![]() |
Re: 4TuningRO numarul 3 !
Am o intrebare...daca revista e la omv trebuie sa fie si la petrom???Ca parca omv a cumparat petrom...
|
logic ar trebui,dar nu se stie. :D
|
Eu nu cred ca o sa fie zilele astea acolo ... din cate stiu tipografiile au fost full cu FRANCOFONIA asta care se intampla luna asta ...
Poate ca au reusit sa tipareasca ceva baieti ca eu la firma de asigurari unde lucrez nu au reusit sa scoata nimic ca era full cu prostiile astora de la guvern :rolleyes2 Deci chiar daca este DA sau NU tot este marfa ce s-au chinuit baieti sa organizeze acolo la Cora ... Felicitari inca o data pentru efortul 4Tuning :lol: |
bine zis Cosmine! :D
|
dupa ce am predat la tipografie, am dormit ceva, apoi am plecat intr-o mica pauza...
e cam prima data cand intru de ceva timp DA, intentia a fost de lansa revista Nr.3 ca de obicei, cu o mica adunare de tuning, avand aceasta oprtunitate. dar, din nefericire, intr-adevar, tipografia nu ne-a dat-o, ba chiar ne mai intarzie cateva zile... dau vina pe o avarie, dar eu banuiesc ca au prins ceva comenzi "fortate" de la guvern, asa ca ... nu avem timpul fizic necesar sa schimbam tipografia... si am tinut cont ca de un an, ne-au dat toate lucrarile, inclusiv revista, cu cateva zile mai devreme de termen dar acum, peste 2 saptamani intarziere, e ingrozitor. sufar si eu alaturi de voi, poate chiar mai rau va tin la curent luni, sunt calare pe ei sa ii strang de gat. inclusiv cu avocatul. multumesc mult de intelegere. oricum, vestea mai buna este ca mica adunare de tuning planuita la CORA pentru lansare, s-a extins... deja imi pare rau ca nu am chemat provincia. Initial am considerat ca nu merita sa pun oamenii ep drumuri pt o mica expunere de cateva zeci de metri patrati. Dar a picat terenul ala, joi, si vineri incepea. asta e unele sunt bune, altele rele sa ne bucuram de cele bune, si sa lasam de domeniul trecutului pe cele rele o sa ma revansez cu provincia o sa organizam ceva de inchiderea sezonului pe 2006, ce ziceti? |
ar fi cel mai bine daca ati face asta la sfarsitul lui septembrie la cta ca de sfarsit de vara ce ziceti nu e frumos ca asa o sa pot sa vin si eu cu prapadita mea de dacia :lol: :lol: :lol:
multumim ff mult gratzian ca ne-ai anuntat oricum sa sti ca noi o mai asteptam si 2 luni pt ca stim ca merita din partea mea la cat mai multe nr si poate chiar sa ajunga revista sa apara lunar si sa speram ca nu vor mai apare astfel de neplaceri p.s. va multumesc ca existati pt ca fara voi eu nu as fi descoperit pasiunea asta pt tuning va multumesc fff mult si sper sa reusesc sa va cunosc si personal sa va multumesc |
asta e, mai putem astepta revista! si a fostul destul de buna ideea cu cora,dar era mai tare daca se dadea o parcare mai mare...Bafta in continuare! :D
|
imi doresc la modul sincer si serios sa o scot lunar, din decembrie, poate cu calitate mai mica la hartie si capsata... ce ziceti?
|
buna ideea sa apara lunar. :D
|
e si asta o varianta dar eu zic ca ce e cel mai important e ca trebuie sa existe material pt asa ceva restul nu prea conteaza asa cum dam 50-60.000 pe o revista cu masini de serie la fel am putea sa dam 80-90.000 pe una cu tuning autohton :) parerea mea
|
eu zic ca e destul material,dar se poate epuiza si dupa...daca o sa fie lunar o sa se reduca si numarul de pagini alocate unei masini,nu?
|
eu zic sa vedeti tendinta din nr 3...
sa vedem impreuna daca informatia primeaza... maine noapte punem coperta nr 3. sa vedem ceva daca intarzie tipografia, nu? |
Am si eu o intrebare....pana acum aveti vreun profit substantial?
|
sa vedem :D
|
Quote:
|
Quote:
|
stiu si eu ce inseamna dar eu sunt curios ce a vrut el sa zica ca cine stie ce sume le trec la unii prin cap ca castiga baietii intelegi
|
eu nu cred ca o sa fie zilele astea acolo ... din cate stiu tipografiile au fost full cu FRANCOFONIA asta care se intampla luna asta ...
Poate ca au reusit sa tipareasca ceva baieti ca eu la firma de asigurari unde lucrez nu au reusit sa scoata nimic ca era full cu prostiile astora de la guvern :rolleyes2 Deci chiar daca este DA sau NU tot este marfa ce s-au chinuit baieti sa organizeze acolo la Cora ... Felicitari inca o data :lol: |
Quote:
si asteptam show-ul de sfarsit de an.... ca daca pe cel de la cora.. a fost anuntat prea in scurt timp....nu am putut sa venim..:cry: succes cu revista si asteptam sa avem revista in fiecare luna....;) |
Quote:
|
Quote:
|
pan la urma ce se mai aude cu revista?!
|
Quote:
|
lam citit de 3 ori....ce sa mai citesk...
|
la cat de mult este asteptat numaru 3,nu cred ca va mai ramane pe rafturi. :D
|
Quote:
Revista o sa iasa 100% ...JUST WAIT |
o tipografie lenesa si pune statu pe primu loc.... :D
|
daca nu pun statu pe primu loc, nu or sa aiba ce sa mai puna vreodata pe primu loc... asa-i in romania :no:
|
O aparut Revista 4Tuning....nr.3..si unde se poate gasi in Arad..ca la tarabele unde se vand ziare aia nici nu stiu ce e aia...:shock:
|
la tarabe nu o gaseshti in veac...poate la omv-uri....yo am cautat la greu...da am avut norok cu 4tuning day oradea...k leam achizitzionat de akolo pe toate (#1.#2)
|
Io inteleg..dar io ma intrebat dak o aparut revista 4TuningRO numarul 3 ! Io am cumparato din Centru...si la tarabe apare in Arad...
|
ok mia scapat :D...orikum ar trebui sa apara deja...:(:(:(
|
NU a apraut dar o sa apara :lol: ... toata lumea o asteapta cu sufletul la gura :lol:
|
maine, teoretic, trebuie sa o ridicam si sa o bagam in distributie
e nasoala treaba, rau de tot lucram cu tipografia asta de peste un an de zile, si mereu ne-au dat lucrarile cu cel putin 3-7 zile INAINTE de termen acum, au intarziat aproape ... imi e rusine sa zic cat zoliat s-a culcat ca ma tineam de promisiune cu coperta o sa deschidem un topic de suflet, in care o sa povestim toate chestiutzele petrecute... in care o sa va spunem ce vroiam sa facem, ce s-a intamplat... sau poate sa vedeti..(inca nu am curaj), cum, acum multe luni de zile aveam articolele intinse pe jos, sa le paginam... :lol: multa munca, si multa bucurie ca facem asta speram sincer sa scoatem profit, aveti cuvantul meu momentan, ne apropiem lejer de 50.000 euro investitie... nu ne sperie.. stim si credem ca lucrurile merg inainte la noi, si in 2007-2008 vom scoate investitiile si profit, dar si voi multumiti poate credeti ca blufez... NU... INTREBATI FIRMELE CUM STA PIATA... asa ca in cateva zile aveti revista pe masa... speram sa fie o surpriza placuta apropo e un numar dedicat chiptuning o sa cititi de o sa va impiedicati neuronii o sa deschidem forum special sa comentam articolele MULTUMIM mult pentru rabdare... eu deja mi-o pierdusem |
deabia astept so vad si so rasfoiesc, sper sa fie pe masura asteptarilor... :D
|
nu mai am rabdare ..m-am saturat cat am citi 2`u ..oricum mai mult ca sigur revista 4tuningRO are si o sa aiba un succes enorm
|
ceva detalii despre revista?!
|
deci ... cum ziceam ... dak fac comanda online pot obtine si numarul 1 si 2 al revistei impreuna cu numarul 3 ?
si tricuori si stikere avetzi ? :) |
pai sa tinem cont ca gratzian a zis pe 8 ca deja intra in distributie si acum sunt in 11 deci teoretic luni sau cel tarziu marti ar trebui sa o gasim la chiosc, benzinari, etc
multumim baieti |
statzi linistitzi ca oricum o sa anuntze cand iese nr 3 ..deci mai avetzi putina rabdare
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:50. |
- Copyright 2026 4Tuning