![]() |
Re: Racing Street Team
ba da este si el dar pana acum nu a venit a putut veni la intalniri sa ii punem si parasolar...trebuie sa reactualizez lista cu membri...shi sa isi prezinte si el masina:d
|
Quote:
|
Mai atasez si eu 2 filmulete cu ce "poate" masinuta mea!
|
2 Attachment(s)
Cele 2 filmulete promise......
|
Promit ca o sa vin si eu....pana acum nu am venit pentru ca s-a lucrat la ea si nu aveam de gand sa ma duc pe roti si sa ma intorc tras la sufa:..prietenii stiu de ce:)).
|
Quote:
|
Postez si eu un filmulet cu golfu meu :D din pacate este pe YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=2IuLvNiuxjA |
4 Attachment(s)
Am pus si eu mana pe un laptop sa pot sa uploadez niste poze, cu numerele vechi...o sa vorbesc cu domnu' Robert, sinurul nebun care sterge geamurile cu apa la minus 15 grade afara si replica momentului--> "sunt eu un maniac probabil ca da....ca eu sterg geamurile la masina mea":lol:.....cum pot sa intru si eu in posesia unui parasolar.
|
Da domnul Ady,asa sunt eu indiferent de vreme,vreau sa am masina curata,adevarat sunt maniac. In legatura cu parasolarul, sti ca vorbisem de mult timp cu tine despre el,iar daca vei veni vineri la intalnirea noastra il vei obtine,pentru ca de mult vreau sa devi membru al clubui meu.Felicitari pentru ce ai putut face dintr-un renault r5 vechi,bafta si spor la treaba,pentru ca stiu ca mai ai de facut cateva retusuri la masinuta
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Eh mici retusuri...niste zaruri la oglinda...detalii:)
|
Domnul Adi,deci vineri te astept la intalnirea clubului pentru a-ti pune parasolarul?
|
ce modificari ma ... i-a pus casetofon si 2 boxe ovale p spate :)) :)) :))
glumeam Felicitari a iesit o frumusetze! te asteptam vineri sa discutam mai multe! |
bay lati vazut mai mic shi va luati de el?bravo mah te felicit pt ce ai facut..bafta multa in continuare
te asteptam vineri printre noi:peace: |
alexe asteptam si minunatia ta sa iasa p strazi cat mai rpd ;)
s-a pliktisit si ea in parcare :)) |
o sa iasa shi ea dar mai are de stat ceva vreme in parcare...asta e:cry2::no:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu stiu d'astea ! :)
|
dl adi sper sa ne vedem vineri la intalnire:peace:
|
3 Attachment(s)
din nefericire avem o veste proasta....unul din colegi nostri a avut accident q masina in aceasta seara...
|
Baiatul cu Peugeot 206?Ce s-a intamplat?
|
da baiuatu acele...nu a acordat prioritate...shi a facut praf pe partea dreapta un X6
|
Au...destul de urat...are de facut o cheltuiala mare sa inteleg?Sau asigurarea ii acopera daunele?
|
sa speram ca o sa acopere...dar a cazut intr-un moment foarte nasol...exact de sarbatori
|
Quote:
|
Din pacate mai avem parte si de belele
|
Stie cineva vreo vopsitorie buna si mai ieftina?
|
Eu mi`am facut Dacia dupa un accident mai grav undeva in militari...mi`a vopsit aproape toata masina si + tot botul schimbat cu 1200 de ron.
Daca vreti iau nr de tell maine si il postez aici. |
Da vreau,mersi mult de tot.Poate imi fac si mie un pret bun pt. vopsirea unei aripi si a unei usi
|
shit happens!
|
bine ca nu e prea rau ..........se mai intampla
|
Robert cu ai avut norocul asta tocmai de sarbatori?
|
da ti-a dat`o original .... aripa e PA ... poate usa merge ciocanita ...
pffff ca draq :( asta e ..bine ca n-ai tu nimik si ai ramas cu plasticu dak ti-l lua era parleala mai mare !! |
Quote:
|
intalnirea de pe 17-12-2010 va avea loc in afii cortoceni la zona roz la intratea in real...cei care vin sunt rugati sa confirme prezenta
multumesc..... |
1.jambon......prezent
|
Prezent :D
|
Mersi Alex ca ai postat detaliile cu privire la locul si ora intalnirii.Am vb si eu la tel. cu majoritatea baietiilor,si vor veni toti.Asta e un lucru bun,mai ales ca e posibil ca pentru unii,sa fie ultima intalnire pe acest an.
|
Cu toate ca eu inca nu am masina functionabila,voi fi prezent la intalnire.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:29. |
- Copyright 2026 4Tuning