![]() |
Re: VR6 TOBA^-VS-type R
Quote:
oricum pt 400 de m e cam inutil timpul, fiindk viteza de iesire a unui TypeR de pe aceasta distanta este de aprox 96 mph si timpul este de 14.3/14.4. si mai stiu ca dintre hot hatchuri TypeR are cel mai bun timp 80-120 km/h @ZyX: a mea face suta in 6.5/6.6 (pe ceas si pe G-Tech), de altele nu pot baga mana in foc @ZZ: scuze dar ma mananca curiozitatea... si nu stiu ce masina ai!? |
Quote:
Dar ce timp are 80-120?! Parerea mea este ca nu prea are cum sa fie cel mai bun, pentru ca nu are avantajul turbo... care pe ture conteaza mult... Eu, de exemplu, dupa chip, in masina cu 2 persoane in masina ( ~ 150kg + ) am facut 80-129 in 3,5sec. Si asta nu pe ceas, ci dupa senzorul de la ABS, prin VAG. |
p00la vezi ca senzorul ala e cu +/- un anumit timp asa ca e destul de irelevant
|
Quote:
turbo, turbo... dar eu am avantajul VTEC si 8200 rpm ;) (sufeream si eu putin... just jockin') a mea nu stiu acum cat face... o sa o scot din service pt ca momentan mai astept baietii de la Ager sa imi lipeasca unele chedere si o sa vad exact ce si cum... oricum o sa am cauciucuri de iarna care sunt 205/50, in loc de 205/45 (alea de vara) si sper sa pot avea aderenta |
nenea de mai sus...te astept la un 80-120 din a4a,a5a,a6a ...care o vrei tu :p si vedem noi ce si cum..
|
Quote:
eu vreau din 3... ce zici ?! :D hai ca mai e putsin... |
Hai... si cu 3-ul... si cu 4, si 5... ca atatea am io... :D Pe cand?!
|
masina este 98% gata...
astazi a plecat din germania dubitsa in care se afla si luneta mea. miercuri seara sau joi dimineata ajunge in romania si o sa imi monteze parbrizul si luneta plus inca 2-3 plastice. vineri ma duc cu ea la geometrie si sper ca pana atunci sa rezolv si cu schimb uleiului... |
succes achim ;)
|
Masina mea a iesit din service...
Maine ma duc sa ii fac geometria pt ca momentan directia e apa, am sa ii pun cauciucurile de iarna si am sa ii schimb uleiul... sper sa le pot face pe toate intr-o zi si dupa aia vad si eu cum merge motorashul :p |
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning