![]() |
Re: Taxiuri
nu pot sa zik k nu avem mashini faini la taxi...da mnoah dupa cum am citit la voi is 2 firme cu mashini tari...asa k nu ne punem cu voi :D
|
PRIMA TAXI :D http://www.primataxi.ro/ro/index.php?page=parc#stayhere
|
Da aici se vede ce avem,astia is cei mai tari la masini....deocamdata......
|
auch...ma mut serios....pt asa taxiuri :D
|
Altii le inchiriaza si pentru nunta......sau sa se plimbe,11.800/km costa.....deci?Ii cam scump un pic....asa cred eu....nu?
|
ioi! au gresit un tarif la stationare, 192 ron! misto masini, va lafaiti in lux smecherilor!
pe la noi abia mai vezi o astra, vectra, un 406 sau un leon. totusi exista grant taxi cu flota de lux, cielo, 407, c si e klasse, 607, si mai e si firma lui mitrea, fly taxi, cu pejo partner si citro berlingo. prefer oricand taxiurile din timisoara/constanta celor din bucuresti, parca si soferii sunt mai civilizati/spalati :twisted: . la nunta insaaa, saptamana trecuta un bun prieten a inchiriat ca masini un ford roadster 1928 si un corvette 4, sa vedeti ce-i claxonau astia pe strada.fain de tot. |
Quote:
|
aparaut in orash C clase KOMI ROSU TAXI evident :D si E classuri noi :D incep si oradenii sa se enerveze sa bage la misini de masini
|
P.S. cand vad la taxi un LEON 20VT toata ziua ma plimb cu el :D
|
11 Attachment(s)
puneti poze>>>>
|
6 Attachment(s)
pe aici sant de toate de la 1310 la Suri, euri , ceu , 320 , 520, superb, .. si mare bataie Intre noi . :bat: . la valcea mai sant masini bune
|
O gramada de taxiuri din oradea au tobe sport! un logan frumos in oradea, albastru cu jante pe 17 BHI ! si GLX - negru din felix
|
un taxiu frumos nu pt ca am condus si eu masina mult timp inainte de a vinde o :)) e rosie si noi ii spunem YNI de la nr de matriculare :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:07. |
- Copyright 2026 4Tuning