Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - 323i DMX'u (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/218289-e30-323i-dmxu.html)

stefiPJJ 08-11-10 19:00

Re: E30 - 323i DMX'u

te dai la pitesti ?

NightClubRacer 08-11-10 23:05

Quote:

Originally Posted by D_a_N_i (Post 3795712)
din cate stiu masina a avut calculatorul ars,in vara cand a fost loata nici interior nu avea,avea decat scaunul d la sofer.cred ca ai ceva de munca,bafta

Pei calculatorul merge, deci presupun ca s-a cumparat altu. Iar interioru asea l-am gasit...oricum mai in viitor o sa fie doar 2 scaune scoica. E de munca dar merita.
Quote:

Originally Posted by stefiPJJ (Post 3795798)
te dai la pitesti ?

nu cred ca e gata pana atunci si in plus, nu m-as risca pana nu e gata 99% mecanica :rolleyes2 nu as vrea sa raman cu ea pe drum...acuma sa vedem, poate reusesc sa ajung.

Merci opia de poze. Da nu am apucat sa terminam de montat tobele, maine ma trezesc de dimineata si termin tot ce mai e de sudat...sper ca miercuri sa ajunga si barile normale ca sa am bari pe ea. Iar sper ca pe joi/vineri masina sa ajunga la un nene priceput pentru reglaje motor+tacheti. :twisted:

am mai descoperit azi: trebuiesc alte tampoane la cutie, ca ale mele sunt rupte si timoneria schimbata...si frana de mana de verificat, numai tine deloc :D si electrica revizuita...

D_a_N_i 09-11-10 09:53

dupa ce il termini poate ne gasim p undeva sa-l vad si eu intr-o stare mai ok nu cea in care il stiam eu

NightClubRacer 09-11-10 10:04

Quote:

Originally Posted by D_a_N_i (Post 3797368)
dupa ce il termini poate ne gasim p undeva sa-l vad si eu intr-o stare mai ok nu cea in care il stiam eu

oky, ne intalnim pe undeva :D acuma ma pregatesc sa plec sa termin trseul de tobe...desi ma sperie vremea naspa de afara, dar trebuie :twisted: si dupa sa trezesc cartierul, o sa fac un filmuletz cum se va auzi :lol:

waste31 09-11-10 10:52

Quote:

Originally Posted by D_a_N_i (Post 3797368)

Idem. si eu il stiam destul de ciufulit.

13tsp 09-11-10 11:08

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 3791136)
Sper ca s-a intles comparatia mea exagerata tocmai in ideea de a intelege diferentele. Dar tre sa fi pasionat ca sa realizezi ca anii respectivi se preteaza la un anumit look.

DMX: Check Control se numeste.

E o chestie de gust. Nu vreau sa fiu rautacios si sa creez dispute, da nu dai la nimeni tu bani sa-si modifice masina. Si eu sunt adeptul ca facelift sa fie M-Technik 2 iar pre-facelift sa fie M-Technik 2, dar nu zic nu la M-Technik 2 cu stopuri inguste, ceea de care zici tu DMX e masina lui Pake, iar din punctul meu de vedere e chiar frumoasa, cu unele minusuri bineinteles, dar mai mult comentez, pentru ca nu i-am dat aia peste 10.000 de euro care i-a investit in masina.
Toate cele bune, si sa vedem ceva frumos din urs.

NightClubRacer 09-11-10 20:47

Quote:

Originally Posted by waste31 (Post 3797487)
Idem. si eu il stiam destul de ciufulit.

este, motoru parca are o bataie suspecta, sper sa fie tachetii nestransi sau macar sa ii pot inlocui...sa vedem ce zice mesteru cand ajung cu ea.

Quote:

Originally Posted by 13tsp (Post 3797532)
E o chestie de gust. Nu vreau sa fiu rautacios si sa creez dispute, da nu dai la nimeni tu bani sa-si modifice masina. Si eu sunt adeptul ca facelift sa fie M-Technik 2 iar pre-facelift sa fie M-Technik 2, dar nu zic nu la M-Technik 2 cu stopuri inguste, ceea de care zici tu DMX e masina lui Pake, iar din punctul meu de vedere e chiar frumoasa, cu unele minusuri bineinteles, dar mai mult comentez, pentru ca nu i-am dat aia peste 10.000 de euro care i-a investit in masina.
Toate cele bune, si sa vedem ceva frumos din urs.

merci! nu am facut aluzie la nici o masina...nu stiu de unde ai scos tu masina lu pake in discutie :rolleyes2 in fine, o sa aleg un kit mai special din fibra, dar va fi un pic modificat sa arate mai bine. Maine poze cu noile bari pe ea ;) tobele sunt montate si pot spune ca face multa galagie :twisted:

Alex30 10-11-10 09:40

Felicitari pentru achizitie man...cel putin din punctul meu de vedere a meritat sa dai mercedesul pe ursuletu' asta. Sa il stapanesti sanatos si bafta cu proiectul..sa vedem ce iese

NightClubRacer 10-11-10 09:42

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3800212)
Felicitari pentru achizitie man...cel putin din punctul meu de vedere a meritat sa dai mercedesul pe ursuletu' asta. Sa il stapanesti sanatos si bafta cu proiectul..sa vedem ce iese

mersi frumos. Trebuie sa iasa :twisted:

13tsp 10-11-10 15:46

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3799071)
este, motoru parca are o bataie suspecta, sper sa fie tachetii nestransi sau macar sa ii pot inlocui...sa vedem ce zice mesteru cand ajung cu ea.

merci! nu am facut aluzie la nici o masina...nu stiu de unde ai scos tu masina lu pake in discutie :rolleyes2 in fine, o sa aleg un kit mai special din fibra, dar va fi un pic modificat sa arate mai bine. Maine poze cu noile bari pe ea ;) tobele sunt montate si pot spune ca face multa galagie :twisted:

Credeam ca de asta zici.
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...r-9590460.html
Pune un filmulet cu sunetul tobelor. :twisted:

SUPAPA_Jr 10-11-10 15:56

vai cum e asta alb...s-a terminat...:) insa si investitia a fost mare.

NightClubRacer 10-11-10 21:31

Quote:

Originally Posted by 13tsp (Post 3801078)
Credeam ca de asta zici.
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...r-9590460.html
Pune un filmulet cu sunetul tobelor. :twisted:

iti dai seama ca nu eram tampit sa comentez la asemea masina...oricum e super misto, a bagat ceva bani in ea :D Sunetul cu tobele in weekend ca mai am sa le sudez la jumatate ca acuma rasufla si se aude a spart :lol:

gata masina are si bari pe ea, sunt cele gen m3 look :lol: maine poze...cu masina si barile, bine bara de pe fata a intrat in reparatii...ca a fost plina de blingblinguri gen, 10mii de proiectoare, colante :lol:

SUPAPA_Jr 10-11-10 21:59

http://images.google.com/imgres?imgu...1t:429,r:6,s:0 uite scumpi...sa mai zici tu ca n-au cocalarii gusturi :P

NightClubRacer 10-11-10 22:02

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 3802218)
http://images.google.com/imgres?imgu...1t:429,r:6,s:0 uite scumpi...sa mai zici tu ca n-au cocalarii gusturi :P

tentant :twisted: vedem maine ce si cum, hotaram la fata locului...in plus oricum in spatele bari la mijloc trebuie sa aiba loc intercooleru ala :oops:

SUPAPA_Jr 10-11-10 22:10

ala e radiatoru la csl...csl n-are aer si...nici turbo...

NightClubRacer 10-11-10 22:13

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 3802257)
ala e radiatoru la csl...csl n-are aer si...nici turbo...

pei aia e...ca eu o sa am turbo :lol: trebuie sa ne jucam si cu asta, ca mereu trebuia sa facem si cand sa facem, vindeam masina...la asta vreau sa apuc, sa faca fss fss :lol:

NightClubRacer 11-11-10 21:09

6 Attachment(s)
pozele :) stiu mai am de munca la aranjatu barilor, dar acum sunt puse ca sa ma pot misca cu ea la service etc. Si inca nu sunt finisate cum trebuie, poate zilele astea termin si bara fata ca era foarte kitch :rolleyes2 iar pragurile o sa vina si ele ca deocamdata vreau tot kitu de la rieger m3 look sau asea scrie pe site la ei :lol:

opia 11-11-10 21:18

1 Attachment(s)
O sa arate mai bine acum ...inainte era ft kitsch ...spor la finisat barile fratimiu :*

NightClubRacer 11-11-10 21:19

Quote:

