![]() |
Re: My Tico it's fantastic.
dau fff bine jantele pe ticozaur :P
|
4 Attachment(s)
Astazi fiind in 10, m-am apucat de ea: reglat frana mana, verificat rulmenti, saboti, bucsi, telescoape, vopsit interiorul la jante negru, vopsit etrierii si tamburii, bagat ulei in usi si praguri pana la refuz, retusat aripa stanga la baza.
Cateva poze astazi, cateva pe maine. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Nu e vorba ca e mult sau putin cei 200ron. Puteau fi 600 sau 100 insa faptul ca ai lasat sarmele alea de cauciucuri pe ele si ca nu au vazut apa in ultimii 2 ani, erau numai bune de dus la Remat din punctul meu de vedere. Si daca vinzi un lucru ieftin, macar da-l curat. Eu cel putin asa procedez si o pot confirma cativa useri de pe aici. Si acum pe cinstite, degeaba te turezi, pt. ca oricum jantele nu erau de Tico, deci am fost nevoit sa modific prinderea. Intre 114 si 114,3 este o diferenta. Deci din start ai mintit pentru 200 ron.:x
Ai avut mare noroc ca nu am fost eu in localitate si le-a ridicat sotia, caci altfel te trezeai cu ele retur! Si o spun la modul cel mai sincer. Deci ciocu' mic si altadata nu mai minti cand vrei sa vinzi ceva -indiferent ce- pt. ca s-ar putea sa dai peste vreun fixist si sa te trezesti ca ai de dat lovele in loc sa primesti!:lol: |
Pot sa stiu si eu de ce ai chinuit jantele alea? :-| E urat miezul ala asa.... cel mai bine le statea cum le-ai facut prima data, argintiu tot! Of. :cry:
PS: dami-le mie ca le fac eu argintii si le pun pe masina mea! |
Quote:
eu am cerut 200 ron deci venea 120 ron Si daca nu erau de tico mie de ce mi-au mers ? ma rog n-am chef sa ma cert si nici sa-ti stric topicu asa ca daca ai ceva de impartit cu mine vorbim prin PM ;) |
Jantele argintii, nu se asortau cu nimic. Oricum, masinuta nu mai arata asa.
jantele vor fi albe si masinuta revopsita total in primavara.;) |
Quote:
|
Da, masina va fi tot albastra, insa un albastru ceva mai inchis. Momentan am curatat si antifonat pragurile, pe dedesubt si usile pana la bandouri. masina sta intrun garaj asteptand vremuri mai bune.
|
My Tico s-a vandut pentru un upgrade! :lol: Se poate inchide.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:23. |
- Copyright 2026 4Tuning