![]() |
Re: Espero VN 05 LGY
Quote:
|
Mai bine un bad boy look:lol:...te costa oleaca mai mult dar se merita:)
|
da mi-ar place mai ales cum are hyu da bine tare, stii vreun tinichigiu care ar putea sa-l faca?
|
stai usor...ca faci aceeasi greseala ca mine...decat sa dai 20 de euro..pe inele...faci bad boy look`ul...
ce vreau sa spun...ori te axezi pe interior..ori pe exterior..ca nu le mai scoti la capat...eu vreau sa`ti spun din greselile mele....;) eu m`am axat pe exterior..la mine interiorul este sub orice critica...dar ajung si la el:rolleyes2 trebuie sa gasesti un tinichigiu in focsani...nu se poate.. |
pai cred ca o sa dau o fuga pan la buzau sa-l fac unde l-ai facut si tu
|
vor multi bani astia din fcs
|
Quote:
|
mi-au cerut 200 ron sa-mi vopseasca bandourile la masina
|
Quote:
|
Quote:
|
da stiu acolo vopseste bine dar e cam piperat la bani
|
mi-au cerut la dacia service
|
pai LOW nu stiu daca saptamana asta pot ajunge la buzau da sapt cealalta cred ca vin sigur sa-l fac acolo
|
aaa tu ziceai la ramnic... ai cunva un nr de tel? sa pot lua legatura cu ei?
|
rm.sarat..nu buzau;),mai aproape...cand ai tu timp..ma anunti cu 1`2 zile inainte..si vedem...vorbim live...planuri alea alea...ca eu am multe "prostioare" in cap:lol:
o sa vb cu ei..chiar maine...si revin vu un numar de telefon..este un atelier mic..dar au o mana de aur..scapi max cu 50 lei..doar sa`ti traga pleoapele...de vopsit nu stiu...ca si eu vreau... |
ok, id-ul meu e valentin_mocanu2000 vorbim, eu la ramnic pot veni oricand nu e problema
|
Am si eu o problema cu espero meu, nu prea baga caldura stie cineva ce sa-i fac ca e belea cu frigu asta acum. Am schimbat si termostatul si degeaba. Baga foarte putin, nu stiu ce sa-i mai fac.
|
Calorifer infundat
da-l jos si curata-l sau schimba cu altul nou |
Daca nu ai apucat sa schimbi antigelul ar fi bine sa ii faci o curatare a intregului sistem ca e posibil sa fie cam infundat de atatia ani:)
|
pei...uita`te si tu la urmatoarele:
1.daca ai presiune in vasul de expansiune; 2.pe dedesupt,poate iti scapa pe undeva,si nu isi mai face aerisirea cum trebuie; 3.ti se aburesc geamurile? |
dute la un service sa iti desfunde caloriferul de caldura..am avut aceeasi problema anul trecut si era caloriferul plin de murdarie ;)
|
am facut o programare maine da reprezentanta la daewoo pentru o curatare sper sa fie o diferenta, da a ta baga acum mai bine, se simte diferenta dupa curatare?
|
Quote:
|
Scapai mai ieftin daca il desfaceai tu singur sa il speli fara sa te mai buci la reprezentanta:-)
|
deci...ai incercat sa`l dai jos la espero?!
eu da...dar pentru curatat nu cred ca trebuie sa`l dai jos,daca da,dute la un service...oricum,iti trebuie groapa/elevator...;) |
pentru curatare nu se da jos...si se baga presiune in el ;)..diferenta e enorma..mie abia imi dadea caldura iar dupa stateam ca in soba :lol:
nu trebuia sa te duci la daewoo ca iti ia multi bani |
Am fost la reprezentanta azi si mi-au cerut 150 lei pt. curatare. Maine ma bag si-l curat eu am vb. la un service si au zis ca ma lasa sa-mi fac treaba singur sper sa se vada diferenta
|
Quote:
|
Gata, am rezolvat cu caldurica, merge super baga la greu acum caldura. Era infundat caloriferu a iesit o gramada de mizerie. Multumesc pentru sfaturi.
|
Bun ca ai rezolvat problema,de acuma nu mai stai cu geaca pe tine in masina:lol:
|
ma bucur ca`ti merge teracota:lol:
|
Da sa stii ca e, baga la greu
|
am si eu nevoie de un scaun fata stanga sau ambele, ca al meu sa facut varza, curge buretele din el, nu mai am ce sa-i fac, daca aveti in plus un scaun sau 2 cat de cat bunisoare ca nu am gasit pe nicaieri.
|
Quote:
|
cel mai bine pune de calibra scaune te vei simti super bine in ele :) stiu din propria experienta, eu asa ceva am in masina sunt si mai joase si mai confortabile fata de cele originale si merg la prinderi fara modificari ;)
|
ms mult o sa caut atunci de calibra sa vad cam cat sunt si alea
|
te-am vazut in seara asta prin sud..te-am claxonat..
|
da? nu te-am vazut, eu stau prin sud imi pare rau
|
saptamana asta vreau sa-mi fac bb look
|
asa asa baga mare cu modificarile :lol: cat despre scaune de cali eu am dat 250lei pe ele :D poate gasesti undeva pe la 300 sau 350lei depinde de la cine iei :-) sau poate mai ieftin
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:02. |
- Copyright 2026 4Tuning