Originally Posted by opia (Post 3804901)
O sa arate mai bine acum ...inainte eram ft kitsch ...spor la finisat barile fratimiu :*

mersi ma!!! oricum se stie :lol: ca iese meserie...

o_kh3 11-11-10 21:29

nu stiu ce drag expo drift o sa faci tu cu barele alea! o iei pe urmele lu sparly

NXdev 11-11-10 21:34

Quote:

Originally Posted by o_kh3 (Post 3804926)
nu stiu ce drag expo drift o sa faci tu cu barele alea! o iei pe urmele lu sparly

Cu barele expo, cu motorul drift, iar la drag poate ne face o supriza.

NightClubRacer 11-11-10 21:45

Quote:

Originally Posted by o_kh3 (Post 3804926)

macar barele astea le gasesti in catalog la rieger si nu sunt facute sf style gen sparly....oricum expo nu prea cred ca o sa mai aleg, trebe prea multi bani si aici, pe care prefer sa ii bag in mecanica ;)
Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3804944)
Cu barele expo, cu motorul drift, iar la drag poate ne face o supriza.

motoru asta in nici un caz la drift/drag, o sa fiu testoasa :lol: o sa vina un alt motor, mult mai puternic...ca sa am cu ce sa ma dau, sa am putere, asea 150cp nu prea te ajuta asea mult :rolleyes2 oricum o sa pun 3.0 sau 3.5 :twisted: am motoru de 3.0 deja luat, dar ma gandesc la un 3.5. Sa termin cu actele si ma apuc de mestereala sub capota. ;)

valitataye 11-11-10 22:29

Frumos proiect:)Macar pe acesta sa il duci pana la final:lol:

NightClubRacer 11-11-10 22:45

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3805122)
Frumos proiect:)Macar pe acesta sa il duci pana la final:lol:

pe asta da, va tine mult mai mult si decat ford granada aka Lizu ;)

SUPAPA_Jr 11-11-10 23:06

Parerea mea e ca acest kit de caroserie, finisat civilizat , se poate baga la expo...nu tot ce e GERMAN LOOK e ok...ce drq...unde e modificarea in kituri stock...daca asculta de prieteni si aranjeaza bara sa nu mai fie suie si alte detalii...parerea mea e ca va fi ok.

LE: prea mult parerea mea...parerea mea nu conteaza..sunt beat.

NightClubRacer 11-11-10 23:40

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 3805256)
Parerea mea e ca acest kit de caroserie, finisat civilizat , se poate baga la expo...nu tot ce e GERMAN LOOK e ok...ce drq...unde e modificarea in kituri stock...daca asculta de prieteni si aranjeaza bara sa nu mai fie suie si alte detalii...parerea mea e ca va fi ok.

LE: prea mult parerea mea...parerea mea nu conteaza..sunt beat.

al dracu alcoolic :lol: eh o sa modific kitu asta mult de tot pana iese ceva frumos si cat mai simplu...fara idei sf sau mai stiu eu ce avioane martiene :lol: iar bara e suie de la masina, trebuie sa aranjez alea prin spate ca sunt toate strambe si pica ca dracu bara...e timp.

p.s: supapa ai gasit tobe? ca vreau si eu 2 bucati ;)

roby wws 12-11-10 00:01

eu din ce am vazut din poze bara fata nu pica sau a fost cumva reparata ca micile aripioare apar ciudate(cea din partea soferului pare ca sta mai sus)si parca aia din spate se aliniaza mai binisor,oricum parerea mea ar fi sa te uiti dupa altele(stiu akum ca depinde si de bani dar zic ca nu se merita sa te chinui cu astea).

oricum bafta cu el si cred ca trebuie sa te hotarasti la ce vrei sa il inhami ca la toate nu cred ca merge(daca zici ca ai deja motor de 3.0 merge drag si asta e te axezi doar pe asta).

p.s:cu actele ai rez?ai recuperat talonu?ca eu cand m-am interesat de el mi-a zis baiatul o poveste de nu am inteles nimik:lol:

NightClubRacer 12-11-10 00:20

Quote:

Originally Posted by roby wws (Post 3805364)
eu din ce am vazut din poze bara fata nu pica sau a fost cumva reparata ca micile aripioare apar ciudate(cea din partea soferului pare ca sta mai sus)si parca aia din spate se aliniaza mai binisor,oricum parerea mea ar fi sa te uiti dupa altele(stiu akum ca depinde si de bani dar zic ca nu se merita sa te chinui cu astea).

oricum bafta cu el si cred ca trebuie sa te hotarasti la ce vrei sa il inhami ca la toate nu cred ca merge(daca zici ca ai deja motor de 3.0 merge drag si asta e te axezi doar pe asta).

p.s:cu actele ai rez?ai recuperat talonu?ca eu cand m-am interesat de el mi-a zis baiatul o poveste de nu am inteles nimik:lol:

doar bara fata e ciudata, dar e si din cauza la masina...nu stiu de ce dar o deformeaza cand o pun pe ea. Din cate am inteles difera ursu' din 90 de cel din 84 :???: oricum nu e problema, cu fibra ma ocup de mult timp si o refac usor si fara mare cheltuiala, iar jos la micile apripioare(cea din dreapta e rupta, deci automat e mai mica si iti da impresia ca cealalata sta mai sus) daca nu alta...dar asta mai in primavara inainte de revopsire ;) acuma vreau sa ma pot circula linistit fara sa ma opreasca un militian sa ma ia ca nu am bari sau mai stiu eu ce :lol: ca sa imi pot termina mecanica la ea :oops:

cu motoru o sa ma gandesc, dar sa vedem poate gasesc o varianta mai buna. Oricum si cu 3.0 ma pot da la drift, macar pana invat masina cum trebuie, si dupa ce capat ceva experienta trec mai departe.

actele am rezolvat...am apelat la x/y si gata :D

EvLSant0S 12-11-10 02:59

fa ti masina cum iti place tie, nu cum vor altii ..
e masina ta
sunt banii tai
o faci sa-ti placa tie
sa fi tu multumit cu ea sa te faca fericit cand o vezi cand mergi cu ea si tot asa..
lasa-i pe restu ...

B-99-SAA 12-11-10 08:54

Hmmm.... deci... in primu rand, cea ma marfa veste e aia cu motoru! O sa fie forta! In al doilea rand,... Barile cred ca sunt ok, singura conditie ar fi sa le mai finisezi/modifici putin (asa cum ai zis si tu), si o sa arate bine. Sambata trec pe la tine sa ma murdaresc de fibra :D Si sa vad ursu :twisted:

NightClubRacer 12-11-10 10:26

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 3805517)
fa ti masina cum iti place tie, nu cum vor altii ..
e masina ta
sunt banii tai
o faci sa-ti placa tie
sa fi tu multumit cu ea sa te faca fericit cand o vezi cand mergi cu ea si tot asa..
lasa-i pe restu ...

mersi santos...ai mare dreptate ;)

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3805804)
Hmmm.... deci... in primu rand, cea ma marfa veste e aia cu motoru! O sa fie forta! In al doilea rand, vezi sa nu-mi consumi toata fibra, stie opia ce zic, ca vreau sa fac si io ceva sambata dupa-masa.... :D In al treilea rand... Barile cred ca sunt ok, singura conditie ar fi sa le mai finisezi/modifici putin (asa cum ai zis si tu), si o sa arate bine. Sambata trec pe la tine sa ma murdaresc de fibra :D Si sa vad ursu :twisted:

pei nu stiu de unde crezi tu ca ti-as consuma fibra...aici mi se pare ca ai fost nesimtit, exista PM. Doar nu ne spalam rufele murdare in public. In fine, sambata o sa iti dea opia fibra TA(ca eu pana acuma am folosit doar fibra MEA)

