![]() |
Re: un sfat: Hertz dieci sau DLS...
scuze, dar am fost plecat o vreme si n-am mai postat...
Pana la urma am mers pe dieci din 2 motive: -le auzisem la cineva si mi-au lasat o impresie f placuta -dls c5 nu am avut ocazia sa le ascult, banuiesc ca se aud si ele f bine, dar n-avea rost sa le iau si sa le folosesc fara amplificare Momentan Hertz-urile sunt in rodaj, se aud f bine si pe cd-ul stock de pe solenza, dar sapt viitoare astept un clarion 468 si atunci o sa vad care este realitatea. Ce parere aveti de 468:?: Nu e extraordinar, dar este perfect pentru ce vreau eu de la acest sistem. Am optat pt Clarion deoarece le-am auzit tot pe un Clarion (intradevar peste modelul ales de mine, era un 668 sau 768, nu mai stiu) si mi-a placut f mult cum se aud. Ce mai am de facut, si din lipsa de timp nu stiu cand se va intampla, este izolarea fonica. Cert e ca nu voi alege dynamat, din cauza bugetului.:rolleyes2 Saxo: poti sa-mi spui un pret estimativ pentru izolarea fonica a usilor din fata cu Caliber, materiale + manopera. Masina este o solenza.Merci |
Vorbim pe PM
|
Ok, merci!
offtopic: ca sa nu deschid alt thread aiurea, as vrea sa va cer parerea despre 2 HU. Am de ales intre Clarion 468, garantie 24 de luni si un Alpine 9847, care sincer mi se pare mai slabutz si nu are garantie, dar este sigilat la 5mil fata de 7.5mil in mag. Singurul avantaj al Alpine-ului este bass engine pro, dar eu neavand sub...:rolleyes2 Ce parere aveti? |
Eu as merge pe Clarion
|
CLARION clar.
Alpine-ul incepe sa nu mai fie cea fost. Din pacate. |
multumesc pt pareri, si eu tot clarion-ul il voiam, doar ca o sa trebuiasca sa ma astept putin pana primesc pe stoc...:cry:
|
Un headunit Clarion, o pereche de Dieci DSK165, locul 3 la Etapa 2 EMMA SQ Rookie 2000.
Felicitari TAU! :D |
loc 3 din 4 participanti.
|
mai bine asteptam poate pun si fisele de arbitraj !
cred ca erea normal sa se fi spus si nr de puncte acumulat ! |
Au fost vre-un B6a de la DLS? :)
|
A fost ceva de la dls pe o solenza dar nu mai retin ce!
|
Au fost pe o solenza dls c6...de la be-####
ceachi, astra de langa megane-ul argintiu e bijuteria ta?:-) |
da si din pacate iar am belito am intat intr-un stilp desta de parcare .
era noapte stilpu mic , negru si nu l-am vazut mi-a intrat exact sub bara si mi-a spart radiatorul :sad: :sad: :sad: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:16. |
- Copyright 2026 4Tuning