![]() |
Re: E36 - M3 Coupe Replica...
SUPERBA ! daca tot folosesti faruri cu lupa , macar xenon pe faza scurta nu ar fi mai buna? in ziua de azi consider ca xenonul nu e un moft ci mai degraba o necesitate ! un kit pe 6000 cred ca ar fi perfect , lumineaza mai bine decat halogenul , in plus reglate bine , nu vor deranja ceilalti participanti la trafic !
Sprinter , ce parere ai , i ar sta bine cu eleronul de gtr pe ea? eu zic ca da , mai ales ca e albastru si e si coupe ! |
Foarte foarte bine arata !!
|
Acum am vazut pragurile lux, good-game
Nu imi plac stopurile, deloc. In rest ma pot impaca cu cateva detalii. Masina tipa: SUNT M3!!!! Nu stiu de ce ... este ce trebuie culoarea asta. Bravo! |
stiu ca e o chestie de detali , dar nah , vin cu sugestia deoarece se doreste a fi un M3 replica si pana acum rezultatul e excelent : Oglinzile de M , ar imbunatati aspetul !
|
Bai acum luati-l usor, una cate una ... banuiesc ca o sa schimbe stopurile, o sa vina si un kit de xenon... probabil o sa vina si farurile oem, nu mai cresc banii in copaci de mult, dupa cum am zis masina pt inceput este grava.
|
normal ca sunt doar sugestii sau sfaturi pentru viitor ! In stadiul actual masina se prezinta superb ! raule:P
|
Absolut superbe pozele.Tin sa mentionez ce s-a spus si mai sus.....in privinta stopurilor.....///M OEM sa cauti pe viitor!Have peace.....you are oficially pimped.8)
|
Multumesc tuturor pentru aprecieri si sugestii....
....intradevar masina mai are si minusuri, stopurile sunt facute asa la viteza ca nu ma puteam prezenta la RAR cu ele negre, o sa le schimb cat de curand, cat despre oglinzi imi plac cele de M enorm, dar am avut pe precedenta matza si nu vedeam mai nimic in ele.....o sa-i pun binenteles si xenon dar mai incolo, deocamdata ma gandesc sa investesc urgent intr-o alarma desteapta ca nu se stie ce si cum mai dispare de pe ea. Asa cum am mai zis, eu sunt multumit ca intr-o luna si jumatate am adus masina in stadiul acesta si vb lu sprinter banii nu mai cresc in copac :)) si in plus daca le-as face pe toate odata cred ca m-as plictisi de ea. P.S. deabia astept sa scapam de zapada si sa-i schimb gumele ca sa o pot pune pe asfalt :)) |
Quote:
Ce matza ai avut de curiozitate inainte de cea de acum? |
1 Attachment(s)
daca esti din bt o stii sigur :))
|
Oglinzile vechi par originale, nu inteleg cum de nu vedeai in ele.
Eu am fost nevoit sa merg cu o masina cu oglinzi normale, si mai aveam un pic sa ma opresc sa ii montez oglinzile de M din portbagaj.Nu vedeam NIMIC.Mari si proaste.Eu vad mult mai bine in oglinzile de M originale. Parere mea ... :rolleyes2 ps: nu am ceea ce m-ai intrebat sef, imi pare rau.Am 1 set, dar nu sunt impecabile, asa ca nu merita deranjul.Le tin de rezerva. |
Quote:
Da sefu.Se stie.Ne cunoastem cat de cat din vedere de pe la Sole in special si de prin poligon.Am lucrat pt Paul(zis Vandalu) la garaj.Ma cunosti sigur din vedere.Asta e.Oricum de-abia astept sa ajung acasa sa o vad pe a ta.:-) |
Quote:
cat despre ce am intrebat nu-i stres gasesc eu...ms oricum |
wilgax-- cred ca te cunosc si eu dar nu stiu sigur :))
|
Quote:
Da sefu.Cu siguranta.:-) |
foarte .foarte tare masina
felicitari ! spor la munca in continuare ! despre oglinzi : am aceiasi parere ca si skillzu ..odata ce te obijnuiesti cu cele de M...nu le vei da niciodata pe cele normale..:) |
frumoasa pisi!!sunt al 99-lea care iti spune asta ,dar simteam nevoia!!multa bafta cu proiectul!!poate facem ceva poze profi!!vedem noi cand!!
|
myky-vad nu vad o sa le pun eu pana la urma ca sa fie cat mai aproape de M....
Fulvius- ms mult frate si tu ai o bomba de masina alalta seara nu imi reveneam dupa ce m-am dat jos din e....crima ce sa mai, asteptam o prezentare...cat despre sedinta obligat tre sa fie si cat mai repede ;) |
Salut,am si eu o intrebare referitoare la obc.La testul 20 din meniul secret ce valoare iti indica?1000 cumva?Binenteles asta daca ma poti ajuta cu un raspuns
|
Quote:
|
De sarbatori am ajuns acasa si dupa cum am specificat am cautat intr-o seara matza sa o vad mai bine.Diferenta dintre pozele expuse pe topic si realitate e mare, in realitate aratand mult mai bine.Un an nou fericit cu multe impliniri si in anul care vine sa vedem mai mult tuning pe el de bun gust si de calitate.:-)
|
Un an nou mai bun si tie, toate cele bune.
|
2 Attachment(s)
Nu am mai postat de ceva timp, timp in care am mai facut cate una alta pe la masina(triple,flanse fata+spate,pleoape faruri,proiectoare,valve ascunse,gume noi,bucse pe spate si sigur am mai omis ceva).
Si 2 poze la intamplare,de la prima etapa CND de la Iasi.... |
Foarte bine arata ! Imi place ca ai sters buza la numar :shock:
|
Quote:
masina este...pure sex ! sincer! felicitari |
Pure OEM style.:-)
|
In realitate arata de 10 ori mai bine!!pune mai multe poze ca ai cu ce!!Felicitari!!
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
on.superb a iesit masina mai pune ceva poze:shock: |
Quote:
|
eu le-am pus cu banda dubla adeziva...ce sper sa nu dau recent numerele jos...daca o sa le dau va trebui sa-mi comand altele posibil :))
poze o sa fac dar vreau sa fie ceva mai profi. |
cred k ar trebui sa ii skimbi oglinzile k sa fie mai M :d
@ frumoasa masinutza |
o sa le schimb in viitorul apropiat, dar astept sa gasesc unele originale,electrice si incalzite...'
in rest ma chinui cu anvelopele....mi-am pus pe spate 235/40/17 si imi place cum sta, iar pe fata 215/40/17 si nu prea ma multumeste, e o diferenta marisoara de talon si cred ca o sa incerc 205/45/17 ca sa o fac cat de cat paralela cu solul. |
3 Attachment(s)
2-3 poze de astazi.....
|
Quote:
|
Quote:
Inca un pic mai jos de bot, doar putin, si oglinzi de M originale. |
foarte frumoasa,bravo 8)