![]() |
Re: BURN OUT SPECIAL EVENT la Ploiesti
TREBUIE stabilita o intalnire de principiu si de discutii....avem nevoie de sfaturile si de sprijinul vostru, cei care agreeati aceasta idee de eveniment. Hai sa ne organizam si sa ne intalnim....
|
Sunt multe semne de intrebare deasupra acestei organizari si eu cred ca ar fi nemaipomenita o intalnire....eliminam suspiciunile si clarificam detaliile...
|
Duminica seara e bine?
Fara prea mult tam-tam si fara public .. doar pt cei interesati Zic de duminica pt ca sambata lumea isi face program .. o discoteca...o iesire din oras...sau mai stiu eu ce E bine? |
Quote:
|
:twisted: Prezent!
|
cam in ce perioada are loc evenimentul?
|
|
Bine, bine, ne intalnim maine seara, dar unde ne intalnim??? Ne intalnim in fata la SALA SPORTURILOR sau la BUCOV in parc?????
|
La Sala Sporturilor! Orele 20:30 - 21:00 (asa ca sa aiba timp sa vina cu totii).
Ne intalnim la scari. Voi fi prezent ca de fiecare data la fiecare intalnire! Hai pa! |
Quote:
Quote:
:-P |
Eu? Nu-i adevarat! Eu merg chiar incet, de fapt stau pe scaun si apas o pedala (aia din dreapta, nu stiu cum ii zice) si cand o apas merge masina foarte foarte foarte repede :p
Hai pa, ca ma grabesc!!! :lol: |
E de datoria mea (ca organizator) sa stabilesc locul intalnirii ... si cum maine am treaba pe la Bucov (masuratori si alte chestii) cine este interesat direct sa vb cu mine vine acolo....in jurul orei 20.00 (pe urma vedem noi ce facem)
:) |
rodyn
tu nu vii azi la sala ? :???: |
Quote:
|
Quote:
Luni va trebui sa ma intalnesc cu oficialitatile la Bucov pt ultimele detalii si apoi sunt la magazin.... da-mi un tel sau un msg cu nr tau si ne intalnim sorry:sad: |
Trebuie sa intelegeti ca o intalnire de principiu cu toti eventualii participanti este iminenta .... si consider ca trebuie facuta cat mai repede....
Deci...astept |
Imi pare rau ca nu am putut sa ajung si eu aseara pe la Sala Sporturilor dar n-am avut masina! Si cum pot sa ma prezint fara masina??? :cry:
|
foarte faina ideea! sper sa reusiti sa organizati asa ceva la ploiesti. ar fi cazul! ;) anuntati pe forum si data exacta knd o sa se intample evenimentul. sunt convins k sunt multi interesati de participare sau, dak nu, macar k spectatori. multa bafta!
|
da ce ma ne am nascut in masina ?:)
|
mai stii? poate k unii da... :))
|
pana la urma knd are loc evenimentu'?
|
Cursele se vor tine pe 9-10 SEPTEMBRIE!!! Citeste tot THREADu` si dupa aia pune intrebari, cat despre faza cu nascutu in masina nu stiu ce sa va zic, dar in orice caz sa vin din BARIERA pana la SALA pe jos nu prea imi convine, mai ales ca presupun ca trebuia sa stau pana mai tarziu si nu chef sa ma alerg cu toate javrele si toti borfasii din jurul SALII!!!!!!
|
aha, am ratat link-ul ala cu perioada...
cat despre faza cu nascutu' in masina, era vb despre altceva. citeste tot thread-ul ;) :) |
ZEU-le te-am vazut acum vreo 3 zile la Droopy in parcare cu Opelul. Eram si eu cu un tovaras, amandoi cu Vectrele. ;)
Poate facem un OPEL TEAM... ceva... :lol: Pana la urma se mai tzine vreo cursa la Bucov sau ce se intampla??? M-ati bagat in lista participantilor? |
dorim si noi cat mai multe informatii ! despre cursa...
ca vrem s venim brigada mare din bucuresti ! si alea 160 de locuri sunt daor pentru liniute 400m ?! v`a fii si salon auto ?! ... curse demonstrative... cerculete burn`out`uri .... locatiia ( harta exacta) cine organizeaza eveninmentul un afis . parteneri media sponsori programul cursei.... si al salonului. .... cat mai multe detalii cu atat mai bine locuri de cazare ca totusi tine 2 zile...... |
Vorbiti cu Rodyn! El e Organizator! Daca citeai tot Threadu ai fi vazut si numaru lui de mobil!
|
Nu e obligatia lor sa se intereseze.
Datele astea trebuiesc expuse, pt ca omu sa stie cel asteapta daca vine la eveniment ;) |
E normal ca organizatorii sa anunte, dar inca nu cred ca au facut rost de sponsori si cred ca nu or sa anunte pana nu or sa se vada cu toti sacii in caruta, pana cand nu or sa fie 100% siguri ca au bani destui ca sa poata sa sustina un asemenea eveniment!!!
|
Eu i-am dat un mesaj lu` RODYN dar vad ca pana acum nu m-a sunat! I-am dat si PM si SMS!!!
|
mi se pare mie sau treba incepe sa se imputa?
|
probabil...ashteptam sa vedem ce zice si rodyn...
|
cu atitudinea asta nu o sa va atrageti participanti,
vedeti mediatizarea cursei de la Buzau nu mai zic de cea de la Clarasi, si cate detalii au fost oferite mie nu mi-e greu sa bat drumul pana la Ploiesti ca in caz ca nu-mi place ma duc pana la bunici, dar multa lume care nu cred ca o sa vina pana acolo doar ca sa vada care e situatia, lumea vrea sa vina la sigur in caz de ceva, asa ca ar fi bine sa puneti detalii despre cursa in locul potrivit si anume la curse legale, prin intermediul forumului va putetiface publicitate tre doar sa va folositi de ea nu mi-o luati in nume de rau dar ati anuntzat acest eveniment de ceva vreme si pana acuma nu ati prezentat nimica concret, ba chiar ati postat ceva de el la curse ilegale unde sper ca nu-i e locu si ca cineva a facut o greseala. bafta si bagati detalii la greu daca vreti sa vina si altii. |
Dupa cum am mai zis-o: NU poti face reclama la ceva care inca nu e sigur! Cum ar fi sa faca omu reclama, sa vina ziua cursei si el sa nu aiba bani de premii, cazare, etc.!!!!
|
pai mai e putin pana la cursa si tot nu se stiu toate detaliile. eu zic ca pe zi ce trece se pierd participanti. sau or sa vina doar cei din PL.
|
Cum am mai spus-o cred ca o sa ma duc sa beau bere si sa mananc mici!:-)
|
Skama, cred ca te sustzin si eu in cazul asta! Mici si bere...
-VECTRA Power- |
fara alkool 4 u ...:))...
|
Quote:
|
sorry 4 offtopic... ;)
|
Quote: