![]() |
Re: ce vor fetele? :)
Quote:
|
Quote:
sa iti trag niste m... cu jet ;) |
La varsta ta nici nu m-as mira sa-i raspunzi altceva :)
|
Quote:
|
Quote:
atunci cand nu ai incredere in persoana care pretinzi ca o iubeshti atunci intervine gelozia sau cand tu ca barbat sti ca nu ii oferi ceea ce merita si esti nesigur pe tine ... si intervine frica de a fi parasit ... dupa parerea mea am mai spus`o pe acest forum si o mai spun: GELOZIA NU este un SENTIMENT, este o BOALA GREA. Si sa iti mai spun ceva daca e iubire e si libertate dar daca nu e respect , iubirea se duce. |
Quote:
|
Quote:
|
Nu pentru ca nu am de unde chiar tot si mai am si limite la rabdare.
Dar stiu ca o va deranja mai mult nepasarea fata de ea decat sa-i dau satisfactie si sa o injur sau alte chestii de genul asta. |
sunteti toti plini de metafore si hiperbole dar in momentul in care sunteti pusi in fata faptului implinit ....toata lumea tace marc
iar pentru voi fetele.....nu pot sa cred ca nu va plac banii |
Quote:
blazy are perfecta dreptate;) |
tuturor ne plac banii... nimeni nu poate nega asta ... dar la unii//unele mai putin la altii/altele mai mult ..fiecare cu cel doare..dar in nici un caz tuturor... eu pana acum n-am intalnit fete pe interes.. ele sunt dar n-am treaba cu ele ca-s neinteresante
|
Quote:
Dar lasa ca te faci tu mare si vei intelege :P |
repet: n-am spus ca nu sunt... doar ca eu nu ma bag in treburi cu ELE , prefer fetele mai simple..si chira daca se mai gasesc cateva modeste dar cu fitze si bashini in cap incerc sa le scot..nu reusesc NEXT project
|
Dupa cum am mai spus TuningBoy totul se reduce la o suma sau la o marca de masina.
Lasa tu la fata timp liber sa vezi cati "prieteni" cu BMW isi gaseste...:) si nu ursuleti cu multi cai. |
tb...se gasesc ...si s-ar putea sa o nimeresti pe una de nu o sa iti vina sa crezi ...
|
Uite de aia spun femeile ca unii barbati nu se maturizeaza niciodata.
Voi inca mai credeti in zane ma??? |
deci sa inteleg ca toate sutn asa nu ? CHIAR si prietenele voastre...atunci pt ce le-ati mai luat ....
am un prieten care imi spune " da ma si mie o pizd@" si eu i-am zis " ce sa-ti dau ma ..tre s-o castigi" la care el " da fratie dar tu ai masina ..ai carnet ..nici nu te mai suporti ..dar lor le place " ... si stiti care e chestia? ca tot ce am prins in vacanta asta am prins fara masina si fara carnet.. am prins pe LOLO ..adica pe vorba multa comportament si chestii de genu asta... fetelor le place sa fie alintate,vorbe dulci de copii..cu iepurazi roz alea alea ..mangaieri glume ... ce draq... pute-ti sa negati TOT, eu nu spun decat MA DESCURC ! CHIAR AS VREA fetele sa spuna ceva la ce am zis acum...daca am dreptate sau nu |
Ba tu iar ai dat iama la gradinita???
|
nush fratie eu ti-am zis cum merge la mine...
ps: uita-te la varsta mea si la a ta? si gandeste-te cu ce fete ies eu si cu ce fete tu ... la mine 17-19.. la tine nush... aici o fi diferenta .. in fine ! la mine it's ok asa ca deocamdata nu-mi schimb stilu ;) |
tuning boy le duci si la cofetarie sa manance prajitura cu frisca si cico pepsi?
|
Un vot ptr Tuningboy.E foarte aproape d adevar...;)
Si fiti atenti ce a scris acolo..."prefer fetele mai simple" ...asa k please nu sariti la el!!! Stii bluey,nu cred k avea rost sa-ti imaginezi nici o secunda k o tipa care lucreaza k fotomodel nu iubeste banul!!!Vrei asa femeie???Atunci asuma-ti riscul!!!Si nu te razbuna p toate celelalte... |
Quote:
|
Quote:
auzi fratzior..gluma-i gluma dar intreci masura... voi sunteti cum sunteti..aveti ce aveti ... eu tot ce fac/cum fac nush cum draq spune-ti voi ca aiurea dar am rezultate... in fine ... ca raspuns : afla ca nu le duc nici la suc nici cinema nicaieri..pur si simplu o plimbare in oras si gata |
Quote:
ai ceva cu o cofetarie? e mult mai elegant...decat un concert de manelisti, sau scuipatul semintzelor in parc. si totodata mai linistit, mai intim, mai 'altfel' fetele mai vor si altceva...pe langa ture prin oras in mertzan, sau sa mergi cu ele la un eveniment/petrecere doar pe post de papusa... lucrurile complicate nu sunt totdeauna cele mai bune |
mie imi plac banii ! si oricarei famei ii plac banii .... orice fata vrea s mearga l coafor d 3 ori pe saptamana ..sa mearga la cosmetica si sala de fitness sa faca masaje creme , bijuterii ... e normal SUNTEM FEMEI ! natura fameilor de cand e lumea e s fie cochete!
drept urmare ... apar si consecintele..... sunt femei lejere care nu se vor gandi niciodata sa munceasca ... alea sunt lipitorile .... si .. bravo lor au ales drumul mai scurt (anevoios sau nu, norocos sau nu ) sunt femei ambitioase care obtin ceva bani muncind si fand bani pe carca lor .... sunt femei la care averea fameliei este generoasa ... implicit vor umbla intr-o anume clasa sociala si isi vor alege partenerii tot d acolo .... eu personal imi doresc o viata buna si oricum ptr copiii mei doresc s ofer mai mult decat am avut eu ... deci dk va fi nevoie ma voi sacrifica ... (pentru binele copiilor mei ) |
Quote:
Asta e adevarul si ar trebui sa-l acceptam fie ca ne place fie ca nu. |
unei femei daca ii zici sa iasa cu tine la cafea ....pote ca ar stramba din bot dar daca ii zici ca ai ditamai maisna(nu neaparat tunata)....sigur ar accepta ;)
|
Quote:
la celelalte mai poti sa speri...ca poate...e mai rasarita... te place pentru masina ta? e clar ca nu te merita! |
hooo
stai asa. Cum sa te duci la femeie sa-i spui :"stii ce bemveu am?" Tot cu prajitura sau cu plimbarea o vrajesti.Dar de tinut e mai greu ca daca isi da seama femeia ca tu nu ai scos-o la o plimbare de romantic ce esti ci pentru ca n-ai un kior in buzunar poti spune pa pa la pasarika.:) |
Quote:
cine conteaza IN CLIPA DE FATA PT TINE ? EL sau BANII LUI ? sunt ferm convins ca vei spune EL...parerea mea e ca persoana e mult mai importanta decat banii ... masina ... si orice porcarii ... nu sunt fete multe care apreciaza baiatul pt felul cum e el ... ci pt ce are in buzunar ! |
Bluey nu ma faci si pe mine fotomodel? :lol:
baieti sincer va zic cu mana pe inimioara ca eu nu vreau nici mai mult nici mai putin decat.....O MOTOCICLETA :D sau trebuia sa zic ce vreau de la voi, baietii? :-? |
Quote:
|
aaaaa.......atunci m'abtin....ca eu in afara de motocicleta nush ce vreau nici macar de la viata.....de la mine.....da pai de la voi? :lol:
|
dupa experienta acumulata in viata va pot spune cu certitudine ce femeile vor in primul rand respect , sinceritate si bani
|
asa e domnule....aveti mare dreptate......acum stiu si eu ce vreau...:D
|
si aveai nevoie de mine ca sa-ti dai singura seama de ceea ce vrei
|
@lego da corect ! dar as modifica un pic respect pe primul loc (asta implica si sinceritatea) dragoste si bineinteles si stabilitatea materiala
@ mustang - in momentu de fata iubesc la nebunie ...si nu iubesc niste hartii ...iubesc un om cu totul special .... dupa banii lui nu prea as fi putut alerga ptr k ii am si eu pe ai mei si chair f putin peste el .... si iarasi in momentul de fata am fost stimulentul ptr kre tocmai ce si-a dublat venitul ! ...deci SE PARE K STABILITATEA MATERIALA SE POATE CREA SI IN ECHIPA , tot eu si mama lui am " complotat" pentru k el sa-si schimbe olcitu vechi de 50 cai cu o masina cu cai d 3 ori mai multi :)...si tot ptr k l-am batut eu l cap si am fost incurajata de mama lui va intra si primu an l drept in octombrie ........ mustang u vbeai de momentu de fata .... uite asta e momentul de fata si cum se zice ... oficial imi merge bine!! dar ptr o familie .... pun respectul si stabilitatea materiala mai intai .... ptr k deja peste cativa ani nu voi mai fi eu in atentie ci vor fi copiii mei ... si stiu k as muri de durere dk nu as fi capabila sa le ofer tot ce-si doresc ... PS lol vad k se posteaza in d**ci pe aici :):):):) |
Pentru gandirea care o ai in legatura cu copii,mi se pare normal si te respect,trebuie sa ai de unde da pt copii,trebuie sa le oferi o situatie mult mai buna decat am avut-o noi in tinerete,e normal sa iti doresti asta,banuiesc ca orice parinte gandeste asa,e si mai bine ca tu gandesti anticipat asta.
Pana la urma e normal sa ai si bani si sa vrei...:???: |
noua generatie de fete nu stiu cum sa sara mai repede in fata unei masini tunate cand o vad
|
exact ... mai ales k stii k te-ai chinuit ptr banii aia ... si nu ai ales calea mai usoara ..... puteam si eu sa fiu o lipitoare ... k am cu ce ( si nu sunt modesta ) dar am spus k inca pot singura .... si daca pot d c s nu fiu mandra???
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning