Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   Prezentati-va ( Driver SPEC.) (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/22292-prezentati-driver-spec.html)

mihai88 01-09-06 17:29

Re: Prezentati-va

io vreau sa ii salut pe toti "internationalii" care sau prezentat pana acum si pe cei care urmeaza sa se prezinte

danut 02-09-06 00:12

salutare si bine v-am gasit!
ma numesc dan si imi castig painea in Grand Cayman. fost proprietar de honda civic sir, motor modificat + 40-50 c.p.( pe langa cei 170 -stock varianta japoneza) a fost prima mea japoneza,plecat de acasa de la un motor de 75 de c.p. si ramas masca la cei peste 200 pe care ii avea.
din motive " de uragan" a trebuit sa o vand si acum sunt posesorul unui jeep cherokee care ma dispera dar este singura mea sansa de a ajunge la munca atunci cand ploua si este vreme urata.sincer tare imi pare rau dupa ea!! am incercat sa iau una in tara dar nici rupt nu dau 7000 de euro pe una .
sanatate si numai bine!

CJ-01-WOB 02-09-06 10:51

Quote:

Originally Posted by danut (Post 540027)
salutare si bine v-am gasit!
ma numesc dan si imi castig painea in Grand Cayman. fost proprietar de honda civic sir, motor modificat + 40-50 c.p.( pe langa cei 170 -stock varianta japoneza) a fost prima mea japoneza,plecat de acasa de la un motor de 75 de c.p. si ramas masca la cei peste 200 pe care ii avea.
din motive " de uragan" a trebuit sa o vand si acum sunt posesorul unui jeep cherokee care ma dispera dar este singura mea sansa de a ajunge la munca atunci cand ploua si este vreme urata.sincer tare imi pare rau dupa ea!! am incercat sa iau una in tara dar nici rupt nu dau 7000 de euro pe una .
sanatate si numai bine!

DANUT
in primul rand iti spun wellcome din partea comunitatii!
in al 2 rand .. mi-a luat circa 5 minute sa iti gasesc locatia pe harta :)
cred ca ai cea mai interesanta sedere dintre toti cei de aici:))
pot sa te intreb cum ai auzit de noi ?
sau pe insulitza aia cum de ai nevoie de masina ?:)
cum ai ajuns acolo?:)
te asteptam sa postezi pt ca is sigur ca nu sunt singurul curios!
daca e ceva interesant poti sa faci fara grija topicuri despre un subiect!
numai bine!!!

draculas 02-09-06 13:12

ola eu sunt vali din Arizona originar din cluj :) (occidentul romaniei) momentan conduc un Subaru Impreza WRX cu ceva modificari are jafu numa 250 de cai putere la roata si mai am un junk de eclipse din 97 pe care ma gandesc sa-l vand ca ma fac de rusine :) poze am sa pun cand nu mi-o fi lene sa le fac :) oricum masina e nashpa rau nici acu nu pot sa-mi dau seama cum am putut fi atat de idiot sa dau bani pe un subaru dar no asta e :)

danut 02-09-06 20:11

salut!!!
am uitat sa ma prezint si ca timp: -8 fata de ro.
am ajuns aici cu ajutorul unui prieten care a fost 2 luni pe job-ul asta,nu prea s-a acomodat si am venit eu.sunt mecanic ,am ceva idee si de motoarele si mecanica auto dar in principal lucrez pe motoare mari,dieseluri-generatoare de curent electric,cel putin 10000 c.p.
sunt mult mai mari dar mai simplute decat cele auto..imi plac si masinile ,la fel si mecanica auto dar nu am avut timp de ele asa ca nu am prea multe la activ.daca desfac ceva cu siguranta o sa il pun inapoi si pot face reparatii auto fara probleme dar stau prost la capitolul diagnosticare.
am nevoie de masina pt. ca muncesc de la 4 dimineata si nu prea ai alta sansa pe aici chiar si in timpul zilei.insula este destul de marisoara,cam 70 de km lungime daca imi aduc bine aminte si este cald de nu se poate.
urmaresc de ceva timp forumul de pe 4t dar abia de cateva zile mv-am zarit si pe voi. ma cam saturasem de pustani precoce ,nu am postat niciodata si vad in cele din urma ca mai sunt si alte lucruri inreresante pe forumul 4t.
sanatate si numai bine!

draculas 02-09-06 23:01

danut no pai atunci ia mutati tu sculele in partea aia de forum pe care am deschiso aci si incepe a da cu presupusu poate iasa ceva :D vre-o acura integra de vre-o 4000 de cai putere :) pe diesel

27-FLO 03-09-06 01:43

Florin
de 2 ani in Dublin
cu parere de rau plecat din Spania unde soarele straluceste si noaptea
si inainte de asta plecat din BISTRITA
ce-mi place : femeile, alcoolul si masinile

masini : in Ro o dacie 8)
la Dublin un fiesta si un golf 3 de sarbatoare :)

poate iese manevra in curand la un A6

ora : Ro - 2

CJ-01-WOB 03-09-06 21:25

Bravo Floceanule
mult a durat! 8)
spor la scris
Wellcome

draculas 04-09-06 23:51

bine vinisi florine si bafta multa in continuare cu audiul ala ce vrei sa-l achizitionezi da poate ca sunt alte masini la care merita sa te uiti :)

Nicknamed_13 05-09-06 23:22

Sunt Mihai...plecat acum 4 ani in Auckland....Student la business-contabilitate-informatica anul 2....

Locul de bastina...Bucuresti unde am stat primii 15 ani din viata......
Masini....sunt fan BMW si Honda....conduc o Integra si un CRX Del sol. Sper ca dupa ce termin facultatea si ma pun pe castigat bani sa iau o Integra Type-r pe care sa o aranjez asa cum vreau eu......mai e mult pana departe.

Alte hobbyuri......fotbalul, muzica, petrecerea timpului cu prietenii si alte imbecilitati pe care le poti face la 20 de ani

Va salut pe toti si ma bucur ca va cunosc

CJ-01-WOB 05-09-06 23:34

uite inca un roman in NZ
bine ai sosit!sa ne areti musai masinile ;)
succes la posturi (si la mai mare pt ca am vazut ca esti priceput ):!:

draculas 06-09-06 03:07

welcome here in the free world unde doar WOB este tiranu :)

cls21b_EVO 13-09-06 02:24

Alex(collins)
20 ani
Frate..eu sunt mezinul pe aici (si nu din cauza varstei)...eu sunt aici de o sapt. :D:D...dar se pare ca so far so good,in general.
Masina nu am inca , dar o sa mi iau Honda Civic 92-95.
Pasiuni , tot ce tine de audio/motoare si modificari de motoare (de masini) ...brunete cu ochii verzi , vodca+suc de mere :D ..si cam atat .
Tinem legatura ..
Pot spune ca imi pare foarte rau ca am plecat din Ro ...(dar asta e)
Imi pare rau de familie/prieteni/si de baietii din clubul in care sunt ...
A si apropo , cine mai e din Chicago , am nevoie d prieteni urgent !! :D:D

f1anatic 13-09-06 03:56

Unde vine aia Chicago ?

cls21b_EVO 13-09-06 07:09

Aaa...gata mah ! :D:D
Vb. pe mess sa ne intalnim , acum am vazut ca mai e cineva de aici ...
Ne intalnim toti sa stam la un pahar de vb.

draculas 13-09-06 10:33

e prea frig la chicago nelu hai la arizoana ca-i cald si bine ne si balacim in piscina putin asa

BogdanNZ 13-09-06 13:19

Welcome Alex!

CJ-01-WOB 13-09-06 19:46

Salutari din tzarile nordice :))

georges14 26-09-06 16:23

Salut pe toata lumea. Ma numesc George si sunt de origine din Bucuresti.Acum se fac 6 ani si ceva de cand sunt in Franta , mai exact la Cannes. Pasiunile mele sunt : pe primul loc masinile si tuning-ul, muzica, netul, bricolaje etc.
Prima mea masina a fost un clio 1 la 3 usi lejer modificat, pe care l-am vandut acum vreo 2 ani. De vreo 2 ani conduc un Opel Calibra 2.0l Gt, un pic modificat si in curs de modificare, dar cum este masina mea de zi cu zi , avanseaza cam greu.
Am facut parte dintr-un club de tuning si de vreo luna mi-am facut clubul meu inpreuna cu fratimiu care are si el o Astra G 2.2l DTI Sport in curs de modificare
Ora -1 fata de Ro

Georges de pe Coasta de Azur

BogdanNZ 27-09-06 03:07

Soyez Bienvenu :)

Nicknamed_13 27-09-06 03:53

Bine ai venit george....

cls21b_EVO 27-09-06 09:00

Bine ai venit !!

P.S : am uitat sa pun dif. de ora ....si nu mai pot sa dau edit bineinteles ...asa ca pun aici -8 ore fata de RO.

georges14 27-09-06 12:47

Merçi, astept mai multi din Franta, sigur mai sunt membri pe aici

anne 27-09-06 17:39

Wellcome GEORGE

georges14 27-09-06 20:14

Bonjour Anne

BogdanNZ 28-09-06 03:34

Cei care v-ati prezentat dar nu a-ti pus poze cu masinile la topicul Car spec., bagati mare...;)

roscai 03-10-06 18:13

salutare la lume

nice forum...nu e pasiunea mea da imi place prezentarea:) bafta

alex_MK V 04-10-06 22:20

alex_MK V prezentare

3 Attachment(s)
salutare ma numesc Alex si de 2 ani locuiesc in New York
in aprilie 2006 mi-am cumparat noul MK V (GTI) 2.0l FSI turbo , 200hp , iar cu putine modificari am ajuns la 270hp ceea ce e destul deocamdata
de origine sunt din baia mare
ador masinile sport si toata viata mea am sa le conduc si am sa le modific sa le fac unicate pt mine
in new york muncesc sofer pe limuzina
hobbiuri : masinile , fotbal , fetele , ...
sunt in urma cu 7 ore fata de ora romaniei
sper sa-mi fac cat mai multi prieteni aici in universul soferilor
numai bine la toti

georges14 04-10-06 23:01

Re: Prezentati-va ( Driver SPEC.)

Salut Alex si bine ai venit. Super GTI-ul.

alex_MK V 04-10-06 23:21

salut si bine te-am gasit si mersi

BogdanNZ 05-10-06 02:43

Welcome Alex! Hot Ride!

fishbone 05-10-06 06:00

alex_MK V, in poza de mai sus se vede in fata ta o Altima 3.5. De ele ce zici? :)
Misto CAI, un tune foarte curat.
BTW, editeaza din poze numerele de inmatriculare ;)

alex_MK V 05-10-06 06:55

Quote:

Originally Posted by fishbone (Post 575372)
alex_MK V, in poza de mai sus se vede in fata ta o Altima 3.5. De ele ce zici? :)
Misto CAI, un tune foarte curat.
BTW, editeaza din poze numerele de inmatriculare ;)

sincer nu sunt un fan al acestor masini , dar nu se pot compara cu vw sau audi

draculas 05-10-06 07:21

SALU Alex eu sunt Vali si sut din Phoenix :) AZ :)

fishbone 05-10-06 15:38

alex_MK V, te-am intrebat pentru ca asa ceva am eu. Evident ca nu se compara cu Audi, la clasa aceea concurenta o face Infiniti.
Eu rezultatele versus un GTI le cunosc, te-as ruga pe tine daca ai ocazia sa alergi asa ceva sa-mi spui cum m-as tine dupa tine ;)

pimp_lex 05-10-06 16:19

Alex din NY

eu eram curios de altceva, cum te descurci cu traficul newyorkez? Mergi cu masina la servici?
Am auzit o gramada de povesti dar nu stiu exact realitatea. De ce atata lume ia trenul sau taxiul si nu vine la servici cu masina in new-york?

fishbone 05-10-06 20:31

Imagineaza-ti un Bucuresti unde parcarea e de 3 ori mai greu de gasit si tot de 3 ori mai scumpa.

CJ-01-WOB 05-10-06 20:33

fishbone mai traiesti?:D
oftop
mutatzi-va va rog la chat!

Biturbos4 08-10-06 05:20

Ma numesc Alex sunt in original din Bucuresti, dar stau in Jacksonville,FL acum. Sunt in America de vreo 21 de ani dar vin in fiecare an acasa pt. vacanta.

Am trei masini un Audi S4, VW jetta VR6 si un pickup truck Chevy s10 xtreme. Imi plac masinile la inebunie si imi place sa imi fac eu toata treaba la ele.

La Audi am un full AWE stg III kit care consta de RS4 turbos, injectoare, maf, chip...etc. Eu mi-am pus totu la ea, si eu am tunat-o pt. ~500 cai pe 93oct si ~ 600 pe 104 oct . Cam atat...daca mai vreti detali despre ceva....cu cea mai mare placere va raspund.

CJ-01-WOB 08-10-06 05:40

roscai , alex_mk V, biturbos4

din partea comunitatii 4Tuning international va doresc bun venit si spor la postat !
va asteptam cu informatii!!

All times are GMT +2. The time now is 18:58.

- Copyright 2026 4Tuning