![]() |
Deci sigur sunt liniute saptamana viitoare da?Ca sa nu venim degeaba de la Valcea.
As vrea sa vin si la indemnare dar nu ma ajuta masina....nu e asa stabila in curbe.La liniute e mult mai in elementul ei :2gun: |
maserati biturbo???? :shock: :shock: :shock: :shock:
|
1100 S este ala de a intrat cu ia in stalp la prisma ?
|
Da , el este !
Mha , pana la urma cand are loc cursa ? Prima data am primit un msj in casuta de mail despre cursa pe 7 la baneasa , acum am primit unul despre cursa de pe 31 de la prisma II . Deci , ce se intampla ? |
Doamne, ce-o fi asa de greu de inteles? SE TIN 2 CURSE!!! Una pe 30 octombrie indemanare Prisma si una pe 7 noiembrie viteza Baneasa!!! Dumnezeule... :roll:
|
Bogdane parca pe 30!!??
|
Doua (2) curse : 30 ale lunii prisma doi indemanare
07 noiembrie aeroportul Baneasa liniute Este clar nu? :) |
Exista si Prisma 2 ? unde e fata de prisma 1 ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
SI PRISMA 1 si PRISMA 2 sunt in acelasi loc.. in complexul ex Prisma Town... adica pe DN1 la km 20.... la intrarea in comuna Balotesti !!!! (1 si 2 sunt denumirile date celor 2 constructii.... din cadrul complexului) |
Eu stiu ca sunt 2 Prisma, una *********, nu e frumos ce faci, in curand o sa am toate mesajele cu stelute.
ZoliaT: ce era sub **** era informatie eronata. sunt 2 complexe prisma dar se afla unu langa altul pe DN1 spre Ploiesti |
la indemanare nu ma bag..ca nu am frana de mana..dar la liniutze...va mananc.!! :P :twisted:
|
mergi frate pe dn1 spre aqua park ala , si mergi si mergi si o sa dai de o chestie pe care scrie prisma , acolo e , daca nu .. vb cu cineva si mergi cu el , daca stie el :wink:
|
ZoliaT: glumetule, vezi ce exista rubrica de divertisment |
cul
Daca vin cu taxi-ul ma da nea` shoferu` cu frana de mana ?
|
LEGAL RACING
Pe viitor se doreste a fi cam asa la liniute: Intra toti se dau in calificari pe grupe contra timp si raman primi opt care apoi se dau in sistem eleiminatoriu. Din motive de timp acum nu putem face calificari. Independentii pot trimite email la [email protected] pana maine la ora 24 si in masura posibilitatilor vor fi inscrisi si in concurs nu doar la libere. Cluburile sa nu uite data limita de 29.10.04 ora 24:00. |
Are cineva timp sa-mi spuna si mie in ce consta cursele de indemanare?Pls.Ca n-am fost decat la liniutze pana acum.Sa stiu daca mai bat drumul pana la Bucuresht sau nu.
Mashina mea e mai veche shi vreau sa stiu daca face fatza la curselele astea de indemanre. Tks. |
Cele mai explicite sunt filmele de la astfel de etape (vezi pe prima pagina la etape Legal Racing-Prisma), apoi pozele.
In mare: accelerari pe bucati mai scurte sau mai lungi, jaloane, viraje la 9o de grade, intoarceri cu 18o sau 36o de grade si...aplauze pentru cine merita :wink: + SENZATIA MAJORA din timpul cursei :wink: |
Re: LEGAL RACING
Quote:
|
Ai inteles prost, si n-ar fi o noutate...de ce o intelege lumea intotdeauna ce-i mai rau?
|
Re: LEGAL RACING
Quote:
|
vine si trabi la cursa .... :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Go, go, go Alex Berea! Sper sa vii si la Baneasa, pe 7, sa mai vorbim :) |
trabi face legea, oricum a fost cel mai aplaudat data trecuta....
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
ma dau eu numai sa facem SHOW :))
|
:lol: :lol: :lol: o sa fie tare rau!!!!
|
am si eu o intrebare la ce ora incepe cursa la 1?
|
Eu vreau sa ma dau cu trabantelu', ce dragut e, pot sa-l iau acasa?
Care pierde primeste o bere de la celalalt. :D |
io cred ca trabantu merita tot respectul. a facut tot shoul la ultima indemanare. numai pt aia si a meritat sa vin. :tenisclap :tenisclap :tenisclap
|
Ghost Racing Team anunta cu parere de rau ca nu vom putea ajunge la cursa din motive financiare(mai ales..)....speram sa ne vedem pe 7 ! pana atunci keep in touch ! si have fun !
|
Re:
Quote:
Quote:
|
EvLSant0S contacteaza-ma si pe mine pe yahoo msg id:webmaster24ro ca sa vb ceva
|
Si cum a fost? 8)
|
guest, eu nu te-am facut prost, dar daca te simti...eu am zis ca ai inteles prost...si ca nu e o noutate pt forumul asta...adica lumea in general intelege prost...acum intelegi? Sau tb sa mai scriu vreo 50 de posturi ca sa explic intelesul cuvintelor?
|
a fost reusita cursa de la prisma
|
circuit fffffffffffffffffff frumos si intradevar de viteza .BRAVO NSL SI LEGAL RACING
|
frumos, la intoarcerile de 360 era prea mare rupere la cauciucuri. singura chestie: prima portiune de viteza cam mare, acolo masinile tari casigau prea mult timp
|
Re:
Quote:
\"cum a fost?\" \"cum a fost la cursa?\" \"Ce nu v-a placut la cursa?\" sau ceva de genu`! :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:14. |
- Copyright 2026 4Tuning