![]() |
Re: Membrii Sun Racers >>>
intreaba l pe domn presedinte:)) de ce lipsesc....:D
|
io zic ca ne fura sunu :D
|
Re: Cafenea >>>
sunule cand bem ma ?
|
Cand o sa ai masina gata :lol: sper si eu sa termin pana atunci ce mi-am propus pe anul asta...si atunci bem..ramane sa-mi zici unde! :lol:
|
da bei sunu-le cand bem in cinstea sun racers
|
cand o sa zboare porcu' spre soare :)
|
Te referi la un porc cu dungi??? :lol:
|
aaa ol mancam pe sun-u :D fript sau la ciaon :lol:
|
Melc la ceaun.Specialitatea zilei...
|
nu fiti ma rai cu el ca eu nu ma refeream la el ca e porc.Eu zic ca o sa bem cat de curand :D
|
pe cine bem pe sun_u :lol:
|
am glumit , chiar imi face placere sa stau cu voi la o bauta baietzi buni astia de sun racers
|
Quote:
pana termin eu masina mor de sete... |
Atunci bem cand voi avea eu masina gata...adica jante + folii...si tot ramane sa-mi zici unde! :lol:
|
la intel ca esti presedinte ce plm :lol: corect baietzii
|
:lol:Vedem ce zice Maicaaal....avem noi o combinatie :)
|
ba mai bine la Marriot ca jmekerii :))
|
bine ca nu la Golden Spritz
|
ceeee se da de baut moca? whoooo whoooo traiasca maicalllllllllllllllllllllll si suuuuuuuuuun-u :D moaaa deja imi pragatesc ficatu:D
|
Quote:
|
am fost la o intalnire acolo. Stiu ca sunt mai multe oricum nu e important asta...important e sa isi faca sunu masina sa dea de baut :))))) DVDule ce ne pregatesti cand vin pragurile alea??
|
dupa cum poate unii din voi stiti, mihnea (VW bora rosie) este in spital.
a avut o operatie datorita unui pneumotorax (aer intre pleura si plamani) si a avut o complicatie cu o hemoragie in urma careia a pierdut 2 litrii de sange. din fericire acu e in afara oricarui risc si speram sa se faca bine cat mai repede ... sa ii uram insanatosire grabnica ! asa-i frumos ! |
Da monk ma bucur ca ai postat si chiar vreau sa ne strangem mai multi sa mergem sa-l vizitam intr-o zi...cred ca macar atat merita din partea noastra...sprijin moral si pentru ca este unul de-al nostru trebuie sa ii fim aproape mai ales intr-un moment ca acesta! Mihnea suntem langa tine!!!
|
am fost azi la el si e mult mai bine decat acu 3 zile ... are o drena pt sange ...
cred ca daca ii faceti o vizita ar fi impresionat... e in rezerva C de la Bio-Medica in spitalu de langa Dinamo. |
Quote:
Seara?? |
Ma bucur sa aud ca se simte mult mai bine si sper sa iasa cat mai repede din spital!
Vreau sa ne strangem saptamana asta intr-o seara (cine poate si are timp) si sa mergem sa-l vizitam. stabiliti voi ziua si ora...eu voi fi cu siguranta prezent! |
Quote:
Apropo!! Fete de ce nu avem in club???Domnu` presedinte???? |
o ardem ghey :D =))
mah din cate stiu eu poate fi vizitat zilnic, adica pe mine de fiecare data cand am fost nu m-a oprit nimeni, dar stiu io daca vine cardu de 20 de oameni... nush cum reactioneaza. |
am vb cu el si se pare ca miercuri il externeaza... dar, daca vreti maine sa il vizitati a zis ca se poate intra cate 2-3 :)
|
Fast Octomber Fest 2006 - 30 septembrie - 1 octombrie 2006
Voi veniti? |
nu se mai lauda nimeni cu nimic mai ?
ce mai rulati si voi ? |
Quote:
|
Quote:
eu cred ca tu te-ai nascut obosit.Sa nu vii tu la nici o intalnire de club?La nici un Pescarus? Incompetentule :-P |
mie rusine de mine ...sunt fatalau mare ......
|
Quote:
Lasa ca vine sunu tare din urma ca si-a tras femeie. |
ce femeie ...mai tata ...:)
|
Quote:
De venit nu a venit cu ea ca ii e frica sa nu se indragosteasca fata de vreunu din baieti ca doar suntem toti niste frumosi :P |
V-am mai zis sa nu mai aberati unde nu trebuie...e chiar asa greu de inteles? Si nu iti sterg postul Marian pentru ca fiecare are dreptul la propria opinie...indiferent daca e buna sau rea atata timp cat aceasta nu lezeaza in mod voit una din parti sau este considerata lipsa de respect pentru unul dintre noi.
|
Quote:
Ce cuvinte stii melcule :bunch: |
melc ...:)) lasa-l pe marian in pace ca acuma iti trimite un vairus :D
sunule ....e cafenea ...pai cafenea sa fie :) ..... nu va mai luati de melc ca nu e frumos .....ce misto sa e sa fi in lav :D :)) ..... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:57. |
- Copyright 2026 4Tuning