![]() |
Re: vw golf 3 gti 16v
ma incurca butoanele.....cand mergem la agigea? da-mi telefon....
|
4 Attachment(s)
i-am facut niste poze aseara
nu prea sunt de calitate dar.... ii mai fac shi maine pe zi. |
niste poze mai naspa nu puteai sa faci?????????????scoate dracu mizeriile astea si baga unele facute ziua ca-ti dai cu firma in cap....apropo unde te duceai azi spre ovidiu?????????
|
mi-am facut itp-ul
|
bafta man :) arata bine masinutza ;) si asteptam poze facute ZIUA ... din astea nu prea dai seama de multe :D :D :D
|
o sa ii fac poze shi ziua, dar pana atunci va anunt ca
mi-am montat cutia de viteze :) merge super bine acuma, e alta viatza. am stat cu 2 "mecanici" 12 ore sa o schimbam.a fost ceva chin, dar a meritat. acuma trebuie sa imi refac pragurile ca sunt cam varza, shi sa imi iau niste borbeturi 9j - inca sunt in cautari.... hai ca nu mai scriu ca nu imi mai simt destele. brgds edi |
Ai muncit ceva la ea???:D :D
|
dap am muncit,chiar mult pot spune.
mai ales cand baietii erau - "mecanici" shi ca sa nu ma simt shi io bine ieri cand sa plec am constatat cu stupoare ca nu imi mai merge electromotorul. noroc ca am mashina de la munca. sper sa-l fac azi, maine. brgds edi |
asa e ma edi o dam dintr-una in alta da asta e tot farmecu :D:D ! hai repar-o ca lipsesti pe strazi ! numai bine !
|
shi pt ca este vw - sa continuam traditia :
am reparat electromotorul shi am facut pana :)) - vorba unor baieti de pe alte forumuri : cand merge mashina prea bine imi fac griji - sigur o sa pice ceva la ea shi o sa ma rupa in doua la bani :)) asta este domne.... |
update - 28.02.07
-iar am facut pana.:shakefist - o sa merg pe roata de rezerva pana imi iau borbeturi A. -mi-am montat spoilerul de vr6 (thnks wrest) - pe care era sa-l si rup, trebuie sa fiu mai atent :D. -am scos masca fata, i-am detasat semnul - sper s-o termin azi-maine. -am luat o bricheta dichisita rau pt asta mica. dupa cum v-am promis o sa revin cu poze cand se insenineaza pafara. brgds edi |
6 Attachment(s)
dupa cum ziceam, am revenit cu pozele
ps : mi-am pus shi pleoapa. next stage - sa ii fac dreq tobele ca ma doare capu - reparat pragurile - borbet A pe 16" - vopsit - negru mat. brgds edi |
bravo edi ! super pleoapa si spoilerul si masca la fel ! spor la masina si sa-ti iasa pe placul tau ! vopsea si jante si deja va fi alta masina ! :D numai bine !
|
shi era sa uit,
are cineva de vanzare // schimb bandouri pt golf 3 in 2 usi - dalea normale? dau set de gti la schimb (aripioare incluse) brgds edi |
frumoasa pleaoapa :D
ai prinso de capota sau mi se pare mie? grila a iesit bine din ce vad eu acolo :). Despre bandouri poti sa vb cu Sorin Golf 3 Cabrio poate te ajuta el :) |
da prelungirea am prins-o de capota.
m-am chinuit ceva da merita. o sa vb cu sorin. thnks |
Bravo ''WOB''ule8) incepe sa arate cumva mk3iul :)
|
Quote:
spoiler d vr 6 sau doar prelungirea? |
Un topic care merita urmarit.
Se vede ca nu sunt numai vorbe in vant. Bafta multa iti doresc ! Arata bine pleaoapa :) |
masca am facut-o eu , daca vrei intra pe mess
id-ul meu este - rac3mast3r ( se face chiar usor ) nu e spoiler, e prelungire. brgds edi |
Sa-ti traiasca .. :) incepe sa arate din ce in ce mai bine !
|
1 Attachment(s)
thnks,
tot incerc sa gasesc niste roti decente, vreau sa zic ca 5x100 s/h - foarte rare. -am gasit ieri unele pe 17' made in sua - nusj ce firma, la 450 de euroi intrau perfect. - acuma nusj ce sa zic ca am mai gasit unele antera pe 16' cu tot cu cauciucuri la 500 de euroi. de alea noi nu cred ca ma pot atinge. SA IA CINEVA O DECIZIE IN LOCUL MEU PLS. atasez poza cu jantele antera. |
ANTERA :D categoric ! sunt unele din preferatele mele :)
|
Antera !!!
|
:D
inca nu am aflat de unde este asta cu jantele. poate o fi din cta//buc. :D |
4 Attachment(s)
mi-a facut mishu poze la mashina :))
|
daaa eram in drum spre portul tomis si cand am vazut bolidul tau edi am oprit sa le fac niste poze sa faca cunostinta ! ce poze misto un gti si un vr6 ! varfurile de gama de la Vw de prin '92 pana prin '97 :D !
|
mah, terminate cu varfu de gama:D, eu am varfu de gama din periaoda aia:P:P
|
4 Attachment(s)
da niste jenti de genu nu crezi ca ar arata mai bine ?
|
primele doua poze le-am pus din greseala nu au legatura
|
ba da, dar pe astea le-am gasit.
si la cum va arata mashina se vor incadra perfect. o sa vedeti voi. brgds edi |
1 Attachment(s)
sal all,
tocmai ce mi-am achizitionat un set de jante pe 17' vin super pe mashina. ele sunt TSW REVO. na shi o poza sa va faceti o idee despre cum arata. dar acuma imi trebuie cauciucuri 205/45/17. le-am probat o tura inainte sa le iau dar cauciucurile erau la pret de noi shi nu mi-au ajuns baniii. revin maine cu poze cu ele pe mashina :D mai am loc de un deget pana la aripa :D hai brgds edi |
205.40 iti trebuie,crede-ma ca-s patit :P
|
pai am mers mah cu cauciucuri pe 45 shi nu imi atinge
|
2 Attachment(s)
iote shi niste poze.
|
Marfa :d :d :d
|
o singura expresie merge aici :D
"Holly shit!" Congrats mate! |
Sunt frumoase jantele si chiar dau bine pe masina dar sper sa ai ceva arcuri tari ca altfel raschetezi din cauciucuri si e pacat
Frumos sa te dai cu ele cu placere.Si bafta in continuare |
thnks all,
ayanu - am weitecuri. brgds edi |
ooo...frumos am si eu de la H&R si imi clantane si dinti in gura dar asta e suferim la frumusete.
Bravo acu am citit tot ce i-ai facut felicitari chiar ai luat-o de la inceput. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning