Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Batranica mea '86 (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/223276-batranica-mea-86-a.html)

DJBOSS 20-02-11 23:58

Re: Batranica mea '86

Frumoase ceasuri :X app semnalizarile pe aripa acelea albe vin perfect puse in locu alora celor galbene de le-ai avut ? si eu as vrea sa-mi pun la fel
bafta cu masina arata super

maduuuu 21-02-11 00:02

mai trebuie taiat putin din aripa sa le poti pune :P ceva de genuu cum e marcat cu markeru...

Nicuduy 21-02-11 00:03

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by maduuuu (Post 4104768)
buah!alea is ceasurile mele>:P

Ti se pare .
Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4104817)
Frumoase ceasuri :X app semnalizarile pe aripa acelea albe vin perfect puse in locu alora celor galbene de le-ai avut ? si eu as vrea sa-mi pun la fel
bafta cu masina arata super

Nicuduy 21-02-11 20:57

15 Attachment(s)
Nici azi nu am stat degeaba:
- Autocolant pe stalpi..
- Si niste poze .. de sezon :D

DJBOSS 21-02-11 21:28

Super o iesit :X schimbatoru ala nuprea e asa misto..dar daca tie iti place este ok.Scaunele de pe ce masina le-ai luat ?

BlueAngel 21-02-11 21:29

Tot faci una alta la masina custom da nu ai de gand sa faci lucrurile mai importante cum ar fi sa aliniezi calumea farurile alea grila sa stea botu ala drept...parca sunt prinse cu scoch...

GJ 64 GAB 21-02-11 22:38

Dacă te-ai uita mai atent ai vedea ca e bara un pic ondulată sus şi de asta par farurile mai neaşezate, ca să zic aşa...

Şi ai putea să o spui şi tu frumos ;) în fine.. aşa sunt oamenii..

BrandyMPX 25-02-11 18:27

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 4108321)
Dacă te-ai uita mai atent ai vedea ca e bara un pic ondulată sus şi de asta par farurile mai neaşezate, ca să zic aşa...

Şi ai putea să o spui şi tu frumos ;) în fine.. aşa sunt oamenii..

Sa fim pentru un moment realisti ... e si rugina prezenta ... se observa din poze ... odata era important sa scapi de rugina ... acum e important sa faci tuning ;)
Generalizand : pe masura ce inaintam in ani (2010, 2011 , 2012 , 2013 ... etc ) oamenii sunt din ce in ce mai superficiali privind lucrurile de baza ...si incepem toti sa vedem inutilul ca fiind util ... parerea mea ... iar aceasta parere sper ca nu exista degeaba ... sper ca pe multi sa ii inspire aceste cuvinte ... ma scuzati daca sunt "rauvenit" aici .

GJ 64 GAB 25-02-11 22:11

Stai liniştit nu eşti răuvenit !
Eu din câte am discutat cu NIK am înţeles că maşina v-a intra in noi modificări de la primăvară . El ştie ce face şi eu am încredere că ce o sa facă o să facă bine , ştiu maşina asta, sunt mulţi de pe aici care îşi dau cu părerea despre ce văd în poze , fără să întrebe sau alte chestii .

Dacă erai cunoscător îţi dădeai seama că vopseaua e sărită :lol: şi la chestia cu scăpatul de rugină , citeşte thread-ul apoi postează din nou , să vezi că maşina a fost recondiţionată totală .

BrandyMPX 26-02-11 10:29

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 4121242)
Stai liniştit nu eşti răuvenit !
Eu din câte am discutat cu NIK am înţeles că maşina v-a intra in noi modificări de la primăvară . El ştie ce face şi eu am încredere că ce o sa facă o să facă bine , ştiu maşina asta, sunt mulţi de pe aici care îşi dau cu părerea despre ce văd în poze , fără să întrebe sau alte chestii .

Dacă erai cunoscător îţi dădeai seama că vopseaua e sărită :lol: şi la chestia cu scăpatul de rugină , citeşte thread-ul apoi postează din nou , să vezi că maşina a fost recondiţionată totală .

Vopsea sarita ... nesarita ... rugina ..."nerugina" ... cred ca aspectul vopselei e pe primul plan si apoi tuningul (deci raman la parerea mea) si daca tot mi ai zis ca a fost reconditionata ... mai rau imi pare sa o vad cu vopseaua sarita (si rugina daca ne uitam atenti la toate pozele din exterior ... foarte putina dar este ) mai ales dupa reconditionare ...

bib_andrey 26-02-11 14:53

2 idei de la mine daca se poate .

-grila dintre faruri neagra
-stopurile foliate sau cu spray`ul :oops:

Frumos badboy ;)

Nicuduy 08-03-11 18:31

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 4123011)
2 idei de la mine daca se poate .

-grila dintre faruri neagra
-stopurile foliate sau cu spray`ul :oops:

Frumos badboy ;)

Pai vor urma si astea pe viitor, multumesc de apreciere !

Update: -Dual Exahust . Evacuarea din dreapta are un fel de silencer, dar il voi da jos!
Poze si un filmulet

Cosmin-SNR 08-03-11 19:27

Quote:

Originally Posted by Nicuduy (Post 4153427)
Pai vor urma si astea pe viitor, multumesc de apreciere !

Update: -Dual Exahust . Evacuarea din dreapta are un fel de silencer, dar il voi da jos!
Poze si un filmulet

Au iesit bine esapamentele, dar ai putea pune acel "silencer" la esapamentul din partea stanga, ca sa se poata duce aburul/fumul/gazele in ambele parti, sa iasa egal, ai putea baga in toba finala, in cea cu site, teva asta, direct in esapament cu un mic cot, spre motor(o sa fac un desen) ca sa poata iesi pe ambele:D Oricum, e ceva frumos, am un prieten care are la fel aici, dar la el sunt mai mici, si scot egal gazele:D Bafta!

Nicuduy 08-03-11 19:38

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 4153563)
Au iesit bine esapamentele, dar ai putea pune acel "silencer" la esapamentul din partea stanga, ca sa se poata duce aburul/fumul/gazele in ambele parti, sa iasa egal, ai putea baga in toba finala, in cea cu site, teva asta, direct in esapament cu un mic cot, spre motor(o sa fac un desen) ca sa poata iesi pe ambele:D Oricum, e ceva frumos, am un prieten care are la fel aici, dar la el sunt mai mici, si scot egal gazele:D Bafta!

Multumesc de apreciere. Imi dadui seama dupa ce le montai, am observat problema si o sa ma ocup de ea. Din pacate nu am mai avut timp azi .
Astept un desen ! Bafta si tie !

Cosmin-SNR 08-03-11 20:02

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Nicuduy (Post 4153619)
Multumesc de apreciere. Imi dadui seama dupa ce le montai, am observat problema si o sa ma ocup de ea. Din pacate nu am mai avut timp azi .
Astept un desen ! Bafta si tie !

Uite si desenul . Asta este metoda cea mai ieftina:rolleyes2

Enjoy !

Nicuduy 08-03-11 20:08

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 4153726)
Uite si desenul . Asta este metoda cea mai ieftina:rolleyes2

Enjoy !

Multumesc pt desen, v-om vedea pe parcurs!

Muttley 08-03-11 20:47

Ca sa iasa aburul la fel si stanga si dreapta, tre' pus focul undeva la mijloc.

Cosmin-SNR 09-03-11 08:13

Quote:

Originally Posted by Muttley (Post 4153888)
Ca sa iasa aburul la fel si stanga si dreapta, tre' pus focul undeva la mijloc.

Da, ai dreptate Muttley, ar fi metoda sa traga tevi pe ambele parti, din mediana am vazut pe Dacia Club la o sportiva asa, dar eu i-am explicat varianta mai "ieftina":D

GJ 01 CTR 09-03-11 20:40

lol...se vede ca am cam sarit din schema...nu ma mai prea fac simtit pe forum...nu stiam ca in sfarsit v-ati hotarat sa sa intrati in lumea buna...;)AAG-ule...la masina niciodata nu e "gata aici ma opresc...!"e loc de mai bine;)

Nicuduy 09-03-11 21:50

Quote:

Originally Posted by GJ 01 CTR (Post 4156833)
lol...se vede ca am cam sarit din schema...nu ma mai prea fac simtit pe forum...nu stiam ca in sfarsit v-ati hotarat sa sa intrati in lumea buna...;)AAG-ule...la masina niciodata nu e "gata aici ma opresc...!"e loc de mai bine;)

Da da.. asa este! Fac si eu ce pot si atat cat imi permite si timpu. mai dai si tu pe la mine cand ai timp. bafta

Nicuduy 06-04-11 21:09

11 Attachment(s)
Sa mai reinviem un pic threadul.
La masina s-a mai lucrat foarte putin!
- Stalpii negrii
- Retusat vopseaua ( in curand poze )
- Refacuta galeria de tobe -acum scoate fumul egal-
- Schimbat mp3-ul cu unul JVC
- Benzina, gaz si talpa de bulgar :lol:

O sa revin cu poze, pe parcurs!

Si un filmulet cu tobe -> https://www.youtube.com/watch?v=ZEYrhZJMXVA

SFAT:Ar fi OK daca as vopsi plafonul negru ? Probleme cu politia o sa am ? Multumesc!

DJBOSS 06-04-11 22:21

Nicule,Madule si Gabule, Duminica ne auzim toti :lol::lol: merem toti la bucovat la VTM 8).Nicule mi-a palcut cum au iesit stalpi ;))) dar mai marfa ar fi daca ai face-o ca, a mea, sper ca pana duminica s-o faci :X :-P ar fi 3 daci in modelul meu :lol::lol::lol: hai multa bafta duminica vreau sa te vad cum am zis ;)

GJ 64 GAB 06-04-11 22:57

Ne vedem, ne vedem! :D
Să sperăm că sâmbătă o vopsim :twisted: , îmi surâde ideea cu plafonul negru!

Cosmin-SNR 13-04-11 18:50

Quote:

Originally Posted by Nicuduy (Post 4233337)
Sa mai reinviem un pic threadul.
La masina s-a mai lucrat foarte putin!
- Stalpii negrii
- Retusat vopseaua ( in curand poze )
- Refacuta galeria de tobe -acum scoate fumul egal-
- Schimbat mp3-ul cu unul JVC
- Benzina, gaz si talpa de bulgar :lol:

O sa revin cu poze, pe parcurs!

Si un filmulet cu tobe -> https://www.youtube.com/watch?v=ZEYrhZJMXVA

SFAT:Ar fi OK daca as vopsi plafonul negru ? Probleme cu politia o sa am ? Multumesc!

Sa inteleg ca ti-au fost de folos sfaturile mele cu esapamentul?:D Cu plafonul nu vad de ce ai avea probleme, nu depaseste 50% din culoarea masinii, daca faceai si capota si portbagajul cred ca atunci aveai probleme cu ei.. Bafta!

Nicuduy 14-04-11 23:06

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 4252711)
Sa inteleg ca ti-au fost de folos sfaturile mele cu esapamentul?:D Cu plafonul nu vad de ce ai avea probleme, nu depaseste 50% din culoarea masinii, daca faceai si capota si portbagajul cred ca atunci aveai probleme cu ei.. Bafta!

MULTUMESC PT SFATURI SI AS VREA SIGUR SA STIU DACA E VALABILA CHESTIA CU 35% DIN SUPRAFATA MASINI PT ALTA CULOARE

DJBOSS 14-04-11 23:17

Quote:

Originally Posted by Nicuduy (Post 4256857)
MULTUMESC PT SFATURI SI AS VREA SIGUR SA STIU DACA E VALABILA CHESTIA CU 35% DIN SUPRAFATA MASINI PT ALTA CULOARE

Eu sunt singur pentru la mine nici-un gabor nu a avut treaba cu plafonu meu ,acu tu sti daca vrei sa fi 100 % fara probleme treceo in certificat si fai atunci si plafonu si capota si portbagajul negru....barem atungi sti singur dece o treci si va fi 50 % peste culoarea masini.Ce sa zic multa bafta si debia astept so vad gata facuta :oops:

Nicuduy 14-04-11 23:21

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4256886)
Eu sunt singur pentru la mine nici-un gabor nu a avut treaba cu plafonu meu ,acu tu sti daca vrei sa fi 100 % fara probleme treceo in certificat si fai atunci si plafonu si capota si portbagajul negru....barem atungi sti singur dece o treci si va fi 50 % peste culoarea masini.Ce sa zic multa bafta si debia astept so vad gata facuta :oops:

CRISTI nu stiu ce sa fac . am intrebat la RAR si ajunge pe la 100 roni sa trec in certificat plafonu negru

DJBOSS 14-04-11 23:24

Quote:

Originally Posted by Nicuduy (Post 4256896)
CRISTI nu stiu ce sa fac . am intrebat la RAR si ajunge pe la 100 roni sa trec in certificat plafonu negru

Pai da o sa-ti treaca masina in 2 culori adica alb + negru,tu sti ce vrei sa faci pentru siguranta ta este bine oricum bine ai face daca ai treceo mai ales la caschetari pe care-i aveti voi la motru...

GJ 64 GAB 14-04-11 23:26

Quote:

Originally Posted by Nicuduy (Post 4256896)

Păi trece'o ca să nu ai mai probleme apoi :D , nu e o avere , dai un ban şi apoi ştii că nu mai ai treabă .

Nicuduy 14-04-11 23:28

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 4256917)
Păi trece'o ca să nu ai mai probleme apoi :D , nu e o avere , dai un ban şi apoi ştii că nu mai ai treabă .

da tofyy da acum vruiam partea mai ieftina ca mai am una pe bancu de lucru sti destul de bine de asta intrebam

GJ 64 GAB 14-04-11 23:30

Quote:

Originally Posted by Nicuduy (Post 4256928)
da tofyy da acum vruiam partea mai ieftina ca mai am una pe bancu de lucru sti destul de bine de asta intrebam

Păi nik, ştiu situaţia ta , e greu să te împarţi între două maşini . dar ziceam să vopseşti dăciuţa şi pe parcurs să treci şi pe la R.A.R :D

DJBOSS 14-04-11 23:31

Quote:

Originally Posted by Nicuduy (Post 4256928)

Ma nicu ce sa zic prea legal tot nui bine sa mergi..:)))) tot parca nu esti in largu tau eu zic ca sa faci plafonu, merge si fara s-o mai treci in certificat ...

Nicuduy 14-04-11 23:34

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4256940)
Ma nicu ce sa zic prea legal tot nui bine sa mergi..:)))) tot parca nu esti in largu tau eu zic ca sa faci plafonu, merge si fara s-o mai treci in certificat ...

frati mei .... promit ca dumineca daca e vremea buna fac plafonu chiar daca ma iau cu IONETE DE GAT

GJ 64 GAB 14-04-11 23:39

Quote:

Originally Posted by Nicuduy (Post 4256945)
frati mei .... promit ca dumineca daca e vremea buna fac plafonu chiar daca ma iau cu IONETE DE GAT

Ionete, cârlogea , popa , etc :lol:
Lasă-i mă că nu le dai nimic . deci să nu-mi fac planuri pentru duminică , mergem la frecat de plafoane .
Apropo: mochetă din părţi , tot motru nu are mochetă . mâine mă uit pe la mine , poate mai am din cameră de aia bună şi pufoasă .

ovy_geo93 17-04-11 13:38

felicitari,masina arata frumos,am vazut-o ieri live...felicitari si bafta in continuare

EDIT: stalpii aia trebuia sa ii faci de tot negru,nu doar in centru,pana jos la oglinzi si pana la triunghiu ala negru de la usa spate

3-DB 4421 21-04-11 12:32

Iti dau un sfat prietenesc: Daca tot ai scos busonul de la rezervar din locasul lui puteai sa sudezi o tabla si sa o faci acolo intre lampi dreapta.Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.

Daniel_Toa 06-05-11 18:51

Frumoasa masina . Cateva poze mai noi cu ea , se poate ? :D

DJBOSS 09-05-11 12:33

3 Attachment(s)
Ieri am fost in vizita pe la nicu si am fost suprins placut de ceea ce face el.Masina intradevar arata super bine ,el nu a mai postat nimic de ceva timp asa ca postez eu ceva poze ,cu noua capota la care lucreaza.App masina a facuto in 2 culori arata super bine8).Mi-a fost pare rau ca nu am putut sa vin cu dacia mea la el si am fost cu o alta masina un golf 2

GJ 64 GAB 09-05-11 12:44

Probleme cu internetul...
Să sperăm că deseară/la noapte să putem încărca şi noi două , trei poze mai de Doamne-Ajută !
Capota e pregătită pentru vopsit....

Până atunci ... se lucrează!

Nicuduy 09-05-11 23:15

43 Attachment(s)
Update:

- Vopsit pavilionul negru lucios
- Triple custom
- Capota modificata custom

Vă las pe voi să alegeți următoarea modificare că eu sunt cam nehotărât! :D

Mâine voi reveni cu poze cu capota pe mașină .

All times are GMT +2. The time now is 18:51.

- Copyright 2026 4Tuning