Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cei lasati fara permis (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/22088-lasati-permis.html)

marius_lox 06-10-06 22:05

Re: Cei lasati fara permis

eu zic sa nu te bucuri prea repede!! or sa mai intarzie putin inapoierea permisului!!!!

Bmw_Rulllzzz 07-10-06 00:37

de ceeeeeeeeeeee????????????? pai acum pe 11 octombrie se fac 2 luni de cand mi-a exipart dovada???? de ce sa mai intarzie????????

marius_lox 07-10-06 09:47

unui amic de-al meu i-a intarziat inapoierea permisului cu o saptamana, pe motiv ca mai trebuie completate nu stiu ce acte!!

bc_04_aju 08-10-06 00:31

ma eu stiam ca itzi da permisu dupa trei luni de la data in care tzia expirat dovada
nu mai e asa
???????

Bmw_Rulllzzz 08-10-06 18:38

si yo la fel stiam. sper sa fie asa si sa-l i-au raspoimanie :D:D:D mai am doar 3 zileeeeeeee :)

Andrey` 08-10-06 19:15

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 579366)
si yo la fel stiam. sper sa fie asa si sa-l i-au raspoimanie :D:D:D mai am doar 3 zileeeeeeee :)

hai ca nu mai e mult

Bmw_Rulllzzz 12-10-06 00:00

mi-am luat permisul.....................yeeeeeeeeeeeeeeeee :):):) am facut azi 400 de km de bucurie :D

aleks 12-10-06 13:15

sa inteleg k acum ai permisul in mana sau conduci tu pe baza calculului facut:lol: ? :D

mertan 12-10-06 14:15

dai de baut frate....

amily 12-10-06 19:18

facand "sapaturi" pe net sa vad cum se poate reduce perioada de suspendare a permisului...am dat peste voi:)...deci...mi-a fost suspendat permisul pe 6.10 pe raza jud.buzau ptr. depasirea limitei admise de viteza(3 luni)...intrebarea mea este:acel memoriu in care imi recunosc greseala...bla...bla...bla...cui ar tr sa-l adresez...comandantului pol.buzau sau com.pol.neamt(locuiesc in p.nt).
in p.nt cursul acela de sig.rutiera costa 200ron.

Bmw_Rulllzzz 13-10-06 00:08

am permisul in mana :-P si am sa dau de baut ............candva :D

Bmw_Rulllzzz 13-10-06 00:10

Quote:

Originally Posted by amily (Post 583919)
facand "sapaturi" pe net sa vad cum se poate reduce perioada de suspendare a permisului...am dat peste voi:)...deci...mi-a fost suspendat permisul pe 6.10 pe raza jud.buzau ptr. depasirea limitei admise de viteza(3 luni)...intrebarea mea este:acel memoriu in care imi recunosc greseala...bla...bla...bla...cui ar tr sa-l adresez...comandantului pol.buzau sau com.pol.neamt(locuiesc in p.nt).
in p.nt cursul acela de sig.rutiera costa 200ron.

cel mai bine da un tel la politie sau du-te si intreaba acolo in p. neamt, cui trebuie adresat

amily 23-10-06 16:50

da...maine merg personal la insp.de pol.buzau...sper sa-l induplec pe d.nul comandant.
merci ptr. raspuns

CRyS` 21-11-06 17:56

Dragi copii...Tzin sa anuntz ca blestem drumurile voastre si gaborii din Bacau!Se stie de ce!

bc_04_aju 21-11-06 18:56

da ia zii cristinel cum de sa intamplat ???
oricum sa stii ca nu ne bucuram pt tine dar asta e viatza uneori o mai dam shi in bara

aleks 22-11-06 14:39

sa mor de nu... esti ghinionist
tocmai tu, cel mai linistit, te-a nimerit ghinionul... :|

-ZZ- 22-11-06 20:26

mi-au luat si mie certificatul :lol: .....foliile astea..

CRyS` 22-11-06 22:53

Cum?Ushor!Depasisem viteza....116 km in localitate...la catziva metri de semnul ce`mi indica ca sunt in satul lu` Peste din Bacau!

