Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Freehand design - Lucrari diverse, comentarii si discutii (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/22063-freehand-design-lucrari-diverse-comentarii-discutii.html)

Ace Axel 25-08-06 22:52

Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii

ti-am raspuns p topicul "desene facute p bancile scolii"

e grea trecerea la perspectiva... dar incetul cu incetul ...

LKS 25-08-06 23:50

da...reusite desenele ...un singur lucru ma deranjeaza tare :D acele evacuari ..sunt prea multe ...ori le lasi doar p`alea de pe lateral ...ori pe alea din spate ...spor la munca in continuare !

Alkatraz 26-08-06 03:07

Prima poza : Gura de aer de pe capota e prea mare ... da senzatia ca soferul nu poate vedea decat inainte ... Spoilerul este mult prea inalt ... zici ca este dragster ... si vorba lu' LKS prea multe evacuari ...
Urmatoarele 2 le-am mai comentat si le mai comentez... Trebuie mai fluida linia "acoperisului" .... parca prea taie vantul aiurea ...
Asta e parerea mea ...

mba 26-08-06 15:47

mah prima masina merge (e mustang????) da a 2 si a 3a neeeeee si eu desenez masini de mana si la inceput tot 2D le faceam si de vreun an am trecut la 3D

Alkatraz 26-08-06 20:15

M B A Design sepram sa vedem cat mai curand si lucrari realizate de tine ...

mba 26-08-06 22:32

aaaa da poate nu am scaner si cu camera digitala nu suynt asa clare dar am sa incerc

mba 26-08-06 23:11

I have a problem : cum bag pozele k nu am reusit dak se ofera cineva sa imi explice si mie pasii (pls!!!)

LKS 26-08-06 23:26

daca te uiti bine ...undeva sub post`ul asta ...in stanga ..e un buton albastru "POST REPLY" ..ai vazut ?! :D dai click pe el...acum sub casuta asta unde scrii tu mesajul ..la ADDITIONAL OPTIONS ai un buton : MANAGE ATTACHMENTS ..click pe el ..si unde sunt butoanele alea cu BROWSE ..cautzi imaginea de la tine din calc si intr`un final dai upload ...

ps : don`t worry ...there`s no sugar !

mba 27-08-06 12:49

1 Attachment(s)
merci de explicatzie sper k merge:D

Ace Axel 27-08-06 13:28

arata kiar binisor... ar trebui sa tragi liniile mai sigur si sa ii faci si umbre...

mba 29-08-06 10:55

1 Attachment(s)
mai bag ceva si astept ceva comentarii

Ace Axel 29-08-06 12:05

arata destul de bine.... mai ai de lucrat la detalii si reflexii

OmB* 29-08-06 13:03

frumos.... McLarenul e pictat? :?: :chew:

ad1 29-08-06 13:32

Quote:

Originally Posted by M_B_A_Design (Post 535314)
mai bag ceva si astept ceva comentarii

se vede ca ai potential,tre doar cizelat
lasa desenu mai aerisit,nu'l mai imbacsi'',sa se vada linia

o sa fac nisthe mici tutoriale...sa va ajut si sa va usurez munca

Ace Axel 29-08-06 14:42

Quote:

Originally Posted by ad1 (Post 535575)
se vede ca ai potential,tre doar cizelat
lasa desenu mai aerisit,nu'l mai imbacsi'',sa se vada linia

o sa fac nisthe mici tutoriale...sa va ajut si sa va usurez munca

ooooh... mastere ... kiar t rugam:baby: :tenisclap :caffine:

Alkatraz 29-08-06 15:08

E cam agresiva masina ... orcum e faina ... Reflexia nu e chiar reusita zici ca sunt peste 50 de grade afara si se vede in valuri ... in rest totul e ok ...

mba 29-08-06 19:37

1 Attachment(s)
partea cu detaliiiiiile..... nu se prea vad cum e facut cu cam digitala si trebuia sa folosesc o culoare mai deschisa k asa pare incarcat si nu se vede bine linia ..... McLarenu nu e pictat e desenat si mai bag ceva mai vechi da e la scaner

Alkatraz 29-08-06 20:53

La mini-ul asta ... ai o pb la roata fatza acolo nu are forma ideala (parerea mea) si la spoiler-ul fata unele mici detalii ... dar in rest e ok ...

Ace Axel 30-08-06 11:40

2 Attachment(s)
comentati si mie lucrarile astea :)

mba 30-08-06 19:23

la mini roata stiu k e stramba un pic da in timp am mai corectat asta shi de detali.....e mai veche nush c sa zic
Ace Axel: nice linite sunt beeeton da inceark sa pui niste culoare ,cred k ar arata mult mai bine

mba 30-08-06 21:36

4 Attachment(s)
bag mai multe si va las sa comentati ...

Ace Axel 30-08-06 21:50

pai sunt desene mai veki... acu le colorez ;)

ale tale... prima are botu stramb, a doua e destul de reusita, a treia iar e stramba, iar la a patra ti-am mai zis ;)

Alkatraz 31-08-06 00:23

De cand asteptam momentul sa comentez ceva realizat de Ace Axel ...
Prima are botul prea lasat in jos ... zici ca e bot de matiz cu capota in plan foarte inclinat ...
A doua are parbrizul prea nu stiu cum ... are o forma foarte ciudata seamana cu cel intalnit la monovolume ....
A si la amandoua masinile am ceva de comentat in ansamblu ... garda la sol eu zic ca e mult prea mica ...
Asta e parerea mea desprea desenele tale ...

