![]() |
Re: BMW E36 Galati/Braila
:drunk::drunk::drunk: FROGU pe zapadaaaa:!:
|
Vand intermediara inox+toba finala bosal brospeed noua o intrare doua iesiri, gata de pus pe 318is-700 de lei neg.
|
Quote:
|
Quote:
acum 3 ani am schimbat cauciucuri de iarna pe toate 4. cauta, poate gasesti pe forumuri. pacat ca nu mai merg in germania din cauza muncii si nu mai tin legatura cu turcul ala, avea o gramada de lucruri utile si in stare exceptionala pentru 3er. |
Quote:
|
Quote:
masina a fost la revizie si tembelii de la service mi-au strans niste suruburi aiurea si acum sta toba stramb (e ovala 137 DTM), daca era rotunda nu se baga de seama. vreau sa o dau jos sa o curat si sa ii refac prinderile. am zis ca se aude prea bine pentru a fi schimbata. multumit de explicatii? |
Quote:
N-am nimic cu tine..dar singurul care nu a citit cum trebuie esti tu :) Eu ti-am atras atentia ca ai raspuns unui post din luna noiembrie si ti-am zis ca de atunci si-a luat o toba...iar acum vrea sa o dea jos:| Multumit de explicatii ? P.S: E46-le negru/galben ce sta prin 19 e al tau?daca da..e misto :) |
1 Attachment(s)
Quote:
credeam ca de toba de pe e36-le meu era vorba, scuze... |
am eu evacuare completa de vanzare daca te intereseaza...uita-te in anuntul meu
|
Quote:
am vb cu cineva sa-mi dea 2 aripi cu grile m, vreau sa-i fac trimurile de crom negre, grilele frontale tot negre, am ceva de lucrat la ea cand vine caldura... evacuarea, cand o fi cazul. ti-am salvat anuntul, daca ma incadrez cu ce mi-am propus luam legatura. |
Gunoaie de oameni!Nici nu stii unde sa mai parchezi...asta e cand n-ai garaj:sad: si eu am gasit-o atinsa mi-as...bine ca nu-i asa grav,bandou nr pocnit si oglinda julita.Grilele fata mai bine le cumperi negre direct ca sare vopseaua rapid.
|
Quote:
Quote:
evacuarea ta era pt 318is. poate doar finala sa se potriveasca... nu-s mecanic, ma adaptez din mers. |
Depinde trebuie vazut dedesubt ce si cum,finala se potriveste sigur...oricum caut sa o dau intreaga ca e pacat s-o tai:D
|
Quote:
pe aia de pe e36 am dat-o jos, am sablat-o, am vopsit-o cu vopsea rezistenta la temperaturi inalte, am bandajat-o la imbinaturi cu GUM GUN, merge super. dar toate astea le-am facut in germania, aveam acces la utilaje si spatiu intr-un atelier modest utilat dar bun. aici e prea multa munca pentru cineva autorizat plus ca nu prea imi place cand umbla cineva strain la masinile mele. |
Idem,astia de la noi iti mai strica si cate ceva pe la ea:rolleyes2
|
Antonsan_77
E36-le tau este 316 coupe violet cu pachet M ? |
1 Attachment(s)
Quote:
pun poza cu ale mele. cel negru nu e negru, e bleumarin cu negru, il conduce "fratemeleu", dar la cat am bibilit la el, il consider tot al meu... :-D poza e facuta azi dimineata, la automecanica, acum vreo 2 saptamani veneam cu cel albastru de la facultate si m-a atins unu` cu o corsa, mi-a sters bandoul de pe portiera din spate, si azi dimineata am dus-o la service. scuzati starea mizerabila in care sunt... :-D |
e46 e belea mereu cand trec pe langa el ma opresc putin sa il admir. poate cand se mai incalzeste facem o adunare
|
Incet incet vine si caldura!Nu e neaparat sa ne strangem noaptea,ba chiar mai mult atragem atentia:D Am vazut multe e36 in Galati iar despre Braila nu ma pronunt insa pe forum deocamdata astia suntem...
|
destule bavareze prin gl dar nu am vazut nici una la vreo "intalnire nocturna" ... ar fi frumoasa o intalnire bavaria motors vs japan motors sa vedem c iese :lol:
|
Quote:
Lol si inca ceva caractere... |
Quote:
:-D si facem si adunare, mai am un amic care s-a infectat cu virus bmw, acum 2 saptamani si-a luat un 318 limousine, ingrijit, el sigur are cel putin 500.000 de intrebari de pus. :-))) |
pai atunci hai sa ne adunam cu toti..vin si baieti cu japan motors ca am vazut ca sunt si ei destui.tu ai adus e46 din germania sau lai luat de aici
|
Mie si cu suspensia stock mi se pare foarte joasa masina pentru drumurile noastre,cu suspensie sport no comment:-) apropo de adunare,consider ca am facut o mica discriminare cand am zis adunare e36 dar pentru inceput ar fi ok sa ne axam pe asa ceva si apoi sa organizam un meeting mai maricel cu diferite modele.Mi-ar placea in mod special sa vad ceva oldschool.Eu pot sa spun ca voi aduce un amic cu un 850i dar nu promit nimic.Alt lucru care m-ar incanta ar fi sa vad la adunari oameni pasionati care nu se dau in stamba cu "drifturi" si burn-out-uri.Ceea ce vreau sa transmit e ca nu vreau sa epatam ca avem bmw si sa ne arate orasul cu degetu cand ne strangem!
|
Quote:
|
eu zic ca ar fi un lucru bun macar se ne gasim sa ne cunoastem intre noi si apoi mai vedem ce si cum
|
Hai sa ne strangem sambata pe la un 2 asa la soare ca e cald si bine!Cine se anunta prezent?
|
eu vina daca mai vine lume\
|
9 Attachment(s)
sal as vrea sa va prezint masina mea un E36 cabrio 328i,an 96,interior piele recaro,geamuri si oglinzi electrice,ABS,SRS,triple M,difuzor M,bandouri M,eleron M,proiectoare Depo,jante 17,etc masina a fost pe dreapta acum pe stanga,merge perfect:D,unii dintre voi o stiti din braila..................
|
o sa revin si cu poze mai recente ca a mai suferit ceva modificarii:-)
|
cat a costat toata treaba cu schinbatul volanului
|
a costat ceva adica cu tot cu piese si manopera undeva la 550euro........aici nu includ restu schimbate la masina strict piese si manopera,si ceva plasticuri...oricum e ceva de munca
|
3 Attachment(s)
Salutare. Daca e vb. de "pisici"..atunci nu cred ca trebuie sa lipsesc:D
Abia astept o adunare cum trebuie sa ne strangem cati mai multi sa ne admiram"odraslele" ! Am atasat si cateva poze cu jucaria mea. Intre timp am inscriso la BG ca..e dezastru cu taxa pe romania .Este vb de un 2.0 150cp fara prea multe dotari,dar cu un sunet inconfundabil care ma multumeste mai mult ca orice alta dotare. |
Faina!Te-ar interesa schimb la brockurile tale cu jantele mele?:-)
|
Quote:
|
Quote:
:shock:Sanatate si..benzina multa! |
Quote:
|
Ok!Daca te razgandesti ma anunti dau si-o dif.!Totusi de curiozitate pe cat is?si ce marimi ai la gume?
|
Buza 9j toate 4. dimensiuni gume 215/40zr/16
|
sincer nici mie nu imi place eleronul ala,incearca o codita M si ar da mult mai bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:28. |
- Copyright 2026 4Tuning