Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Swamp (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/224555-e36-swamp.html)

dulcycu 26-12-10 12:30

Re: E36 - Swamp

butonul din dreapta volanului ii pentru a bloca ridicarea/coborarea geamurilor.
Bafta cu masina incontinuare!

BZ85KRY 26-12-10 20:30

6 Attachment(s)
sall sunt nou si eu paici si as vrea sa va prezint pisica mea sa vad ce parere aveti despre ea:

Swamp Boy 26-12-10 23:57

Quote:

Originally Posted by BZ85KRY (Post 3929486)
sall sunt nou si eu paici si as vrea sa va prezint pisica mea sa vad ce parere aveti despre ea:

Salut..frumoasa pisica...dar nu crezi k ar trebui sa iti deschizi un topic si sa iti prezinti masina acolo? nu pe topicu meu?

Rog un moderator sa stearga ce a prezentat domnul de mai sus.MULTUMESC ANTICIPAT

Wilgax 03-01-11 12:49

Quote:

Originally Posted by BZ85KRY (Post 3929486)

Poluezi topic la om.Rusinicaaaa!

Swamp Boy 12-01-11 12:28

1 Attachment(s)
Salut la toti,nu am scris de ceva vreme pe aici...la masina nu sa facut mare lucru.A primit un alt set de jante Borbet A pe 17 8.5 J fata cu 10 J spate,asteapta caldura sa fie puse sus.Si sa fie totul echilibrat a trebuit sa se intample si ceva rau...am fost oprit de baieti cu cascheta si vesta dinaia k licurici sa ma intzepe,masina a ramas fara folii :( pana si parasolaru mau pus sa il dau jos:((
Pun si eu o poza cu masina si noi adidasi de care sa bucurat 10 minute:)) k am incaltato inapoi cu bocanci de iarna:D . in continuare astept pareri,sugesti

Wilgax 12-01-11 12:41

Quote:

Originally Posted by Swamp Boy (Post 3978042)
Salut la toti,nu am scris de ceva vreme pe aici...la masina nu sa facut mare lucru.A primit un alt set de jante Borbet A pe 17 8.5 J fata cu 10 J spate,asteapta caldura sa fie puse sus.Si sa fie totul echilibrat a trebuit sa se intample si ceva rau...am fost oprit de baieti cu cascheta si vesta dinaia k licurici sa ma intzepe,masina a ramas fara folii :( pana si parasolaru mau pus sa il dau jos:((
Pun si eu o poza cu masina si noi adidasi de care sa bucurat 10 minute:)) k am incaltato inapoi cu bocanci de iarna:D . in continuare astept pareri,sugesti

Frumoase jantele.SIncer astept sa dea caldura sa le vad incaltate pe al tau si facute niste pozici din toate unghiurile.Vazusem exemplare asemanatoare cu acelasi model de jante dar erau ridicate maxim.

Swamp Boy 12-01-11 13:12

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3978090)
Frumoase jantele.SIncer astept sa dea caldura sa le vad incaltate pe al tau si facute niste pozici din toate unghiurile.Vazusem exemplare asemanatoare cu acelasi model de jante dar erau ridicate maxim.

Multumesc multumesc :oops:
Ridicate maxim la ce te referi?

Wilgax 12-01-11 14:28

Quote:

Originally Posted by Swamp Boy (Post 3978148)
Multumesc multumesc :oops:
Ridicate maxim la ce te referi?

Pardon..........era ridicat maxim E36-le.Ori nu avea susp sport ori nu se asezau bine jantele ca erau prea mari.De aia zic ca astept sa vad pozele cu a ta cand o sa le pui.Numa bene!

daflyer_oradea 12-01-11 16:30

jantele sunt de la Willy?

B-99-SAA 12-01-11 16:32

Frumoasa pisica :D Jantele nu stiu ce sa zic... parca dadeau mai frumos alea dinainte... si pacat de Keskin KT1 alea ca n-ai apucat sa le iei, erau superbe! Stai ca vine primavara acuma :D Bafta si vezi sa nu te mai prinda nenea cap de creta :lol:

Swamp Boy 12-01-11 17:07

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea (Post 3978738)
jantele sunt de la Willy?