Ace Axel 31-08-06 00:43

ar vrea matizu sa arate asa :lol: :lol: :lol: :lol:

designu ales... e cel ales... ceva despre desen ai de zis!? :D

LKS 31-08-06 11:53

roata spate care e intotdeauna stramba ...nu se mai pune ... :D :D :D :D

stefanRS 31-08-06 16:28

sal sunt nou am fac si yo un desen e primu meu desen nush cum sa bag poza

Ace Axel 31-08-06 16:58

lks... la ale mele t referi!? :D

stefan... urmeaza pasii astia... sub c am scris eu ai un textbox unde poti sa postezi repede.... sub el ai "post quick reply" si "go advanced"... dai p go advanced .... si iti apare un alt textbox.... in partea de deasupra poti sa iti alegi fontu marimea.... sa pui smiley-uri.... si p urma e o agrafa ( manage atachements) ... dai click p aia si o sa iti apara o alta fereastra unde ai mai multe casute .... si dai p browse si pui din calculator poza.... apoi dau upload.... dupa c termina inkizi fereastra... scrii c ai\de scris dak nu ai scris... si dai "submit reply" :p

Most_Wanted 31-08-06 17:17

Re: inceputul si sfarsitul

aici era locul ude imi puneam eu pozele .....dece a pus si altzineva ....facetziva topic frate ...

Ace Axel 31-08-06 17:40

hai muey mw nu fi asa rau... park tu renuntasei la desenat?!

LKS 31-08-06 19:21

da ace ...te prinzi rpd ...te simtzeai cu musca p caciula :D

Ace Axel 31-08-06 23:40

ma stii tu ceva ;) dar mai sunt si exceptii :D

Alkatraz 01-09-06 02:22

Si doar iam zis lu ala sa isi faca topic separat, poate se supara omul ... dar el nimik ...
Ce conteaza ca numai deseneaza poate maine cand se trezeste isi va da seama ca e o greseala sa nu deseneze ... Akum doar trebuie sa asteptam ziua de maine ...:-)

Alkatraz 01-09-06 02:47

Bun venit pe forum stefanRS ...
Ace Axel tu ai zis sa comentam desenele rializate de tine ... Nu ai specificat in ce mod ...
Tu desenezi aproape perfect vorbind despre umbre reflexii si alea alea ... dar degeaba daca tu faci o masina hidoasa ...
Iti propun sa iti imaginezi o masina cu fata de "monopost de formula 1" si spate de "limuzina" ... sper ca astfel sa intelegi ca nu trebuie sa stii numai sa realizezi umbre reflexii si alte chestii ce tin de realitate ... trebuie sa stii sa alegi si o forma incat masina sa para reala ...
Nu vreau sa te superi pe mine ... sau sa o iei in nume de rau ... dar asta e adevarul frate ... :???:

Ace Axel 01-09-06 11:31

:lol: nu inteleg unde bati doar :D vrei sa spui k msinile facute de mine sunt irealizabile sau c!?

mba 01-09-06 15:20

ce sa intamplat pi aici ???? cu topicurile???? si mw chiar la inceput ai scris k sunt desene facute de tine acum 3-4 ani si e si un bot de logan pe acolo ce esti clarvazator si ai prevazut cum va fi loganu???

Ace Axel 01-09-06 15:54

mba, are u ok?!

mba 01-09-06 16:01

ace... nus ok da din alte privinte legat de topic ....aaa la mine e si "lucraridiverse/comentarii/discutii" si aia cu "inceputu si sfarsitu" impreuna intrunul singur....si nush c so intamplat si pt most wanted k tot iam vazut desenele chiar primele pe prima pagina spune kas de 3-4 ani si e botu de la un logan pe acolo si mi so parut ciudat......in rest nus ok just joking.....i hope

ad1 01-09-06 17:00

eu le'am pus in acelasi topic,sa nu se mai deschida topicuri aiurea pt o lucrare-2.

Alkatraz 01-09-06 20:21

Nu e vorba ca sunt irealizabile .... cu oleaca de chin le rializeaza cineva ... dar o sa arata foarte ciudat ... Toata masina ai numai lini drepte si unghiuri ascutite si "pleosc" akolo cu botu ala ...
Ori te gandesti ca e caricatura ... ori zici ca e un Musucle Car dela suparat rau cu un motor de 2 tone si sa deformat caroseria ...

Ace Axel 01-09-06 21:24

nust... nu t aprob.... dar e parerea ta ;)

All times are GMT +2. The time now is 12:03.

- Copyright 2026 4Tuning