![]() |
Re: Batranica mea '86
Frumoase ceasuri :X app semnalizarile pe aripa acelea albe vin perfect puse in locu alora celor galbene de le-ai avut ? si eu as vrea sa-mi pun la fel
bafta cu masina arata super |
mai trebuie taiat putin din aripa sa le poti pune :P ceva de genuu cum e marcat cu markeru...
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
15 Attachment(s)
Nici azi nu am stat degeaba:
- Autocolant pe stalpi.. - Si niste poze .. de sezon :D |
Super o iesit :X schimbatoru ala nuprea e asa misto..dar daca tie iti place este ok.Scaunele de pe ce masina le-ai luat ?
|
Tot faci una alta la masina custom da nu ai de gand sa faci lucrurile mai importante cum ar fi sa aliniezi calumea farurile alea grila sa stea botu ala drept...parca sunt prinse cu scoch...
|
Dacă te-ai uita mai atent ai vedea ca e bara un pic ondulată sus şi de asta par farurile mai neaşezate, ca să zic aşa...
Şi ai putea să o spui şi tu frumos ;) în fine.. aşa sunt oamenii.. |
Quote:
Generalizand : pe masura ce inaintam in ani (2010, 2011 , 2012 , 2013 ... etc ) oamenii sunt din ce in ce mai superficiali privind lucrurile de baza ...si incepem toti sa vedem inutilul ca fiind util ... parerea mea ... iar aceasta parere sper ca nu exista degeaba ... sper ca pe multi sa ii inspire aceste cuvinte ... ma scuzati daca sunt "rauvenit" aici . |
Stai liniştit nu eşti răuvenit !
Eu din câte am discutat cu NIK am înţeles că maşina v-a intra in noi modificări de la primăvară . El ştie ce face şi eu am încredere că ce o sa facă o să facă bine , ştiu maşina asta, sunt mulţi de pe aici care îşi dau cu părerea despre ce văd în poze , fără să întrebe sau alte chestii . Dacă erai cunoscător îţi dădeai seama că vopseaua e sărită :lol: şi la chestia cu scăpatul de rugină , citeşte thread-ul apoi postează din nou , să vezi că maşina a fost recondiţionată totală . |
Quote:
|
2 idei de la mine daca se poate .
-grila dintre faruri neagra -stopurile foliate sau cu spray`ul :oops: Frumos badboy ;) |
8 Attachment(s)
Quote:
Update: -Dual Exahust . Evacuarea din dreapta are un fel de silencer, dar il voi da jos! Poze si un filmulet |
Quote:
|
Quote:
Astept un desen ! Bafta si tie ! |
1 Attachment(s)
Quote:
Enjoy ! |
Quote:
|
Ca sa iasa aburul la fel si stanga si dreapta, tre' pus focul undeva la mijloc.
|
Quote:
|
lol...se vede ca am cam sarit din schema...nu ma mai prea fac simtit pe forum...nu stiam ca in sfarsit v-ati hotarat sa sa intrati in lumea buna...;)AAG-ule...la masina niciodata nu e "gata aici ma opresc...!"e loc de mai bine;)
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
Sa mai reinviem un pic threadul.
La masina s-a mai lucrat foarte putin! - Stalpii negrii - Retusat vopseaua ( in curand poze ) - Refacuta galeria de tobe -acum scoate fumul egal- - Schimbat mp3-ul cu unul JVC - Benzina, gaz si talpa de bulgar :lol: O sa revin cu poze, pe parcurs! Si un filmulet cu tobe -> https://www.youtube.com/watch?v=ZEYrhZJMXVA SFAT:Ar fi OK daca as vopsi plafonul negru ? Probleme cu politia o sa am ? Multumesc! |
Nicule,Madule si Gabule, Duminica ne auzim toti :lol::lol: merem toti la bucovat la VTM 8).Nicule mi-a palcut cum au iesit stalpi ;))) dar mai marfa ar fi daca ai face-o ca, a mea, sper ca pana duminica s-o faci :X :-P ar fi 3 daci in modelul meu :lol::lol::lol: hai multa bafta duminica vreau sa te vad cum am zis ;)
|
Ne vedem, ne vedem! :D
Să sperăm că sâmbătă o vopsim :twisted: , îmi surâde ideea cu plafonul negru! |
Quote:
Sa inteleg ca ti-au fost de folos sfaturile mele cu esapamentul?:D Cu plafonul nu vad de ce ai avea probleme, nu depaseste 50% din culoarea masinii, daca faceai si capota si portbagajul cred ca atunci aveai probleme cu ei.. Bafta! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lasă-i mă că nu le dai nimic . deci să nu-mi fac planuri pentru duminică , mergem la frecat de plafoane . Apropo: mochetă din părţi , tot motru nu are mochetă . mâine mă uit pe la mine , poate mai am din cameră de aia bună şi pufoasă . |
felicitari,masina arata frumos,am vazut-o ieri live...felicitari si bafta in continuare
EDIT: stalpii aia trebuia sa ii faci de tot negru,nu doar in centru,pana jos la oglinzi si pana la triunghiu ala negru de la usa spate |
Iti dau un sfat prietenesc: Daca tot ai scos busonul de la rezervar din locasul lui puteai sa sudezi o tabla si sa o faci acolo intre lampi dreapta.Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.
|
Frumoasa masina . Cateva poze mai noi cu ea , se poate ? :D
|
3 Attachment(s)
Ieri am fost in vizita pe la nicu si am fost suprins placut de ceea ce face el.Masina intradevar arata super bine ,el nu a mai postat nimic de ceva timp asa ca postez eu ceva poze ,cu noua capota la care lucreaza.App masina a facuto in 2 culori arata super bine8).Mi-a fost pare rau ca nu am putut sa vin cu dacia mea la el si am fost cu o alta masina un golf 2
|
Probleme cu internetul...
Să sperăm că deseară/la noapte să putem încărca şi noi două , trei poze mai de Doamne-Ajută ! Capota e pregătită pentru vopsit.... Până atunci ... se lucrează! |
43 Attachment(s)
Update:
- Vopsit pavilionul negru lucios - Triple custom - Capota modificata custom Vă las pe voi să alegeți următoarea modificare că eu sunt cam nehotărât! :D Mâine voi reveni cu poze cu capota pe mașină . |
| All times are GMT +2. The time now is 18:51. |
- Copyright 2026 4Tuning