Ceau...jantele nu sunt de la willy...sunt de la un baiat din cluj

Swamp Boy 22-01-11 12:09

Va salut...am si eu o curiozitate...dak imi poate spune cineva cam cate kilograme trebuie sa aibe o janta pe 17...nu cele mai usoare dar asa in general...dupa ce am echipat jantele de vara cu gume mi se par cam grele ....si as vrea sa va cer sfatu , parerea despre acest lucru...

Fantomel4u 22-01-11 14:07

Quote:

Originally Posted by Swamp Boy (Post 3875553)
Scuzati claritatea pozei

ala e buton de sock ca la dacie la dacie tragi socku aici il apesi , nu are cum sa fie pentru blocarea deschidrea / inchiderea geamurilor apasa butonul ala sa vezi ca iti creste consumul pt ca e sockul

Andr3ii 22-01-11 16:40

din cate imi aduc eu aminte E36-le are soc automat nu de la buton !! :)
In legatura cu jantele nu ma bag.. dar nu ar trebui cred ca ar trebui sa depaseasca 15 kg 1 roata !!

Swamp Boy 22-01-11 16:56

Quote:

Originally Posted by Andr3ii (Post 4010542)
din cate imi aduc eu aminte E36-le are soc automat nu de la buton !! :)
In legatura cu jantele nu ma bag.. dar nu ar trebui cred ca ar trebui sa depaseasca 15 kg 1 roata !!

habar nu am de greutatea rotilor...sper sa ma lamureasca careva

Si ala nu e buton de SOC are ceva gemulet pe el....am scos butonul si nu e legat e pus de forma.Infine nu are importanta pentru ce ii pus acolo dak tot nu e legat

Daniel_Toa 22-01-11 17:52

Si eu am un astfel de buton . Daca este activat merg geamurile electrice , daca i l dezactivez nu mai merg geamurile .

Swamp Boy 06-07-11 11:57

9 Attachment(s)
hellow...nu am mai postat de ceva vreme pe aici
,intre timp masina a primit punte spate pe discuri folii si un tubb sa bubuie :D :oops:
Astept pareri pro si contra , sfaturi etc

ValySK 06-07-11 12:18

Super masina!sa o stapanesti sanatos!La motor ai de gand sa modifici ceva?

Swamp Boy 06-07-11 13:15

[QUOTE=ValySK;4447087]Super masina!sa o stapanesti sanatos!La motor ai de gand sa modifici ceva?[/

As vrea sa ii pun si un motor mai mare dar nu merita.Iubesc masina asta dar am alte planuri mam gandit la un e39 pe viitor

ValySK 27-07-11 00:32

Ceva nou pe masina?Ne tii cu sufletul la gura!:-)

Swamp Boy 27-07-11 10:29

Masina a primit un alt set de jante BMW Motorsport Doouble Spoke 2 + iam vopsit etrierele si cam atat.

Swamp Boy 27-10-12 11:31

13 Attachment(s)
salutare tuturor...
ma luat cu invidie cum va prezentati noile modificari, inbunatatri pe masinile voastre asa k am hotarat sa continui si eu topicul
Masina intre timp a fost vopsita toata , proiectoare ceata cu folie galbena , la motor sa schimbat distributia, chitul de ambreiaj si termostatul
Cat despre interior a fost retapitat plafonul si stalpi in culoarea neagra , schimbat manerele cele gri cu unele originale pe negru , montate in scaunele de piele incalzire originala OEM
Intre timp am aflat k masina are oglinzi , sprituitoate incalzite
Atasez cateva poze sa va puteti spune in continuare parerile pro si contra

Wilgax 27-10-12 12:04

Incepe sa prinde forme frumoase.Tot asa in continuare.:-)

marius3030 27-10-12 20:10

frumos,frumos!!!niste nari de facelift ar prinde-o so mai bn!;)

Andr3ii 27-10-12 21:54

A iesit foarte bine , si proiectoarele galbene dau foarte ok ! Cat te`a costat vopsitul si unde ?

Swamp Boy 27-10-12 22:43

Quote:

Originally Posted by Andr3ii (Post 5224903)
A iesit foarte bine , si proiectoarele galbene dau foarte ok ! Cat te`a costat vopsitul si unde ?

Vopsitul mia iesit la pret bun am platiti doar materialu k mi la facut un prieten
Este vorba de Atila de la Bizonul de pe str Atelierelor.

Swamp Boy 29-10-12 09:31

1 Attachment(s)
:D:D:D:D:D

Swamp Boy 10-11-12 12:07

sa nu fiu si eu mai prejos k voi ce sau ganditi baieti cu mana lipicioasa....sa puna mana pe badou cel mic din bara fata ..surpriza pe azi dimineatza am ramas fara..cine spune k in oradea nu se fura ...aiurea.
Nu stiu ce reactie ati avut voi cand ati vazut k vi sa furat badourile sau oglinzile dar eu nu mai pot de nervi ..de ore insiri stau si ma framant cu asta

Swamp Boy 13-11-12 10:34

5 Attachment(s)
dupa o zi ce mi-au furat bandoul de la bara baieti au chelit si un golf de jante ( toate 4 ) lau lasat pe jos

sa revenim cu noutati :D
incet incet cat mai multe dotari cu multe lumini. pentru inceput un obc mic (trebuie sa ii pun senzoru de temperatura )
Si am trecut la jantele de iarna

Andr3ii 13-11-12 12:31

Arata foarte bine vopseaua pe masina !
Baiatul de pe golf avea gume de iarna ? .. ca in general in perioada asta se cauta rotile incaltate de iarna ! :)) si la mine in parcare i`au usurat pe 2 vecini de rotile de la masina ! :))) Cine spune ca in Oradea nu se fura inseaman ca nu a patito inca !

Swamp Boy 13-11-12 14:28

Quote:

Originally Posted by Andr3ii (Post 5246085)
Arata foarte bine vopseaua pe masina !
Baiatul de pe golf avea gume de iarna ? .. ca in general in perioada asta se cauta rotile incaltate de iarna ! :)) si la mine in parcare i`au usurat pe 2 vecini de rotile de la masina ! :))) Cine spune ca in Oradea nu se fura inseaman ca nu a patito inca !

din cate am inteles de la politisti erau ceva jante cu gume de vara...oricum baieti au avut ghinion pentru k au fost prinsi in seara aia :)))))

Swamp Boy 22-11-12 15:59

3 Attachment(s)
Sa revenim cu alte noutati
Masina azi a primit un set de tunele aer M , 2 plastice care vin intre bara fata si aripa interioara , un scut si o carcasa de baterie . Din pacate carcasa de baterie nu se potriveste , bateria de pe masina este prea inalta si nu pot pune capacul pe ea :(

Astept pareri , sfaturi si idei legate de masina :P

AlexMxH 22-11-12 18:26

Frumoasa :-P
Si baietii care ti-au furat bandoul , au platit despagubiri cva?

Swamp Boy 22-11-12 19:08

Quote:

Originally Posted by AlexMxH (Post 5258493)
Frumoasa :-P
Si baietii care ti-au furat bandoul , au platit despagubiri cva?

nu stiu cine a furat bandou :( dar daca as afla cu siguranta k ar fi mancat o perioada cu paiu:twisted::twisted::twisted:

motzu 29-11-12 10:02

super masinuta :D
multa bafta!;)

axel91 29-11-12 16:52

frumoasa masina felicitari si bafta in continuare si ai grija sa nu ramai fara gume pe pissy ;)

Swamp Boy 29-11-12 22:37

multumesc baieti multumesc...imi place masina dar in ultimu timp tot mai mult as vrea sa o schimb , mi se pare k e prea batrana ...are personalitate dar :(
Niste idei mi-ar fi de folos

axel91 30-11-12 07:21

iati un an mai nou, eu unu nu as schimba bmw cu nimic doar cu un an mai nou 8)
bafta;)

Wilgax 03-12-12 11:59

E pacat sa il dai sa stii.Classicul ramane classic.Si pe langa asta ai bagat ceva banisori in ea.Optiuni iti poti pune si pe asta.Aceeasi bani care ii dai pe una noua se duc in investitiile pt optiuni la E36.Nu stiu sunt de parere sa lucrezi in continuare la el.

Swamp Boy 03-12-12 18:21

2 Attachment(s)
Pana reusesc sa ma hotarasc cu masina daca ramane sau pleaca adaug 2 poze cum a fost si cum e acum.

All times are GMT +2. The time now is 16:07.

- Copyright 2026 4Tuning