![]() |
Re: Inaugurare Sun Racers!!! >>>
Quote:
|
Tu nu primesti nici brifcor nici tedi nici TEC nimic...pai ma ti in suspans cu buburuza???:)
|
dau si eu de baut dupa ce termin masina :D
|
2 Attachment(s)
Masina MELCULUI... :)
Mai sunt si altele pe vine.... |
sun ule cine te tine in suspans?
|
eu.........
|
Quote:
este melc si in acelasi timp hamsterix :rolleyes2 :lol: |
fratioru, e chiar misto locatia unde ati facut pozele, dar poate reuseai sa ai si tu masina spalata!!!
ps: sa ma duci si pe mine acolo sa facem niste poze :wink: |
traiasca FAUR! 8)
nice. |
Intradevar foarte reusite pozele facute de dom` Presedinte si bluey. Le-am vz pe toate pe aparatu foto dar le astept full size pe pc. Poate reusim sa-i strangem pe mai multi din club si sa mergem pentru o alta sedinta foto ;)
|
Quote:
Vom organiza o sedinta foto pentru toate masinile si motocicletele din club daca DOMNUL PRESEDINTE melc ne va pune si noua la dispozitie lista cu membrii clubului si userii lor de YM (ma rog de el de 2 saptamani). |
ar face ma lista aia dar crede-ma ca o sa mai dureze pentru ca am vb cu el vineri seara si o sa beneficieze si de sprijinul meu dar intai sa scap de restante. Doamne ajuta. O sa facem cate o sedinta foto pe rand cu fiecare membru
|
Da acea lista va fi pusa la punct si distribuita cat de curand...cat despre poze ma bucur ca va plac si imi cer scuze pentru ca nu am reusit sa spal masina in seara aceea...si ramaneti "pe frecventa" :) urmeaza alte poze breathtaking! ;)
|
bafta frate sa auzim numai de bine
|
Mersi mult...bafta si tie!
|
Sal la toata lumea ... BuLLy aici, sau mai bine zis SR-BuLLy...Numai bine baieti,,,si cum a spus si deffu :D cat mai mult tuning ptr ca in fond asta ne leaga...:D
|
tuningu si carnetele de conducere =))
|
Quote:
|
a facut bully ochisori lol
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:37. |
- Copyright 2026 4Tuning