![]() |
re: INTALNIRI/ADUNARI in BRAILA!
se mai gaseste lumea si la galati dar lumea in general se fereste de orice fel de obiectiv :)
|
Quote:
|
stiu ca este lume in galati cu masini potente si ca se adunca la evenimente dar in rest nu prea.acum nush daca pt multi asta e o pasiune sau altceva.
anyway.....mi-ar place o intalnire mare.braila+galati, nu braila vs galati. locatii se gasec,vointa sa mai fie...;) |
7 Attachment(s)
si pozele promise...........
|
He he ... si nenea Popica ... frumos domn'le .Poate week-end-ul asta ajung si eu.Am finalizat cu actele ...Numai bine
|
te asteptam axy.
mi-a spus iustin ca vine si el sambata asta.;) |
Gata mi-au iesit si numerele.... nu imi mai ramane decat sa le pun si sa ii pun lichidul vietii :)) voiam sa le pun in seara asta insa X(ploaia asta ...Numai bine
|
super!baga maine niste poze cu masina cu tot cu nr pe ea!;)
|
2 Attachment(s)
Imi cer scuze ptr calitate insa am luat camera de acasa insa am uitat sa iau bateriile:oops:
Asta e pug-ul meu .... nu e cine stie ce insa mie unu imi place....Am trecut in seara asta putin prin port ... sa vad cum e ... |
Quote:
|
Quote:
|
"copii" hai sa stabilim o locatie pt intalnirea de maine seara!!!
astept propunori! ora cred ca ar trebui sa ramana aceeasi(20:00). |
Quote:
|
in braila din cate stiu nu este nici o camera fixa pt detectarea rovignetei.
cu atat mai putin pana la carefour. |
Buna seara.Nu sunt genul care sa ma contrazic ... totusi iti zic din surse sigure ca este montat una exact catre locatie Carrefour.
Am o mica problema :cry:insa sper sa nu intampin atat de mari necazuri si sa pot ajunge maine la intalnire ... mi-a cedat o mica garnitura la pompa de injectie.Sper sa o rezolv in timp util .... |
cu parere de rau anunt ca nu pot ajunge maine la intalnire din cauza unei aniversari unde trebuie sa fiu prezent!:(
|
Buna ziua.Cu parere de rau anunt ca nici eu nu mai ajung ... s-a complicat "mica" problema cu acea garnitura...
|
unde si la ce ora va intalniti in seara asta ?
|
sa inteleg ca intrunirea avea loc doar intre 2 persoane ca s.au scuzat k nu pot ajunge ...fain... deabea am dat sie u ture de calarasi k nu o mai facusem de mult
spor la acesteadunari baieti ...;) |
salut iustin!intradevar vad ca lumea nu prea se inghesuie sa scrie pe aici.eu chiar nu am avut cum sa ajung,dar se pare c nu sa facut nici o intalnire!
:( |
Buna seara , sincer imi pare rau ca nu am putut sa ajung... Oricum thread-ul este foarte bun..pacat ca nu e prea vizitat...Numai bine
|
Quote:
|
eu abia acum am dat peste acest topic si as fi si eu interesat de intalnirile din braila daca se tin!!
|
Ceva in seara asta:D
|
Quote:
|
salut, sunt curios ce se intampla pe la intalnirile de club, as veni si eu cu cazanul meu ( ala care merge bineinteles )
|
acest thread se poate inchide din pct meu de vedere!!!
daca altii vor sa mai continuie pe el si il vad folositor,poate ramane deschis! |
Care vine in seara asta in port?
ps: ma gasiti la statuie |
iese azi cineva afara ? eu o sa ies si trec pe la gradina mare si prin port mai pe seara....poate ne vedem :D
|
salut...
mai organizeaza cnv o intalnire/adunare in braila ceva k eu si cu inca cativa prieteni am fi bucurosi sa venim :D :?: |
momentan eu sunt cu masina in garaj si trag sa finalizez "urmele" lasate de iarna care sper sa se duca mai repede.... insa cat de curand o sa ies din nou ... stau prost cu timpul si servici si munca acasa in garaj .....insa e bine ca macar mai sunt oameni care doresc sa iasa
|
oke atunci am sa mai astept :-)
|
Buna seara.Nu e bai , poate o sa fie si altii interesati....doar de aia "ne gasim" pe aici la barfa.Numai bine
|
Ar fii frumos sa facem inaugurarea la soseaua uscata. Sambata 12.02 :>
Frogu prezent:)) DRIVE OR DIE TRYING!!! |
buna seara, da, ai dreptate, dar deocamdata numai noi 2 mai postam...poate or sa devina si altii interesati de o adunare ;).numai bine
|
Hai ca noai am inceput incca din seara asta Hdi vs Tdi.
cva cva p la borcan;)) |
+1 se stie la adunare :) :lol:
|
tre sa o gadil un pic la motor ca nu se mai poate... :D ... oricum s-ar gasi 100000 motive ptr a te scuza ca ai pierdut o cursa dar cel mai frumos e sa iti accepti infrangerea cu demnitate si logic sa-l feliciti pe castigator (cel putin asa gandesc eu);) . Bravo Hdi 8)
|
bv :peace: Felicitari Ana & Lex
|
aaaa am uitat sa zic ceva Radu..... "trage ceva masina" :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:32. |
- Copyright 2026 4Tuning