![]() |
Re: inca o mAzDa 323 F
Quote:
|
Quote:
|
Se vede ca ai grija de ea,frumos oricum..culoarea e speciala.
|
Quote:
|
La multi ani si fara incidente!!!!!!!!!!:D:D:D
|
GPL?
la multi ani sa va traiasca mazdele!
vroiam sa va intreb daca este cineva printre voi care are GPL si ce consum are un 323f cu GPL |
s-a inmatriculat
am reusit sa inmatriculez masina DJ-21-WYW si a primit o pereche de xenoane H1
|
Felicitari claus! Tine-o tot asa!!!:lol:
|
Quote:
multumesc |
Iar noi asteptam poze :lol::lol::lol:
|
au sosit si rotile DEZENT 7.5j fata 215/40/16 9j spatele 245/40/16
urmeaza pozele |
Asteptam!!!!!!!
|
Daca nu pui poze, degeaba :lol:
|
1 poza
1 Attachment(s)
1 poza
|
Re: 1 poza
Quote:
|
Zgarcit esti la poze :D Mai jos de atat poate ar merge in primavara, sau si acuma, dar cu conditia sa nu mergi cu ea :lol: Misto jantele, frumoasa achizitie.
|
Re: 1 poza
Quote:
|
le-am dat!
4 Attachment(s)
pe cele vechi le-am dat la schimb cu astea si o diferenta de bani...o sa mai pun cateva poze dar deseara
|
Baga un set de poze cu adidasii cei noi !!!
LE: super tare |
Cum se poate lasa masina mai jos? Din arcuri se poate?
|
Quote:
|
Hmmmm interesanta idee, si functioneaza?? adica nu iti balaseaza masina pe denivelari?:shock:
|
A zis ca are numai arcuri in sensul ca doar arcurile sunt sport, si nu are suspensie completa! Deci nu a zis ca nu are amortizoare deloc la masina, ci ca are amortizoare normale+arcuri sport. :)
@claus: Mai merge lasata de fata... si foarte putin de spate, dar nu neaparat. Daca nu sunt conice arcurile, poti sa mai tai o spira pe fata sa arate la fel. Acuma depinde de tine... daca vrei... si cat de mult folosesti masina, si ince contexte. |
Quote:
|
Quote:
|
sus
ca idee as vrea sa o mai las si eu putin de fata...am niste prese de arcuri...care lipesc 2 spire intre ele..dar imi este ca dupa aia o sa ma doara ficatu...de la drumurile din craiova ...sau o sa treaca telescopul prin oala :))) masina se comporta beton acum...pe curbe...am gasit si o bara intre telescoape fata...dar momentan facem o pauza cu banii
|
Quote:
|
Stie cineva cam cum se taie arcurile? Pentru ca din cate stiu sus si jos arcul este plat.:sad:
|
Quote:
eu le-am gasit la un magazin auto piese import.... |
Quote:
Quote:
|
Daca afla cineva sa ma anunte si pe mine! Multumesc mult de tot!
|
Quote:
|
Asteptam poze! Vreau sa o las si eu mai jos si nu gasesc nici arcuri nici nimic.
|
Quote:
|
Quote:
|
am eu arcuri si de 30 si de 45 , acum depinde ce vrei .., cat despre taiat , exista flex , autogen ., etc .. dar nu recomand ,, DC. ptr ca trebuie sai faci si inelul , daca te uiti atent arcul se inchide la capete , ok ... vad ca esti pe mazda .. ce ID. acolo ?
|
Quote:
|
vreau sa vand si eu distantierele alea de 4*100 de 1cm....din aluminiu...poate este cineva interesat!
|
wyw new design
buna searaj
am revenit dupa ceva timp....in final am reusit sa vopsesc masina si sa dau rugina afara am facut si triplele cu lac negru si stopurile de pe fata cele de pozitie si semnalizare iar acum ceva timp am si incaltat-o cu o pereke de jenti pe 16'' de 7.5 j fata si 9 j spatele o sa revin cu pozeeee |
misto masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning