![]() |
re: Danger Toys Club
[QUOTE=furnik_alexandra;3844275]Un sex frumos pe capota costa destul de mult :P sex-ul pe capota...hmmm.... intreaba-ti iubita :))
Se pare ca nici tu nu sti gramatica alexandra promit eu k am sa va dau traducerea la si sinonimele la sex-ul frumos!iar daca tu vrei sa te bagi sa castigi ceva!spor la munca |
dictionar de sinonime@@@@
SEX \~e n. 1) Totalitate a particularităților genetice și morfofiziologice care diferențiază organismele vii în două categorii în vederea reproducerii speciei. 2) Fiecare din cele două categorii de organisme vii (masculi și femele). * \~ul tare se spune, în glumă, despre bărbați. \~ slab (sau frumos) se spune, în glumă, despre femei. / sexe, lat. sexus
|
Re: dictionar de sinonime@@@@
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
imi e dor de voi nebunilor |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
buna dimineatza si bine v-am regasit. ce fac fetele mele dragi ? :)
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Marty cand scoatem albastrica pe sosea?
|
2 Attachment(s)
:D:D:D
|
pff nu imi plac pozele ca nu are parasolaru :)))
|
am sa pun si poze cu parasolarul;)
|
4 Attachment(s)
si cateva poze cu masinutza mea:D
|
6 Attachment(s)
si cateva poze cu masina lu' Mirel
|
nu prea iti plac numerele pe masina:P
|
pai da... ca nu se potriveste culoarea numerelor cu masina:D:lol:
|
Bun asa schimbam culoarea:P
|
la numere sau la mashina...? :)):twisted:
|
Quote:
|
salut cel mai bine iti recomandam un prieten (horia)flpper fanatik el este in stare sa iti dea un raspuns laintrebarile tale multumim frumos
|
Quote:
|
La ce vrea el :P
|
ce avem noi aici ??
|
cam "sarac" clubul vostru.:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ei se intalnesc, dar nu posteaza...am fost amandoua cluburile la o mica intalnire.
|
Quote:
sau cel mai bine tin sedinta on line ca poate asa mai ma corectezi si pe mine daca gresesc undeva:)) |
dragule ce legatura are saracia unui club cu activitatea. daca la tine activitate inseamana o simpla intalnire si doar a discuta despre ceva este problema ta, crede-ma ca avem activitate mai mult sau mai putin iar acum nu prea ne ajuta vremea pentru activitati . revenind la saracie cum spui tu poate nu toata lumea vrea sa isi arate masina pe forum te-ai gandit la asta? Ps gandeste de 2 ori inainte sa postezi ceva;)
|
va salut .. ne intalnim .. foarte des asta nu este important pt acest forum.. esentialul sunt membrii noi si alte discuti aduse cu alte cluburi ... iti multumim pentru post
|
Quote:
|
Quote:
Apropo mai esti si la primult post........pe bune raluca pune mana invata mamy ca ai bacu pe urma poate vrei sa iti iei si permisu ...........si poti iesi la o samanta linistita la capat....... |
Mai oameni buni, sincer sunteti penibili, de ce nu postati cu numele voastre, nu sa va apucati sa creati acum useri fantoma pe acest forum. Serios acum, nu aveti altceva mai bun de facut decat sa postati aici. Toate cluburile la inceput au fost mici si pentru ei a fost o joaca de copii, numai ca pe vremuri nu erau atatia ipocrizi care sa faca pe inteligentii, desi au un singur neuron in capatana si ala terminat deoarece se loveste tot timpul cu capul de pereti. LASATI OAMENII IN PACE, NU MAI FACETI POSTURI INUTILE.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:39. |
- Copyright 2026 4Tuning