

Bogdan YBR 13-04-07 12:02

daca tot o vinzi vinzi si accesoriile pe care le-ai in momentul asta??
ma refer la jante spoilere etc

aXeL.ZeY 13-04-07 13:12

Imi pare ca vinzi masina :( mie imi placea cum arata. p.s unde gasesc lampi de alea clare ?? ca mi-am luat bec din ala cu led`uri pt stopuri si cred ca ar iesi misto cu alea !

frozzen 13-04-07 20:46

Quote:

Originally Posted by B-10-YBR (Post 849378)
daca tot o vinzi vinzi si accesoriile pe care le-ai in momentul asta??
ma refer la jante spoilere etc

daca nu reusesc sa o vand asa cum e....singura solutie va fi sa vand jantele+spoilerele iar masina sa o dau apoi stock!insa sper ca se va gasi o persoana sa o ia asa si sa continue ce am inceput eu!

BZ06BFC 27-07-07 16:29

salut!!!

kent am vazut ca ti-ai pus grila la cielo...frumos...mi-am luat si eu dar nu stiu cum draq sa il montez....mi s-a zis sa tai grila originala cu o panza de bonfaier si sa pun grila asta......nu am idee...da-mi niste idei..si in special cu ce draq pot taia plasa ?

DACIA-Wrc 05-08-07 23:50

cu un cleste de taiat fire, eu cu din ala am taiat`o anu trecut.
sau cu o foarfeca...dar pregatestete cu compresa cu apa rece ca apoi sa`ti bagi degetele ca se vor umfla :P

BZ06BFC 06-08-07 16:27

sal`tare

ce pot sa spun...e un cielo ingrijit....o oada de rechin un neon in interior,ornament la teava si ultima achizitie o grila pe fata i-a schimbat aspectul tare.....dar marea mea dilema este cum draq prin grila in spatia dintre proiectoare...are cineva o idee?

frozzen 06-08-07 22:47

Masina mea sa vandut!! Rog un moderator sa inchida topicu!!Actualu propietar e din Valcea!

All times are GMT +2. The time now is 15:15.

- Copyright 2026 4Tuning