Vladutzzz_sv 22-11-06 23:09

Bai tu nu stii ca la organu nu conteaza...poti sa fii in cel mai mare oras , poti sa fii intr-un satuc uitat de lume....esti in localitate.....organu respecta legea ca de aia e platit... nimeni nu se pune cu garce de romania ...si mai ales cu garcea de bacau care parca face o alta scoala...jur....gabori mai idioti si mai batuti in cap ca in judetul bacau nu am intalnit in alta parte......am patit-o pe pielea mea....o singura exceptie e in toata politia din bacau....un baiat de nota 10 +....prietenii stiu despre cine vb

marius_lox 23-11-06 20:02

desi radarul te inregistreaza de la o distanta de 1000 m, ei sunt obligati ca in PV sa iti treaca viteza care o ai in momentul in care numarul si fata conducatorului auto sunt vizibile!! degeaba iti spune el ca aveai 120km/h la 800 m de radar!! ei mizeaza pe faptul ca tu iti recunosti masina si semnezi procesul!! dar daca faci contestatie caseta nu ii este recunoscuta ca proba!!

marius_lox 23-11-06 20:03

stiu asta pt ca tocmai trec printr-un proces cu politia din piatra neamt!! mi-au luat permisul in iunie si ma judec si acum cu ei!!

slip 24-11-06 11:02

Quote:

Originally Posted by marius_lox (Post 634434)
desi radarul te inregistreaza de la o distanta de 1000 m, ei sunt obligati ca in PV sa iti treaca viteza care o ai in momentul in care numarul si fata conducatorului auto sunt vizibile!! degeaba iti spune el ca aveai 120km/h la 800 m de radar!! ei mizeaza pe faptul ca tu iti recunosti masina si semnezi procesul!! dar daca faci contestatie caseta nu ii este recunoscuta ca proba!!

i-auzi :-? faza asta kiar nu o stiam...
in aceeasi zi in care i-a saltat permisu lu cris..am avut si eu aceeasi problema...110 in localitate...spre comanesti...(dak nu ma inshel..in ardeoani..sau ceva) in fine..
mergeam usurel cu a cincea...la modu economic...si nu am vz cat aveam in bord k stateam de vb cu un prieten...si hopa...din fatza..o masina (logan alb fara nimic scris pe el) imi face fleshuri...baga girofaru... si cand se apropie de mine..ce sa vezi...nenea militianu :lol: ... eram mahmur...si rupt in c... de somn..
face semne disperate acolo sa trag pe dreapta.. si apare la geamul meu..
"na ziua..agentu... dincacatinel pupincurist .. nu mai stiu numele exact.. stiti cu ce viteza mergeati?? eu.. nu :D cu 50 :D ..
ba nu ..aveati 110 km\h zic... cat?????????? hai dom;le nu se poate..nici macar nu duce masina atat :D "
imi ia actele si se duce la masina...
bai frate da nu punea botu deloc la ce ziceam...nu mergea vrajeala
el vroia sa imi ia permisu... mda..permisul se suspenda.. bl;ablabla...
nu a vrut sa ia nimic..
da dupa 15 min de stat pe capul lui... am scapat cu doar 86 km\h si o amenda de 60 ron (30 in 48 ore)
da greu tare... nu am mai vazut asa ceva...
mi-a aratat el acolo niste masini care aveau 110 da cine dracu mai stie care erau masinile alea.. k io nu mai vedeam clar la ora aia :D
in fine.. am avut un bulan fantastic... k am scapat asa...
i-am zis lu domnu..politist... sa ma sune la nr de pe cartea de vizita ... cand vine in iasi ... sa stam la o bere ... (aveam un kef de panarama fantastic...io de obicei intru in panica dak vrea sa imi salte permisul)

de 2 ori in 2 ani m-a luat radaru si de fiecare data a vrut sa imi salte permisul si..s-a rezolvat sa zic asa .. :D norocul meu

imi pare rau pt cei care nu au avut noroc in kestia asta... dar .. trebuie tras de ei pana cedeaza... altfel.. dak stai si twe uiti la ei .. nu rezolvi nimic
ori il iei cu vrajeala k te omoara ..cine stie cine..dak iti salta permisul... ori dak ai sange.. ii bagi niste intrebari de baraj... de genu..dak are autorizatie..sau ceva :D

hai k am scris super mult si nu cred k citeste nimeni..dar na..asta este
salutari :)))) :lol:

Bmw_Rulllzzz 24-11-06 19:20

am citit yo slip :lol: (am revenit)........si mie vroiau sa-mi salte iar permisul pt ca am depasit masina de politie pe linie continua, in afara localitatii. ei avea 100 iar yo cam 110-120, dar nu aveau radar :dance: in schimb mi-au zis ca sunt cu ochii pe mine

varu21 24-11-06 22:09

si nu ai luat amenda ca i calcat linia continua?????????????:shock:

Bmw_Rulllzzz 24-11-06 22:22

ba da, si pt centura :(

aleks 27-11-06 09:25

din partea mea, cate amenzi vor ei sa-mi dea cand ma prind, numai permisul sa nu-l ia...
partea mai nasoala deacum vine... punctele de pe permis...urata treaba tare de tot....

varu21 27-11-06 14:37

da.....a intrat chestia aia cu punctele?????????????????????????????????????????? ??

aleks 28-11-06 15:20

intra de vineri....

CRyS` 28-11-06 19:39

Najpaaaaaaaaaaaaaaaaaaa de tot de Vineri!Deci imi reglez masina pt maxim 60 km/h in localitate sa mearga si nu mai mult de treapta a 4`a ca sa merg undeva la 1600-1700 rpm :D

nt-81-nfk 04-01-07 03:43

de ce nu va luati detectoare de radar? eu de nu aveam detector aku vreo 2 luni luam un radar in plin cu 170 in ceva sat fantoma prin neamt:D:D:D cre ca sigur ma alegeam si cu dosar penal ca parca asa era ca daca depasesti cu nu stiu cat iti face dosar penal:P

P.S tot pe ceva forum citisem despre faza cu verificarea metrologica si cica politaiu nu este obligat sa iti arate .. si nuam de il dai in judecata sau ceva de genu.. oricum ...aku de cand cu punctele.... si cu tinerii militieni ce vor sa se afirme si sa se faca remarcati ..... nici nu bag cheia in contact fara sa trag centura:D Apropo pentru cei de prin piatra neamt mai nou umbla cu radarele prin oras de numa numa:D un logan alb si unu rosu:D:D si si mai enervant e ca stau cam unu dupa altu:D treci de primu dai talpa dai in al doilea radar:D noroc de detector:D

marius_lox 04-01-07 09:09

si la cat de marlani sunt politaii in piatra ar trebui sa mergeti cu 40, ca daca nu va trece el in PV vreo 80-90 km/h!!:lol:

Bmw_Rulllzzz 04-01-07 10:57

sunt a dreaq rau de tot militzienii prin p neamt

dexter_20 04-01-07 12:09

DAAA si cei din Onesti sunt BULANGII!!!

nt-81-nfk 05-01-07 03:25

in mod normal as zice dai in beeep beeepu meu:D mie imi cam place sa ma iau in gura cu ei de ma opresc:D daca stiu ca is in regula cu toate chiar ma doare la basca ..:D singura chestie pt care ma poate opri sunt foliile:D insa cum sunt autorizate si cu timbru RAR iara ma doare la basca:D abia astept sa ma opreasca sa ma intrebe de folii ca sa mai fac putin misto de ei:D

aaaa uitasem am avut un bec ars pe dreapta faza scurta:D ma opreste garcea .. ar fi dat si el o amenda. eu obosit de la drum venisem de la multi km si chiar pe drum s-a ars becu.. in fine... ma ia actele la control etc etc .. nu va merge becu:D ii zic da stiu s-a ars pe drum, oricum merge pe stanga cel putin, dupa cum scrie in regulament, e noapte nu e service deschis da daca tu esti electrician iti dau 100 de mii sa imi repari becu:Do tacut ca o vazut ca nu ma las usor si mi-a dat drumu fara amenda fara nimika:D

aleks 05-01-07 09:15

eu evit sa ma iau cu ei, pt k stii cum e, cel mai destept cedeaza...

dexter_20 05-01-07 11:15

De-acum nici eu nu ma mai iau in gura....decat daca am 100% dreptate,pt ca era sa imi aruncati sarmale cu prastia peste gardul puscariei...

aleks 05-01-07 12:29

de ce? ce s-a intamplat?

dexter_20 05-01-07 15:18

Lasat una bucata pzd la volan(fara permis si majora) pe drum adiacent unui drum public (deci tot drum public)....eu in dreapta si prins de una bucata vento de politie...Traiasca relatiile.....De acum nu imi mai trebuie sa fiu condus de pzd. Chestia e ca eu sunt tare in clantza,politzaiul era si el si se lasase cu proces verbal and shit,dar pana la urma s-a uitat si rupt tot....

nt-81-nfk 05-01-07 16:34

da ai dreptate da de ce sa iei amenda degeabA DACA stii ca nu esti de vina?
Quote:

Originally Posted by aleks (Post 685630)
eu evit sa ma iau cu ei, pt k stii cum e, cel mai destept cedeaza...

aleks 08-01-07 18:41

corect, numai ca (mai ales pe plan local) te certi cu el, il umilesti, ii demonstrezi ca ai dreptate, si apoi te asteapta.... si tot o comiti odata si odata :D

All times are GMT +2. The time now is 01:40.

- Copyright 2026 4Tuning