![]() |
Re: constructie buggy
poti pune poze cu jantele?
|
jantele sunt la vopsitor ,multumesc inca o data:D!astazi am montat definitiv bratele pe fata,se pare ca duminica viitoare am sa-l scot putin prin gradina!nu am scaune inca,dar merge si asa.sa vad cum se comporta,apoi va trebui totul demontat,intarit cu sudura,finisat,vopsit si asamblat la loc.
|
mai ai nevoie de ceva : ) )?
|
deocamdata nimic,daca mai este ceva te anunt! eventual daca stii undeva 2 scaune usoare de autobuz sau tramvai din acelea din fibra de sticla! sa le adaptez pe buggy.
|
cu scaune de fibra nu te pot ajuta,normale am,dar nu are rost.
|
astazi am iesit cu minunea prin zapada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a fost fantastic! a meritat munca! prin zapada de 15 cm zboara! cei care stati si va ganditi daca sa faceti asa ceva...nu mai asteptati! puneti mana pe flex si dati bataie! CHIAR MERITA!!!
|
e bine ca e motor de scuter si nu are viteze :D:D
Mai ai mult de munca? |
super tare proiectul tau!:D fa un clip poze ceva sa vedem si noi
|
1 Attachment(s)
si o poza
|
foarte fain proiectul.
|
felicitari pentru realizare!
super! |
mai am nevoie de scaune.am gasit diferite variante dar cam scumpe.pana la urma am sa le confectionez din tabla de 0,8mm. lantul de transmisie trebuie sa-l schimb,s-a slabit si nu este in regula ptr 2 ore de plimbare.trebuie unul cu acelasi pas dar cu zalele mai groase.suspensia spate este cam rigida,trebuie sa schimb pozitia telescopului,in rest este ok!
|
4 Attachment(s)
s-a facut o luna de cand nu am postat nimic,dar intre timp s-a mai intamplat cate ceva.am reusit sa confectionez scaunele si am reusit sa ma prinda politia cu buggyul pe drum public:x.o sa incerc sa-i scot numere de primarie.dar deocamdata este dezmembrat in vederea vopsirii.
|
si ti'a facut ceva politia?
|
Au fost cumsecade.mi-au ţinut puţină teorie şi m-au lăsat să plec.
|
Salutare!
Am inceput sa adun componente si informatii despre buggy. Stie cineva daca pivotii inferiori de Opel Astra se potrivesc pe port-fuzeta de Tico ? thx. |
sal! colegul meu de servici a lucrat 9 ani la reprezentanta opel,si spune ca nu se potrivesc!
|
3 Attachment(s)
am reusit sa finisez colivia si sa-i dau si un grund.daca sambata nu ploua o vopsesc final si mai vin cu poze.
|
2 Attachment(s)
din cauza vantului nu am reusit sa dau decat un strat de vopsea,dar cand prind o zi buna am sa termin.
|
hai ca a iesit bn....
|
3 Attachment(s)
usor,usor ma apropii de final:D
|
2 Attachment(s)
mai am facut cate ceva....in cel mult o saptamana va fi gata.deja ma gandesc la un nou proiect,buggy din tico.am si gasit unul functionabil.
|
Quote:
da, asa e. intre timp am aflat ca se potrivesc cei de pe Golf 1: http://www.madmax.dwtele.pl/index.ph...=130&Itemid=37 |
Quote:
Poate colaboram pe tema asta. Eu am un tico in curte, acum il demontez....dureaza ceva mai mult decat am planificat :( ...servici, copii etc. |
Sigur! Cānd īncep proiectul buggy tico putem colabora. Cu timpul nici eu nu stau prea bine. Mai găsesc timp sāmbăta şi cāteodată peste săptămānă.
|
Deci e senzatie acest buggy !
Daca as vrea sa ma apuc de un asemenea proiect, cam de ce resurse financiare ar trebui sa dispun? :) Mersi ! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
GATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
felicitari! foarte interesant proiectul.
dar in poze n-am vazut pedalierul. te rog poti atasa o poza cu el? |
2 Attachment(s)
cu placere!
|
multumesc mult pentru poze! de ce nufaci o aparatoare ca sa-i zic asa la pedalier?
|
Felicitari pentru perseverenta , multi renunta prea repede , imi place ce am vazut , si eu sunt nerabdator sa incep un buggy 4x2 ,am luat cateva ponturi din prezentarea ta . Mai am de lucru la un proiect mai vechi
http://ccc4x4.ro/ dar cum termin fac un bugg. |
:Dsalut! si eu va felicit pentru ceea ce faceti! acum cateva luni am fost la voi in atelier cu colegul de servici si am ramas impresionat de ceea ce realizati:shock:. cand terminati proiectul poate iesim la o tura!
|
salutare!
pinocchio, spuneai mai sus ca incerci un buggy din tico. ai avansat cumva ? eu nu am facut nimic deocamdata :( |
Salut,nu am īnceput proiectul tico deoarece proprietarul ticoului pe care-l găsisem s-a sucit şi nu-l mai vinde. Iar pe de altă parte mai am un scirocco1 din 1975 de recondiţionat,şi aş vrea să-l termin anul acesta.buggy-ul meu funcţionează foarte bine,merg cu el la pescuit.
|
forte tare proiectul....
ma apuc si eu de facu un "kart" dintr-o motocicleta, IJ de 350, inca nu am ajuns la partea cu pedalierul si asi vrei si eu sa stiu daca te-a chinuit mult acceleratia si frana, al meu este cu viteze deci mai am pe deasupra si ambreiaj-ul si maneta de viteze de pus la punct.... |
salut! a durat o zi montajul acceleratiei si al franei,am avut nevoie si de strungar.
|
Foarte taree!
Mi-as face si eu unul da' n-am banii necesari. Permite-mi sa te intreb, daca nu e cu suparare, cati bani ai bagat in construcia lui.? |
Quote:
|
:shock: eu ma asteptam sa zici undeva la 1000E :)
Trage bine motorul ala? |
| All times are GMT +2. The time now is 01:40. |
- Copyright 2026 4Tuning