![]() |
Re: E36 - 328
hehe.tipul spune ca se potriveste si pe e36 dar nush.mai bn caut de e36
|
https://www.youtube.com/watch?v=ulNk6hW1gGQ un mic filmulet de prezentare facut de zahharia.Mersi!
|
Quote:
|
Quote:
|
frumoasa matza colegu sa ai noroc la ea
|
mersi mersi!!
|
Frumos filmuletul bv si bafta in continuare cu masina ;)
|
very nice.Bine realizat.:-)
|
Ai o masina cu mult potential, probabil ca multi si-ar dori sa aiba o astfel de masina, incearca sa o modifici in bine, daca nu ai fonduri pentru m paket, pune kitul original al masini si o capota stok, farurile da-le la schimb cu unele originale cu lupa si daca ai nevoie de sfaturi le poti cere aici, te v-or ajuta baietii de pe forum, dar nu mai fa modificari de capul tau.
bafta cu proiectul |
NU AVETI INCREDERE IN ACEST OM...M`A FACUT SA VIN 400 DE KM DEGEABA...E UN SCLAV DE OM
|
ce dracu facusi Florica?:shock:
|
Quote:
|
Quote:
Rusinica la treaba asta! |
prietene in poze arata intr-un fel in realitate altfel.marean nebunu poate spune daca am capota sau nu sau oricine din club.imi cer scuze ca te-am pus sa te cari cu ea.si vezi cum vorbesti ca eu nu te-am jignit
|
vroiai sa o iau de dragul tau ca ai venit cu ea 400 de km?
|
cum dreaq arata...sa se uite toata lumea k am pus poze pe thread`ul cu capota ti`am si incercuit cu rosu unde era....k in rest era impecabila capota...doar in coltu ala stiai foarte bine....trebuia numai asa din baietie s`o fi luat k am facut atata drum...sa se uite toti baieti de pe forum pe anuntu lui cu capota sa vedeti k doar pt un coltisor care dai 50 de lei si`l repari...si vb cum vreau k meriti mai mult...totusi imi patez caracteru sa ma injur cu unu k tine:pelvic_th
|
Quote:
ce dreac,pui omu' sa vina 400 km si ''nu'i ca'n poze''!!:x |
liviu cel ce a vazut capota este tinichigiu eu eram la munca si lam rugat pe el sa se duca sa o vada si mi-a spus ca nu era chiar ok.nu mor daca mai tin capota asta putin.mi-am cerut scz ca l-am pus sa vina cu ea.nu eram obligat sa o iau.daka eu ma duceam la el si imi spunea ca o ia si cand ajungeam acolo nu-i convenea tot la fel era.asta e de acum incolo voi fi mai atent
|
N-am nicio treabă cu niciunul din voi, dar băiatul nu a condus 400 de km numai pentru a-şi schimba capota...
Cel puţin asta se īnţelege din postul său: Quote:
https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...ml#post3858235 Oricum, treaba asta cu schimbul este cea mai nasoală afacere pentru că īn poze şi din discuţii īnţelegi una, dar pe viu se vede altfel. O spun din proprie experienţă, fără absolut nicio legătură cu cazul de faţă! Mai bine nu vă īncurcaţi cu astfel de combinaţii pentru că rareori este treaba ok. |
el a venit cu alta treaba in bucuresti din ce mi-a spus mie.ca sincer nu cred ca ii palce asa mult capota incat sa vina special pentru ea
|
Quote:
ee,va'mpacati voi,dute Floriene si tu odata si sunteti chit! |
asa ma gandeam si eu liviule.
|
daca venea special pentru capota o loam ca de totusi a consumat omu benzina
|
Quote:
|
da si am si cauciucuri de vara.sti pe cineva care vinde jantel de tabla cu tot cu,cauciuri de iarna pe 15?
|
Quote:
|
eu aveam treaba in bucuresti sa iau un act atata tot...si ti`am zis sigur dak vrei sa facem schimbu k asa eu veneam cu trenu si dadeam la nas 2-3 sute de mii...si am venit cu masina special pt capota...ti`am si zis...k am vrut s`o iau capota cu trenu da era prea mare si prea grea...si pt u special am cheltuit 300 de lei k dak nu erai u cheltuiam 5-6 sute cu trenu
|
si nu e vb de banii...e vb si de oboseala...k am plecat la 3 noaptea cu masina si pe vremea aia..si nedormit si obosit....asa plecam linistit cu trenu dormeam si nicio bataie de cap
|
Quote:
te dadea la Actualitati..puneai paru' pe ea ca nu mai te munceai cu ea inapoi!:lol: |
frate scuze dar asta e.data viitoare am sa ma uit mai atent
|
o loam daca venea cu trenu sau special pentru capota.dar asa na.scuze
|
Quote:
|
Quote:
...si scuzele tale nu`mi aduc 2 zile de oboseala si de nopti nedormite = -10 ani din viata:lol: eu am facut multe schimburi...si tu esti singuru care m`ai pus pe drum degeaba...multa lume poate sa confirme k sunt de incredere cu multi de pe forum...mai ales de pe craiovaforum (nu fac reclama:D ) k e mai aproape craiova de mine, ... pot sa confirme ...acu asta e...pierzi castigi...jucator te numesti;) |
Quote:
daca ar fi facut florian schimbul de capote eu o luam pe aia a lui, o intindeam pe jos si saream cu picioarele pe ea, o spargeam toata :lol: cum sa dai o capota stok(fie ea si plina de chit, nu doar un colt) pe una tuning ca aia :lol::lol::lol: |
8 Attachment(s)
cum vam promis k am sa ma tin de treaba am si inceput sa fac cate ceva la masina.
am schimbat flansa cardanik si rulmentul intermediar k incepuse sa fak un zgomot de incepeau alarmele la masini cand treceam pe langa ele si viteza maxima de croaziera era de 50 km. si cum de curand au fost sarbatorile a venit si la mine mosu cu urmatoarele: -volan in 3 spite -obc cu 18 butoane -butoanele cu tot cu mufe ptr incalzirea in scaune -praguri M3 |
asa luarai foc :D scapa de capota :D ia o bara d m,o suspensie :D si gataaaaaaaaaaaaaa !
|
asa da domnu.hai ca daca te mai bat la cap eu cu marean putin vine si bara apoi si suspensia si o vopsea.
|
capota va fi si ea schimbata cand o voi pregati ptr vopsit in primvara,bara si difuzorul de M va veni si ele cat de curand si ca sami schimb si suspensiile trebuie sami evazez ariplile ptr k imi atinge pe interior din cauza jantelor
|
asa domnu bv fao frumoasa sincer imi plac pragurile alea la nebunie si eu vreau sa imi iau Bafta in continuare cu bolidul ;)
|
de unde ai luat pragurile alea ? :> si cat ai dat pe ele :)
SI RENUNTA LA CAPOTA URGENT ! ! ! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:40. |
- Copyright 2026 4Tuning