![]() |
Re: Frana de mana hidraulica
Recomand cu incredere frana de mana hidraulica facuta de Parly!
Asta daca nu aveti 5-600 ron pentru una "de firma"! Care, apropo, este identica cu ce face Parly! Am luat una de la el si este perfecta! Si la cata munceste baiatul asta pentru o frana de mana hidraulica, eu zic ca pretul care il cere abia acopera materialele, nu mai zic de timp si ce mai consuma pe langa(curent, sarma la MIG/MAG...etc!)! Consider ca ceea ce face el, face din pasiune! O seara frumoasa! |
multumesc frumos pt. apreciere, spune-mi te rog, a fost montata pe etrieri sau tamburi? pe tamburi nu am testat-o si doream sa stiu daca functioneaza corect...
identica cu cele de firma nu e, n-am acces la materiale gen aluminiu, etc, la care visez... de fapt accessul nu e greu partea financiara depaseste posibilitatile. |
Salut Parly. Poti sa pui o poza cu maneta de frana hidraulica pe care o vindeti voi? si un pret fara montaj si cu montaj la voi la service(cu conducte cupru trase prin interior). Pun pe Corsa B 1.6 16v.
|
|
Quote:
|
Multumesc ZerO CooL. Multumesc Parly.
|
Pe un golf 4 cu ESP se poate monta o frana de mana hidraulica? A montat cineva? Stie cineva sa monteza?
|
Quote:
Mama de cand nu a mai avut topicul asta activitate... Oricum, raspunsul este da, se poate monta daca gasesti o pompa dubla si opresti sistemul complet, ceea ce nu recomand la o masina de strada. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning