![]() |
Re: Meeting Oltcit
Quote:
|
Las' ca invadam noi Craiova si atunci nu scapati de noi:twisted:
|
vin si eu...sa vad ceva oltene. Poate sa mai imprumut cateva idei. :D
|
Pun pariu ca cu chiu cu vai se vor strange maxim 10 masini :)) si cred ca sunt optimist:))
|
Cu chiu cu vai 10 masini?De aici de pe 4t.DAR daca citeai tot thread-ul vedeai ca s-ar putea sa vina si cei de pe oltcit.ro,si te asigur ca sunt multi din bucuresti si acolo asa ca lasa-ne pe noi cu pariurile tale.
|
Din pacate nu am vazut nici o invitatie lansata de tine pe forum Oltcit.ro.. si doar il citesc zi de zi de cativa ani incoace ;). Chiar o sa trec duminica la polivalenta sa fac poze.. sa numaram masinile. Din punctul meu de vedere ar fi frumos sa se stranga mai multe masini, dar experientza mea in intalniri oltcit spune altceva. Maximul vazut de mine la intalniri a fost de 12 - 13 masini so...
|
Bre da lasa-i si pe ei sa incerce sa faca intalniri sa se stranga cat mai multi,daca e sa fiu in bucuresti vin si eu sa vad cate masini o sa fie cum spune si bunul meu coleg Cyclops,eu sper sa iasa bine.Spor la organizare.
JOY. |
cyclops :in cazul de fata s-ar putea sa ai dreptate.Nu am lansat nici o invitatie pentru ca userul meu de pe oltcit.ro a fost sters,prin urmare nu mai pot sa intru.Din ce am auzit ar fi niste chestii mai vechi si nu stiu daca unora dintre useri le-ar surade aceasta"unire",repet:daca va face placere veniti daca nu, nu.Chit ca vom fi 10 masini chit ca vom fi mai multe asta va fi prima intalnire.Sper ca pe viitor sa fim mai multi.INTALNIREA RAMANE IN PICIOARE.
|
baieti are ceva daca vin cu balta de ulei dupa mine? :D ... si cu o galerie neetansata? ...
de parca m`ar interesa de parerile altora :D .. ce`al draq sunt . ... |
Pai masina ta isi marcheaza teritoriul:wink:Eu nu inteleg de ce nu o lasi :lol:
Poti veni cu ea in orice stare. |
5 Attachment(s)
cateva poze :D e adevarat cateva masini dar super de treaba baietii
|
ce pacat ca nu am putut ajunge,asta e...next time! ;)
|
1-As vrea sa imi cer scuze fata de cyclops pentru ce am zis cu cateva posturi mai inainte:
Quote:
Dupa cum puteti vedea de aici de pe forum a fost doar o masina si IN TOTAL 3 MEMBRII.Daca nu veneau cei de pe oltcit.ro era decat O masina.Vad ca nu merge asa ca daca moderatorul vrea sa inchida topicul este invitatul meu. |
No problem Mad Mike... nu m-am suparat... chiar as fi vrut sa vin, dar din pacate nu s-a intamplat asa cum speram si am fost retinut. Nu vad de ce sa stergi sau sa inchizi topicul... cine stie.. poate data viitoare mai vine unul... dupa aia inca doi si tot asa ;)
PS.. nu sunt mai nou... am doar mai putine posturi :D |
Da si mie imi pare rau ca nu am putut sa vin!!!poate data viitoare
|
Draguzte masinile de la meeting...simple dar dragutze..exact asa cum imi place mie...FELICITARILE MELE BAIETZI..!! imi pare rau k nu am putut ajunge si eu:(:(...asta este...poate data viitoare
|
parerea mea e ca nu conteaza cate masini au fost ... important e ce sa discutat si ce fel de oameni au fost ... degeaba vin 150 de masini daca se râde de masina unuia sau altuia ... inca o data .... respect pt Pupa si baietii lui
|
auzitzi..am si eu o sugestie..:D:Ddata viitoare sa facetzi si voi meeting-ul undeva la iesire din bucuresti(spre giurgiu) k soferii cu care pot veni si eu sunt incepatori si nu se descura prin traficul din bucuresti..:D:D
|
Invata, nu e problema. Masina e foarte docila, nu pune probleme de manevrabilitate.(daca nu esti(nu zic cum) si nu dai talpa cu corpul doi prin oras).
|
Urmatoarea intalnire cand se tine?
|
Se va face o intalnire sambata sau duminica viitoare,DAR cu conditia sa nu va anuntati ca VIN,VIn si dupa aia sa constat cu uimire ca sunt singurul.
In principiu sambata sau duminica viitoare.Anuntati-va prezenta aici(dar nu aiurea). |
eu unu vin doar daca e intr`o zi para (in cea impara muncesc)
|
Mda......Se vede cati doritori sunt.........
|
eu sunt un posesor nou de oltcit da ma bag la meeting cu conditia sa fie sambata sau dumini , in timpul sapt am treaba
|
Man in craiova va organizati voi.La filiala craiova nu ma bag.
|
Poate se intalneste filiala Buc. duminica la 12 la Palatul Copiipor
|
intilnire pe 14 ,la parcul carol ,ora 11
|
fuck...
al meu nu e gata pana at... shit... |
Ma bag si eu, dar oltenul meu e cam stricat asa ca am sa vin cu altul.
|
Ceva poze de la ultima?
|
vin si eu, mike ma iei si pe je?
|
Cand e urmatorul mitting in bucuresti ca mi-am terminat olteanu... cine vrea sa-l vada sa intre pe <Cel mai tare oltcit..>(sau ceva de genuj) unde mi-am pus pozele...8)
|
ma daca tot facetzi miting de ce nu mutazii locatziile odata la bucuresti odata la craiova si asa se poate ajunde apraope din toata tzara parerea mea
asta depinde si de posesori daca vor sa vine |
Mie mi-ar conveni mai bine la Craiova e mai aproape de mine....
|
Quote:
|
O sa se faca o intalnire si la craiova dar sa fie mai multi.Probabil prin vara.
|
Quote:
|
Pai ce?tu te asteptai pe vremea asta sa venim cu oltencele cu calandru in bot si cu caldura la maxim?:lol:
|
da a zis cineva sa venitzi pe vremea asta e mult mai bine la vara
|
Quote:
VA VOM INSTINTA CU MINIM O LUNA INAINTE DE DATA STABILITA |
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning