![]() |
Re: Styling Club
Ne pui si noua poze cu intalnirile, una alta ? :)) Sau tot la stadiul de GTA am ramas ?
|
poate o arde undercover... :twisted::twisted:
|
Topicul asta ar trebui sters imediat, o multime de copii terminati de viata isi creeaza conturi pe 4tuning si baliverneaza in ultimul hal, vine si ne arata ca are club de "tiuning", are 7 filiale in toata romania, are "sls-uri" la scara blocului si se intalnesc asa aiurea prin trafic si se opresc pe dreapta sa stea ore-n sir de vorba. Hai sa fim seriosi ! O sa dau un report la topicul asta, e mult prea penibil.
Voi incerca sa iau legatura si cu REVO si MCCHIP DKR sa vad daca intr-adevar membrii "clubului" au reducere la chipuri, procesoare, memorii ram, hdd-uri si alte cele. |
+1...!!!:!::!::!:
|
5 Attachment(s)
golanul meu
|
Quote:
Mai nou 20% reducere la colantarile facute de catre ro-colantari.ro P.S. Daca vrei dovezi spune-mi ca iti trimit convorbirea cu kostas. |
Poti sa-l stergi dar vei vedea mai tarziu activitate.... chiar daca nu am postat aici poze de la intalniri si cu masinile din club asta nu inseamna ca e o porcarie clubul asta. Credema ca nu e asa usor sa stai si sa convingi patronii pentru reduceri si sponsorizari.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:35. |
- Copyright 2026 4Tuning