![]() |
Re: 4Tuning Veterans Meeting !!!!
Ce vom face la polivalenta ?!? Ceva mai special ca pe bulevard/parcare zavoi? 8)
EDIT: Veniti cu cozonac, pajituri, sarmale alea alea ?!? :lol: |
Quote:
|
Nu ma... intrebam ce face la polivalenta, daca facem ceva mai special decat prin alte parti :rolleyes2
EDIT 1: Eu vin cu cozonacu'. Cu sarmalele si alte dulciuri cine vine ?! EDIT 2: Bradu' ?! cine face bradu ?! :lol::lol::lol: Dar colinde langa brad cantam, nu ?!? |
Si cam ce se face "special" pe bulevard sau in alte parti? Defineste "specialul" tau...sau spune-ne macar la ce te astepti, poate fac baietii pe dracu in 4 si reusesc!
|
Quote:
|
DjRainManFast tocmai ca nu se face ceva foarte special, de asta ma gandesc ca la polivalenta o sa fie ceva frumos, nu ?
|
Quote:
|
Eu am propus... Brad, colinde, alea alea. Cica asa e frumos in preajma craciunului sa cantam sub brad. :rolleyes2 Vorbesc la modul cel mai serios :D
|
pick me pick me :d
|
Quote:
|
Daca tie ti se pare gay sa faci un brad de craciun e clar. Termin aici orice discutie cu tine.
|
Quote:
|
Salut baieti
Multumesc frumos lui Razvan pentru invitatie. A trecut atata timp, nici nu mai stiam cum sa postez (tot lui Razvan ii multumesc pentru tutorial :-P) O sa fac tot posibilul sa ajung. |
vin si ew cu lunganu cu taxi...dak nu se supara nimeni:)))
|
se accepta....
|
teoretic vin si eu, mai e pana atunci dar o sa fac tot posibilul. Gohan, Cipi, mai traiti ma baieti? :)
Am o intrebare, daca noi toti care stim unde sa venim, si care trebuie sa venim stim deja despre ce e vb, stickerele alea la ce le mai faceti? Parerea mea, ne intalnim si gata, fara mare tam tam ca nu are rost, cine vrea sa vina vine, cine tre sa stie stie unde sa se uite, si mai scapati de un stres :) |
Stickerele....pentru "civili" :)) sa stie ca ne strangem si vom face "tam-tam" :>
|
cum vreti ... mie imi e egal si daca facem si daca nu ... dar era asa o chestie ffumoasa... daca tot organizam ceva din timp...
punem si noi la punct un program , un traseu, o locatie... etc .... si sa avem si o amintire "palpabila" in afara de poze |
Da ideea ar fi sa nu fie la nush ce ora tarzie ca o sa fie si frig ;) asa mai pe lumina..
|
de ce TIR, te dor "shalele"? ai imbatranit prematur?:)))) eu mai de graba cred ca seara vrei sa stai frumos sub brad, sa mananci bobo din el:))))
|
nu .... o sa fie pe zi intalnirea.. pe la 1-2 ... sa fie lumina .. sa facem si poze ok , nu iar pe noapte ( cand nici pozele nu ies ok , e si frig ) ... plus ca intalnirea o sa fie pe 27 si unii poate se mai duc pe la rude ,prieteni , etc seara ....
|
Eu si polo-nezul o sa fim prezenti si asa am mai inceput sa-i cunosc pe baieti.
|
Quote:
|
ca tot se discuta ore, zi/noapte, are lumea treaba....alea alea, facem o conferinta p mess, fiecare isi pune la avatar poza cu masina lui, si aia e, suntem toti, intalnire... :))
|
da`ti 2 perechi de palme si treci in banca ta :)) nu mai fi offtopic :)
|
Quote:
|
deci esti mai mult deranjat ca am facut eu offtopic .. decat de perechile de palme =)))) tare asta =))
ON: hai sa facem lista cu cei care particiopat... sa vedem ce si cum |
Quote:
prezent:D |
CaDDy - Golf 3 GTD
Kameleon - Golf 3 Trafy - Bmw 318 Alex - Polo GT Sabin - Golf 4 Fane - Bmw 730 PrietenCuNoiToti - Hyundai Accent Kalu - Corrado VR6 SYD-u - Golf 4 LOW Sharky - Bmw 320i care va mai anuntati .... copiati lista iar si treceti in continuare sa vedem cati ne strangem |
Eu inca nu stiu sigur.depinde cand va fi...23 sau 27 ?
|
sterge-ma pe mine
|
intalnirea a ramas stabilita pe 27.. ca sa fie toti acasa veniti ( de pe la facultati , rude , betii de dupa craciun , etc )
UPDATE: *cine stie ca vine sigur .. va rog scrieti aici * 1. CaDDy - Golf 3 GTD 2. Kameleon - Golf 3 3. Alex - Polo GT 4. Sabin - Golf 4 White edition 5. Fane - Bmw 730i 6. PrietenCuNoiToti - Hyundai Accent 6. Kalu - Corrado VR6 7. SYD-u - Golf 4 vagenwerks edition 8. Sharky - Bmw 320i 9. TIR - Fiat 500 10. Victor WRC - Golf 4 GTI |
acuma pune`ma la loc :))))
|
Quote:
|
1. CaDDy - Golf 3 GTD
2. Kameleon - Golf 3 3. Alex - Polo GT 4. Sabin - Golf 4 White edition 5. Fane - Bmw 730i 6. PrietenCuNoiToti - Hyundai Accent 6. Kalu - Corrado VR6 7. SYD-u - Golf 4 vagenwerks edition 8. Sharky - Bmw 320i 9. TIR - Fiat 500 10. Victor WRC - Golf 4 GTI 11.Lunganu'-nu se stie 12.Frankie-cu Lunganu'(nu se stie:)) ) |
1. CaDDy - Golf 3 GTD
2. Kameleon - Golf 3 3. Alex - Polo GT 4. Sabin - Golf 4 White edition 5. Fane - Bmw 730i 6. PrietenCuNoiToti - Hyundai Accent 6. Kalu - Corrado VR6 7. SYD-u - Golf 4 vagenwerks edition 8. Sharky - Bmw 320i 9. TIR - Fiat 500 10. Victor WRC - Golf 4 GTI 11.Lunganu'-nu se stie 12.Frankie-cu Lunganu'(nu se stie 13. Trafy - BMW 318i |
Quote:
Trafy .. Daca iti face placere sa vii si sa fi serios la o treaba ( pe care chiar tu ai propus-o .. vii , daca nu - NU ) :evil: |
1. CaDDy - Golf 3 GTD
2. Kameleon - Golf 3 3. Alex - Polo GT 4. Sabin - Golf 4 White edition 5. Fane - Bmw 730i 6. PrietenCuNoiToti - Hyundai Accent 6. Kalu - Corrado VR6 7. SYD-u - Golf 4 vagenwerks edition 8. Sharky - Bmw 320i 9. TIR - Fiat 500 10. Victor WRC - Golf 4 GTI 11.Lunganu'-nu se stie 12.Frankie-cu Lunganu'(nu se stie) ) 13. Trafy - BMW 318 14. Aaron - Vw Passat(sa speram) |
hai ca incet ,incet se aduna lumea:-)
|
prezent si eu cu opel-ul :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:36. |
- Copyright 2026 4Tuning