![]() |
Re: Vine si eu...cu vectra A
ai mult de lucru io am avut de 1.8 si am trecut la 2.0 si 116 cai ca mai mult nu ma lasa rar-ul
|
si ce ai facut la al tau???
|
momentan e foarte putin modificata....ca nu fac modificari doar de dragu tuningului
|
Bassu_SIV...sa inteleg k dak am o vectra k a lui TAz, de 1.8 si vreau sa`mi pun C-20-LET, nu ma lasa rar`u????....sau un SFI, k e mai mic cu 54 de cai...
|
mi-au spus ca nu pot pune un motor mai mare de 116 fiindca s-au trecut deja 2 praguri...desi nush ce inseamna aia
|
initial am vrut un 2.5 V6
|
pana la urma am ramas la 2 litri 116 cai
|
116 e mai bun dekt v6`le din kte shtiu yo!! dak vroiai putere optai pt. SFi sau C-20-LET!!!...din kte am auzit je V6`le nu e prea stralucit...
|
am testat o vectra a 2.5 v6 din 95....am fost super multumit de performantele ei....viteza maxima atinsa a fost de 288
|
Quote:
un v6 intretinut bate fara drept de replica un sfi, ce sa mai zic de motorul de 8 valve... vorbesc de motoare stock... |
da bob...si akuma ia fa o mik diferenta si la consum...k totushi`..suntem romani...sau poate pe voi nu va intereseaza partea asta...yo ma mai uit k nu sunt gigi bekli!!!pm...
|
io sincer nu ma prea uit la consum....masina sa mearga bine altceva nu conteaza
|
o fi la tine asha bassu, dar vezi ...nu sunt toti la fel...sa nu se uite la consum......
PS:ma intereseaza si pe mine un eleron original de Vectra A???....can anybody help me?? se vine una bukta de SFI: https://forum.4tuning.ro/463-motoare/21583-motor-16v-sfi.html poate te int taz:) |
nu ms....am eu altceva in cap
|
Quote:
si iti mai zic o chestie un motor pus la punct din punct de vedere tehnic si mecanic, nu tuning... nu consuma cu mult mai mult decat un 8valve sau un sfi... |
io n-am computer de bord care sa-mi arate consumul instant cum era la 2.5 v6 care arata un consum instant de 35.....si avea si putini kilometri
|
V6`le sa nu consume mai mult dekt un 8v sau un SFI!!!poate sa fie la punct pus motoru` din punct de vedere tehnic si mecanic dar mi`e km greu sa kred k o sa fie asemanator sau chiar mai mic consumu!!!
si da am greshit k n`am zis nik de consum mai sus knd am fakut comparatia de v6 cu 8v sau SFI!!sorry |
Bassu_SIV cat consuma 2.5 V6 le ala??? :shock: :shock: :shock:
iar in ceea ce priveste un 8v 115 cai cat de cat pus la punct va zic eu ca nu consuma tamai putin .... ce-i drept conteaza si cat calci pedala ...dar aici povestim toti de condus un pic mai agresiv ca doar nu ne bagam motoare mari sa mergem ca bunicutele!!! :lol: |
man...yo am mers cu un preten cu un vectra a 8v, 116 cai...vreo 100 km aprox.....am mers linishtit...la consum sa zicem...cu a luat max 7!:))...dar knd e de bagat picioru` in ea...sare lejer de 10-12 l:)...dar e riscu meseriei:)
|
v6 sta in consum undeva in 12-16 cat i dai in freza iar 8v nu ia mai mult de 8jumate 9 la drum intins cand i dai sport
|
V6 de 2.5 este net superior unui 2.0 8v !
2.0 16v GSI sau SFI cum vreti este superior mecanic unui 2.5 V6 ... Mai exista insa 2.0 16v T ( C20LET ) care da clasa la toate motoarele enumerate mai sus ... motor care a fost pus pe Calibra care participa in 1994 la DTM si care a facut ravagii in perioada aceea , motor care inca da clasa multor motoare de generatie noua ... 2.0 8v este un motor depasit tehnic din f multe puncte de vedere ! |
daca tu zici ca e depasit inchin palaria in fata ta.....dar totusi nu o inchin
|
nu mi se pare asha depasit tehnic...sincer...fuge destul de mine masina cu 2.0,8v:)...nu k un SFI sau C-20-LET...dar orikum.:)
|
Quote:
Ca de fugit fuge si un urs cu 2.5 12v si 172 cp ... dar nu poti compara fiabilitatea si tehnica la motorul paianjen fata de un 2.5 24 vanos ... Corect ? |
io sunt multumit de performantele masinii pana acum...poate in viitor am sa optez pt o astra 2006 irmscher
|
am si eu o rugaminte la voi....nu vretzi sa vb despre toate cele de mai sus in alta parte....eu asteptam pareri despre masina mea....si sfaturi....da vad ca voi vb de motoare si de masinile voastre....nu-i frumos din partea voastra...
|
no ofence!!!
|
sincer....cu dunga aia alba ti-ai batut joc de masina
|
dc zici asta???.......
|
mie lao masina imi place sa nu iasa prea mult in evidenta
|
Quote:
Si masina nu e Viper ... Si moda cu dunga sau dungile pe mijloc s-a cam dus ... |
lsao asa dak tie iti place e super ok!!frumos interiorul felicitari pt ceea ce ai facut la varsta ta!!mult noroc in contiunoare...
|
frumoasa vectra...si eu mi-am luat alaltaieri un vectra a de 1,8 gls
|
dunca aia alba pe masina e naspa rau...strica de tot masina...mai bine simplu si efect, apoi spoilerele alea cred ca mai trebuie lucrat putin la ele,,,,, in rest ce pot sa zic...interriorul ala e bomba singura vectra care chiar imi place interiorul.....dar dupa cum ziceam, parerea mea!
|
Re: Masina mea : Opel Vectra A
topicu asta e mort de mult
|
Quote:
|
vreun op ceva pe aici....o rugaminte am....sa dea cineva delete la toate astea
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:29. |
- Copyright 2026 4Tuning