![]() |
Re: Pauza intr o relatie:pretext sau chiar avem nevoie..?
Acum nu nici eu nu ma inteleg la faza cu lama...dar nah,lumea la bautura face multe tampenii
|
Nasol si cu bautura ! Yo din cauza unei femei m-am apucat de baut , nu mai bausem alcool de 1 an si ceva si cand m-am certat cu ea am baut o bere si inca una si tot asa pana nu am mai putut sa vb :)) !
|
Dexter nasoala faza aia cu lama imi pare rau sincer :???: ... ce pot sa zic imi imaginez cum te-ai simtit pentru ca si eu trec acum prin ceva similar.
Pur si simplu mi-a zis ca nu mai simte nimic pt mine si ca ma vede ca pe un bun prieten..dupa un an de relatie :rolleyes2 . Acum nush ce sa zic am ramas tamp si inca sunt in ceatza cu toata treaba ...nu stiu ce sa mai cred ..pur si simplu stau acasa ascult muzica,beau porcarii si privesc in gol :sad: ..tot ce pot sa zic si sa gandesc e ca "Asa e soarta frate" , sa ma ridic de jos si sa merg mai departe...dar mi-e f f greu acum :cry: Eh..... om trai si om vedea :rolleyes2 |
sincer sa fu ...
chiar nu m-ar mira dak peste 1 - 2 saptamani ai vedea-o cu altcineva ... si eventual sa-mi zici dak a fost asa sau nu |
Quote:
|
Quote:
Edit: Spark sincer mi se rupe in "n" bucati daca ea se baga cu altcineva la 2 zile dupa ce s-a terminat :-), probabil m-ar indarji pe mine sa-mi caut pe altcineva...dar deocamdata .... vreau singur... no more :lol: |
Asa e bine. Eu am crezut ca ai cazut in starea aia vegetala si gata....
|
Nu e bine sa stai mane inchis in casa sa suferi pt ea , mai bine gandeste-te ca nu te merita si vezitzi de viatza ta mai departe , ar fi bine sa treci la urmatoarea :P
|
Quote:
Am zis ca nu vreau sa arunc cu noroi si vreau sa se termine pasnic pentru ca vreau sa se pastreze o farama de respect, apreciez ca mi-a zis clar si pe fatza treaba si nu s-a dus pe la spate cu altul, are o bila alba mareee de la mine pe chestia asta. |
Si yo apreciez sinceritatea la o femeie .Vb aia "Vrei sa nu mai stam imi zici in fatza ca sa nu te prind cu altu ca te rup".Asa le-am zis la toate femeile cand m-am combinat cu ele si nici una nu a apucat sa-mi zica in fatza pt ca ma saturam repede de o relatzie si le ziceam primu , numa la una nu i-am zis in fatza pt ca facea crize , am incercat odata sa-i zic in fatza si sa pus pe un plans de se uita toata lumea la noi si am preferat sa-i zic la telefon (a inceput sa urle si in telefon ) si m-am intalnit cu ea peste cateva zile si am discutat si tot o inceput sa planga :( nasol !
|
i-ai spus k totul e over sau k vrei o pauza? (k de asta vorbeam practic pe topicul asta...)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning