![]() |
Re: [Dezmembrez] Daewoo Cielo 96`
up...multe piese..preturi accesibile..8)
|
perfect valabil.....multe piese...preturi accesibile
|
up...anunt valabil.....multe piese...preturi bune 8)
|
up....valabil
|
up:!:
|
up..multe piese bune..preturi accesibile..
|
Proiector dreapta?
|
ai pm
|
up...valabil
|
up....anunt valabil...preturi accesibile
|
up....anunt perfect valabil....au mai aparut pe stock cateva piese...
- proiectoare ceata cu rame - stopuri - rampa injectie 1.5 8v - rampa injectie 1.8 8v (espero) - Compresor AC - radiator AC - consola butoane (avarie, ceata etc...) - actuatoare deschidere portbagaj - actuatoare deschidere capac rezervor - aeroterme - bobine de inductie - arcuri fata Cielo/Espero - grila fata dintre faruri (alba/albastra) - blocuri de lumini + stergatoare - set complet butoane actionare geamuri electrice (model GLE) - motorase geamuri electrice - fete usi spate GLE - calculator 1.5 8v - calculator 1.8 8v - portiera sofer alba - fuzete fata - planetare - axe cu came absolut impecabile..fara strop de uzura pt 8v - delcou - ....... Plus multe alte piese ramase care nu-mi vin in cap...intrebati ce aveti nevoie si daca am pe stoc va servesc cu cea mai mare placere.....piesele sunt in stare f buna si poze gasiti mai in urma.... PS: la mai multe piese achizitionate se face discount.. |
up...valabil...
|
up...valabil
|
up..valabil....si un Paste Fericit tuturor!!!! :-)
|
up..perfect valabil....preturi accesibile..:D
|
up....preturi bune...multe piese pe stock
|
up...multe piese in stare f buna..preturi accesibile
|
up....anunt perfect valabil....au mai aparut pe stock cateva piese...
- proiectoare ceata cu rame - stopuri - rampa injectie 1.5 8v - rampa injectie 1.8 8v (espero) - Compresor AC - radiator AC - consola butoane (avarie, ceata etc...) - actuatoare deschidere portbagaj - actuatoare deschidere capac rezervor - aeroterme - bobine de inductie - arcuri fata Cielo/Espero - grila fata dintre faruri (alba/albastra) - blocuri de lumini + stergatoare - set complet butoane actionare geamuri electrice (model GLE) - motorase geamuri electrice - fete usi spate GLE - calculator 1.5 8v - calculator 1.8 8v - portiera sofer alba - fuzete fata - planetare - axe cu came absolut impecabile..fara strop de uzura pt 8v - delcou - ....... Plus multe alte piese ramase care nu-mi vin in cap...intrebati ce aveti nevoie si daca am pe stoc va servesc cu cea mai mare placere.....piesele sunt in stare f buna si poze gasiti mai in urma.... PS: la mai multe piese achizitionate se face discount.. |
up...multe piese valabile..
|
up....multe piese in continuare valabile...
|
up...perfect valabil...multe piese inca pe stock
|
up...valabil...preturi bune
|
up...anunt perfect valabil....preturile sunt neg.....
PS: reduceri de vara :) |
up...anunt perfect valabil....preturile sunt neg.....
PS: reduceri de vara :D |
up....inca multe piese...preturi neg...
|
up....perfect valabil...
|
up.....multe piese...preturi bune..
|
up....anunt perfect valabil....
- proiectoare ceata cu rame - rampa injectie 1.8 8v (espero) - Compresor AC - radiator AC - consola butoane (avarie, ceata etc...) - actuatoare deschidere portbagaj - actuatoare deschidere capac rezervor - aeroterme - bobine de inductie - senzor VSS - arcuri fata Cielo/Espero - grila fata dintre faruri (alba/albastra) - blocuri de lumini + stergatoare - set complet butoane actionare geamuri electrice (model GLE) - motorase geamuri electrice - fete usi spate GLE - calculator 1.5 8v - calculator 1.8 8v - portiera sofer alba - fuzete fata - planetare - axe cu came absolut impecabile..fara strop de uzura pt 8v - delcou - ....... Plus multe alte piese ramase care nu-mi vin in cap...intrebati ce aveti nevoie si daca am pe stoc va servesc cu cea mai mare placere.....piesele sunt in stare f buna si poze gasiti mai in urma.... PS: la mai multe piese achizitionate se face discount.. |
up....perfect valabil...
|
up....valabil...preturi bune
|
- capota fata alba - capota portbagaj alba - proiectoare ceata cu rame - rampa injectie 1.8 8v (espero) - Compresor AC - radiator AC - consola butoane (avarie, ceata etc...) - actuatoare deschidere portbagaj - actuatoare deschidere capac rezervor - aeroterme - bobine de inductie - senzor VSS - arcuri fata Cielo/Espero - grila fata dintre faruri (alba/albastra) - blocuri de lumini + stergatoare - set complet butoane actionare geamuri electrice (model GLE) - motorase geamuri electrice - geamuri laterale - fete usi spate GLE - calculator 1.5 8v - calculator 1.8 8v - portiera sofer alba - fuzete fata - etrieri 13" - planetare - axe cu came absolut impecabile..fara strop de uzura pt 8v - delcou - chiulasa 8v - admisie 8v - evacuare 8v (partea inainte de saxofon) - ....... Plus multe alte piese ramase care nu-mi vin in cap...intrebati ce aveti nevoie si daca am pe stoc va servesc cu cea mai mare placere.....piesele sunt in stare f buna si poze gasiti mai in urma.... PS: la mai multe piese achizitionate se face discount.. |
up....multe piese...preturi bune
|
up...perfect valabil!
|
up!..perfect valabil!
|
up...perfect valabil...multe piese pe stock...preturi bune!!
|
- capota fata alba - capota portbagaj alba - proiectoare ceata cu rame - rampa injectie 1.8 8v (espero dar merge si pe cielo) - Compresor AC - radiator AC - consola butoane (avarie, ceata etc...) - actuatoare deschidere portbagaj - actuatoare deschidere capac rezervor - aeroterme - bobine de inductie - senzor VSS - arcuri fata Cielo/Espero - grila fata dintre faruri (alba/albastra) - blocuri de lumini + stergatoare - set complet butoane actionare geamuri electrice (model GLE) - motorase geamuri electrice - geamuri laterale - fete usi spate GLE - calculator 1.5 8v - calculator 1.8 8v - portiera sofer alba - fuzete fata - etrieri 13" - planetare - axe cu came absolut impecabile..fara strop de uzura pt 8v - delcou - cutie viteze - disc ambreiaj aproape nou! - chiulasa 8v - admisie 8v - evacuare 8v (partea inainte de saxofon) - ....... Plus multe alte piese ramase care nu-mi vin in cap...intrebati ce aveti nevoie si daca am pe stoc va servesc cu cea mai mare placere.....piesele sunt in stare f buna... PS: la mai multe piese achizitionate se face discount.. |
up...anunt valabil.,...preturi neg!
|
up....inca multe piese...preturi bune!!
|
up....anunt valabil...inca multe piese..preturi bune! trimit oriunde in tara!
|
perfect valabil!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:54. |
- Copyright 2026 4Tuning