![]() |
...
am si eu o intrebare?TXA-ul n-a fost? :shock:
|
super misto! mi-a placut ca a fost strada ingusta :lol:
PS daca are cineva poze de la eveniment cu un Focus sa le trimita la [email protected], nu le postez. |
2 Attachment(s)
Daca mai are cineva poze/filmulete de la eveniment sa le posteze si el,
Ce s-a dat la televizor poate fi postat pe aicea? filmuletzele au extensia .3gp si pot fi vizionate cu ultima versiune de \"quik time\" http://www.apple.com/quicktime/download/standalone/ |
Pt cei care n-atzi venit...nu pot sa va zic decat k atzi pierdut ceva tare mijto...probabil o sa vedetzi asta in poze ji filmuletze...tot ce a lipsit au fost liniutzele,in rest a fost tot,de la majini & fete frumoase pana la gratare...
Bv & 10x again Midnight...tot aja ! Multzumiri ji lui Cioara cu Opelul Vectra C negru din Craiova...care a infierbantat admosfera ! |
Re:
Quote:
Fa-le ceva frate, sa vedem si noi, transforma-le si tu in Mpeg ceva sau baga-ne alt program cu care putem sa le vedem. |
3gp sunt extensia filmuletelor facute cu Nokia...instalati Nokia Multimedia player si le veti putea vizualiza... se poate downloada de aici: http://www.nokia.com/nokia/0,8764,42291,00.html
|
Re:
Quote:
Si daca il aveam pe masina , nu ajungea decat jumatate de bara inapoi la Constantza prin rāpele din Bucuresti. :peace: |
Ar trebui sa faci buza de jos detashabila, in caz ca treci prin Bucuresti... :lol: Sa nu te mai chinui sa dai jos toata bara...
|
Re:
Quote:
Si bara se da jos in 2 minute daca sti cum ! :wink: |
pt quick time care merge,dati search pe www.download.com (versiunea 6.5.1).E verificat :wink:
|
nu merge cu niciunul
|
Re:
Quote:
|
Extensia 3gp nu are cum sa nu mearga la Nokia multimedia player...
|
Fisierele .3gp merg deschise cu Quick Time... Urmati indicatiile lui 200SX si va merge...
|
astea sunt toate pozele de la eveniment?
|
Mai avem filmarea facuta din dreptul primului jalon de intoarcere...
ne chinuim sa o transferam de pe 8mm si o vom posta... |
Dar filmele nu le pune Zoliat pe site?Imi cer scuze daca le-a pus si nu am vazut linkul.
|
super
|
din cate am azut eu s-au facut mai multe poze si filme, de ce sunt decat cateva?
|
Amadeus...Bishop...ce sa mai aude cu filmarile fratzilor ?!?
|
si eu astept, sa materialele complete de la eveniment
poze au fost facute mai multe decat sunt aicea a fost si un reportaj la televizor dat la stiri s-a si filmat...... :roll: :roll: |
Re: Tuning show la Plopeni co-organizat de Midnight Racers
Nu vreau sa dezgrop morti.
Totusi pecand un nou eveniment? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:48. |
- Copyright 2026 4Tuning