Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   ajutor... :P (https://forum.4tuning.ro/28-femei/22147-ajutor.html)

Eugen_TL 10-09-06 01:17

Re: ajutor... :P

mie imi place de tine.. esti plin de tine..bazat pe tine..bv omule ...vezi ca increderea atsa te va aduce la amagire si mai tare... numaibine;)

Detman 10-09-06 12:05

mnoah dai pace...
inainte imi zicea lumea sa am incredere in mine, acum sa nu mai am ...
ce pot sa fac?? eu zic sa fac un flic flac si sa vad daca reusesc... :))))))

hai acuma... daca totul merge bine, eu zic ca e bine...

Eugen_TL 10-09-06 14:33

pai sa ai ma omule ..dar se vede dupa tine ca nu mai poti de bucurie..prea entuziasmat esti... s-ar putea din partea ei sa fie doar de imagine ..iti ziceam doar sa nu fii asa de ... in al 9lea cer..mai usurel,domol,rabdare e mai bine

Trixi 10-09-06 19:03

da,lasa omu' sa se bucure...macar cit poate!!!:D :D :D

Detman 11-09-06 10:01

hey ... ma bucur, recunosc dar ce altceva sa fac?? sa ma despart de ea din cauza ca ea comporta asa de frumos cu mine ?? sau ce?
gata ... mersi de ajutor :) ...

Piry 12-09-06 10:08

saracu detman....esti kinder ma, ce te sperii asa de femei :???: dale-n colo ca vin altele. e prima ta femeie si de aia....daca e sa plece o sa plece daca nu nu...femeile nu merita nici o lacrima...punct

Sasha_z 12-09-06 10:44

@piry......da` voi barbatii meritati lacrimile noastre nu???hai sa fim seriosi....

Spark 12-09-06 11:26

cred ca asta s-ar putea traduce altfel ...
"cine plange .. merita sa fie plans ... cine nu .. nu " ;)

Piry 12-09-06 11:30

e vorba de unele lucruri pe care unii nu le inteleg.

Sasha_z 12-09-06 11:32

poi explica`ne u ......poate o sa intelegem....:lol: totusi poate nu suntem asa de "inapti".....:)))))))))))

DolusD 14-09-06 00:06

Femeile nu merita nici o lacrima ??? crede-ma ca merita , poate nu ai avut tu parte de o femeie care la un necaz sa fie alaturi de tine atunci cand toti prietenii tai se uita la tine cu altzi ochi si te evita pt ca nush ce necaz ai tu ! Nici nu stii cat de bine e sa ai pe cineva cu care sa vb cand ai un necaz sau treci printr-o perioada extrem de dificila si mai ales daca ai o femeie langa tine care sa te consoleze cand ai nevoie sa itzi spuna o vorba dulce atunci cand disperi ! ce pot sa mai zic ? am trecut si yo frate printr-un necaz ,ata ete ca tot omu , a avut mama probleme de sanatate (Doamne ajuta ca s-au rezolvat cu bine si totul e ok acuma ) si toti prieteni mei care stiau de situatie m-au evitat ca sa nu ia si ei boala ( mama masii ca doar nu yo eram bolnav dar ata e mentalitatea dobitocilor ) si singura persoana care a fost langa mine a fost prietena mea de atunci pt care am o stima , ea nu a fugit de mine ca sa ma lasa singur ci a stat langa mine si ma sustinut moral pe umarul ei am putut sa plang , ei i-am putut vb orice aveam pe suflet pt ca ma intzeles ...........etc........ Pai cum sa nu plangi frate pt asa femeie sau sa nu suferi ??????? Relatia noastra sa terminat dintr-un singur motiv : imi plac mie prea mult femile (pt o noapte placuta am pierdut mult) ! Mai ganditziva inainte sa aruncati vb la adresa tuturor femeilor ! NU TOATE FEMEILE SUNT ZDRENTZE !

Mustang 14-09-06 07:50

in afara de mama ... inca nu e femeie care sa merite vreo lacrima :) (dpmdv)

dexter_20 14-09-06 10:17

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 553298)
in afara de mama ... inca nu e femeie care sa merite vreo lacrima :) (dpmdv)

Logic! Dar ce te faci cand lacrimile curg fara sa vrei?Atunci sa vezi ce iti vine sa te impusti!

Piry 14-09-06 11:09

parerile se impart, conteaza ce fel de copil sau barbat esti. iar DolusD nu stiu ce prieteni is aia de care tu vorbesti, eu nu am avut de a face cu oameni de genul asta, ma bucur ca mama ta e bine, stiu ce inseamna....

Mustang 14-09-06 12:28

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 553417)
Logic! Dar ce te faci cand lacrimile curg fara sa vrei?Atunci sa vezi ce iti vine sa te impusti!

norocul meu ca nu s-a intamplat inca chestia asta :D

dexter_20 14-09-06 13:50

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 553560)
norocul meu ca nu s-a intamplat inca chestia asta :D

Nici nu iti doresc sa patesti lucrul asta. E super aiurea sa te bufneasca plansul in fata ei...mai ales ca pe ea o doare fix in fund(poate nici acolo)de tine.

aleks 23-09-06 02:49

nici acolo dexter... si cazi pe locul doi aparent, dar defapt... ea e pe ultimul loc, sa fii convins...

dexter_20 23-09-06 09:19

Stau si ma intreb acum ce e sub ultimul loc? de de locul ala e demna ea....

Detman 23-09-06 09:36

sa continuam povestea :))

si ... pana la urma prietena mea a inceput sa il urasca cu adevarat pe "za idiot" care a incercat sa se bage intre noi..., asa ca, totul e ok :)

Gabriel_xenon 23-09-06 10:00

bv bv...la mine nu a fost asa...si s-a bagat intre...:D
acm imi vine s il omor p ala...da apoi s supara proasta:)
asa k ii las in voia lor....2 idiotz..
to bad...i loved her :(

dexter_20 23-09-06 10:40

Quote:

Originally Posted by Gabriel_xenon (Post 561904)
bv bv...la mine nu a fost asa...si s-a bagat intre...:D
acm imi vine s il omor p ala...da apoi s supara proasta:)
asa k ii las in voia lor....2 idiotz..
to bad...i loved her :(

La faza asta suntem fratiori. Nici nu se merita sa te bagi intre ei....Poate doar sa le faci cadou un sac cu taratze...ca sa faca borsh! Mu ha ahaa

Sasha_z 23-09-06 11:25

so....poi d c ziceti k nu se merita??? poate k ink nu si`a dat seama cine e "iubirea ei"....eo zik sa lupti in continuare......bafta.....acuma u stii mai bine ce treb facut eu una asa as face....

dexter_20 23-09-06 11:27

De ce sa lupti pt una cand poti sa astepti sa vina alta?

Sasha_z 23-09-06 11:29

din cate am intales baiatu` o iubeste.....poi si nu merita sa lupti pt sentimentele tale???

dexter_20 23-09-06 11:33

Acum am ajuns la concluzia ca nu sea merita. Sentimentele se invechesc si cu timpul dispar pt una si apar altele mai puternice pt alta. Asta daca vrei sa iti iei teapa si sa suferi, daca nu.....cum a zis Santos candva sit back and enjoy the ride pt ca oricum se va termina. E doar o chestiune de timp!

cata_tm 23-09-06 11:34

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 561992)
De ce sa lupti pt una cand poti sa astepti sa vina alta?

ai un fel de a judeca foarte aiurea...

dexter_20 23-09-06 11:35

Poate....dar prin ce am trecut eu m-am lecuit de iubiri vesnice in care tot e numai lapte si miere....

Sasha_z 23-09-06 11:35

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 562000)
Acum am ajuns la concluzia ca nu sea merita. Sentimentele se invechesc si cu timpul dispar pt una si apar altele mai puternice pt alta. Asta daca vrei sa iti iei teapa si sa suferi, daca nu.....cum a zis Santos candva sit back and enjoy the ride pt ca oricum se va termina. E doar o chestiune de timp!

da` asta dk poti sa "lasi timpul sa treaca"......si cam cat timp iti treb pt a uita pers iubita???

dexter_20 23-09-06 11:37

Depinde... 2 luni le-am uitat in 8 luni si dupa isprava asta,1an si 2 luni le-am uitat in 3 sapt. Recunosc ca nu am uitat de tot,dar sentimente nu mai am pt ea.

Sasha_z 23-09-06 11:39

wow....esti tare ce sa spun....eu una n`a sputea.....

Gabriel_xenon 23-09-06 11:43

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 561994)
din cate am intales baiatu` o iubeste.....poi si nu merita sa lupti pt sentimentele tale???

sasha s asteptzi 2 luni si sa vezi k orice ai incerca s faci pt ea (treci peste cearta de aseara si a 2-a zi te duci s o ajutzi cu o pb, pleci la mare desi nu ai cine stie ce cas$ pt a te impaca cu ea si ea nu apreciaza...chestii dastea)
+ multe altele...
nu merita...
si toate pt k ... (din cate vad io) ala are permis...desi are o rabla kre deabia se taraie...are permis...
io il iau luna viitoare...asa k...

oricum..si knd il voi lua... "SHE'S NOT STEPPIN' IN MY CAR (period)." :D :evil:

orice atzi zice...love sucks...
nu facetzi totul pt o fata... lasatzi s faca ea totul pt voi
pt k in momentul in kre vede k esti "lingau" dupa ea... te lasa ....

dexter_20 23-09-06 11:43

Cand stai leguma dupa una 8 luni....iti juri ca nu ai sa mai stai toata viata dupa alta si gata! E foarte simplu....Mai ai nevoie si de multa vointa.

dexter_20 23-09-06 11:52

Quote:

Originally Posted by Gabriel_xenon (Post 562019)
momentul in kre vede k esti "lingau" dupa ea... te lasa ....

Ar fi bine doar sa te lase! Dar daca iti mai face si in ciuda cu altul? Tu ii urezi la multi ani de ziua ei si a 2-a zi primesti sms de amenintare....si dupa o zi te cauta la tel,tu nu vrei sa vb cu ea,in final o suni sa vezi ce vrea -mai nimic- pt k apoi sa puna pe altul la tel si ala sa te ameninte.....tu ii inchizi tel in nas lu ala....apoi sms de genu " poti sa spui ca ti-ai facut rost de un omor calumea......ai grija unde tii masina sar putea sa nu o mai recunosti....." ce sa mai zici? Sa o calci pe "fata" la trecerea de pietoni sau sa astepti noul cod rutier si sa o calci cand trece starada neregulamentar? Va zic eu: dovedesti ca sti baiat inteligent si intorci capu atunci cand o vezi pe strada!

Gabriel_xenon 23-09-06 12:16

moa de ce nu mi s-a intamplat si mie asa... io nu intorceam capu...io ma intalneam cu ala... il burdusheam bine...si apoi ii radeam ei in fatza .. "cu putzologu asta umbi u?...ha ha ha ha.... bv tzie..ai ajuns rau..."

insa in cazul meu nu a fost cu amenintzari or this shit...pt k in cazul meu e un rapandul p a cui ceafa nici o palma nu dau...k se dezintegreaza...

d'asta mor de ciuda...pt k sta cu un looser... his 1st woman...

dexter_20 23-09-06 15:20

Intotdeauna ea te paraseste pt un fraier...De asta nu e bine sa iti pui mintea cu cei care nu sunt de seama ta. Si...cei ce se aseamana se aduna!

DolusD 23-09-06 19:07

Apropo de amenintzat la telefon ,sa nu fie vreo gluma .Ceva de genu mi-a facut femeia , la pus pe unu sa ma sune si sa ma ameninte ca sa o las in pace si etc... si iam zis ca vreau sa ma intalnesc cu el sa discutam si m-am intalnit cu el yo si in 5 si am apucat sa-i dau vreo 5-6 bucatzi in gura pana a iesit naroada de dupa coltz si o zis sa-l las in pace ca a facut o gluma sa vada ce as face yo ! Am zis ca intru in pamant de rusine ca yo l-am luat direct la pumni nu am mai stat de vb cu el ! Daca ar fi sa ma ameninte cineva la telefon ori ii bag telefonu in C** ori pe gat :)) :)) sau el mie :)) :)) :)) (mai greu ) ! :))

dexter_20 23-09-06 19:13

La mine (daca e adevarat) tipul are e-klasse ultima generatie si masina a apartinut unui tip care e cam cel mai respectat om din oras....Deci sa ma iau la bataie cu asa ceva nu prea pot....ai alte variante decat sa-i dau eiunblitzkrieg(sper sa fi scris corect) atunci cand se iveste ocazia.

DolusD 23-09-06 19:24

Mai frate , pai nu te iei cu el la bataie dar ii faci bucata cu masina .Tine niste lame de ras (pt aparat) in otet vreo 2 sapt max si le pui la tip pe masina noapte ca dimineatza le da jos numa cu dalta in cel mai fericit caz :)) :)) :)) sau joci X si 0 pe masina lui ca nu are el de unde sa stie cine :)) :)) sau ii faci o baie cu diluant , chestii de astea ca doar nu are de unde sa te afle :))

dexter_20 23-09-06 19:26

Asa e. Chestia e ca eu nu am pata pusa pe el....ca doar tipul nu mi-a facut nimic. EA e the one to blame! She needs 2 be fucked up!!! K acu o sapt in disco s-a luat un chelner de mine k sa o las in pace...

Spark 23-09-06 20:52

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 561990)
so....poi d c ziceti k nu se merita??? poate k ink nu si`a dat seama cine e "iubirea ei"....eo zik sa lupti in continuare......bafta.....acuma u stii mai bine ce treb facut eu una asa as face....

chiar nu merita ...
cand vede ca tu ai pus botu` mai mult ca sigur ca o sa-ti dea peste nas
si cu cat incerci mai mult ... cu cat ii faci mai pe plac ... cu cat esti mai intelegator etc ... cu atat sansele sa fie bine intre voi 2 scad ... (asta din ce am obs eu pe propria piele). asa ca mai bine e sa fi "vagabond" cu ele si sa nu iti pese .. ca atunci vin ele la tine ... (desi dak tzii la cineva iti vine cam greu sa fi "vagabond" si sa nu-ti pese)

All times are GMT +2. The time now is 14:01.

- Copyright 2026 4Tuning