NightClubRacer 14-11-10 20:08

info noi de urs, azi am reusit sa ii rup cablul de la acceleratie :lol: am zis sa il mai scot la o tura mica ca prea a stat in parcare si s-a pus prafu pe el. Ce pot spune merge la fel ca pana acuma...da cu fum si ii bat tacheti, dar macar se simte ca trage...a si sa nu uit si cu mare galagie. Sper ca saptamana asta sa il fac si sa ma pot bucura de ea. :rolleyes2

NXdev 15-11-10 00:27

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3805187)
pe asta da, va tine mult mai mult si decat ford granada aka Lizu ;)

Ma bucur sa aud asta :D.
Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3812222)
info noi de urs, azi am reusit sa ii rup cablul de la acceleratie :lol: am zis sa il mai scot la o tura mica ca prea a stat in parcare si s-a pus prafu pe el. Ce pot spune merge la fel ca pana acuma...da cu fum si ii bat tacheti, dar macar se simte ca trage...a si sa nu uit si cu mare galagie. Sper ca saptamana asta sa il fac si sa ma pot bucura de ea. :rolleyes2

Cum naiba l-ai rupt...i-ai dat forja multa?Imi pare rau ca ai probleme cu el...ador ursii, dar te mananca de bani :D.Succes cu el;)

P.S:Daca aliniezi bara cum trebuie o sa arate bine.

NightClubRacer 15-11-10 00:42

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3813058)
Ma bucur sa aud asta :D.

Cum naiba l-ai rupt...i-ai dat forja multa?Imi pare rau ca ai probleme cu el...ador ursii, dar te mananca de bani :D.Succes cu el;)

P.S:Daca aliniezi bara cum trebuie o sa arate bine.

chiar ca e sac fara fund...nu i-am dat forja multa, un pic acolo...si dupa i-am dat masina la un amic si a venit cu ea la relanti ca a ramas fara cablu :lol: oricum maine se dau barile jos si intra la refacut, cel putin aia de pe fata o sa fie facuta mai custom, ceva mai unic ;) si cea de pe spate la fel v-a pati. Merci, maine am de alergat ca s-o termin la tobe, motor si dupa incepe munca la bari, vopsit bari+praguri si dupa parbriz...si dupa la joaca :twisted:

SV25MBN 16-11-10 10:26

Eu zic sa fii tu linistit ca nu mai are probleme mecanice si abia apoi sa te gandesti sa asez/modifici barele sau altceva la exterior, asa cum vrei.

NightClubRacer 16-11-10 10:41

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 3816634)
Eu zic sa fii tu linistit ca nu mai are probleme mecanice si abia apoi sa te gandesti sa asez/modifici barele sau altceva la exterior, asa cum vrei.

pei asta o sa si fac, mai intai rezolv cu mecanica si deabia dupa ma ocup de partea exterioara ;) oricum uimitor, nu gasesti cablu de acceleratie sh...am intrebat deja cateva persoane si numai au, cica se cauta :rolleyes2

opia 16-11-10 15:39

11 Attachment(s)
Se lucreaza :D ...S-a schimbat si cablul de acceleratie iar barile sunt in constructie:D ...

NightClubRacer 16-11-10 21:14

Quote:

Originally Posted by opia (Post 3817307)
Se lucreaza :D ...S-a schimbat si cablul de acceleratie iar barile sunt in constructie:D ...

al dracu spion :lol:

vreau sa ii multumesc lu nenea Laf'u pentru sfatu cu cablul de acceleratie, este din cablu de la bicicleta si merge la fel de bine :twisted: barile deocamdata au zburat de pe masina, nu era ceea ce caut eu...o sa ii pun niste bari normale in primu plan si dupa mai vedem. A si va fi inlocuit si electroventilatoru ala urat cu 2 mai mici si mai bune.

si azi am primit prima vizita de la organele legii, care mi-au zis sa numai fac atata galagie in zona :lol: si s-o las mai usor ca turbeaza babalacii :rolleyes2

Neamtzu_e36 16-11-10 22:18

arata bine masina domnu dar mai ai ceva de munca , bine stiu ca o sa scoti ceva frumos din ea ;) bafta in continuare cu proiectu

NightClubRacer 16-11-10 22:20

Quote:

Originally Posted by Neamtzu_e36 (Post 3818607)
arata bine masina domnu dar mai ai ceva de munca , bine stiu ca o sa scoti ceva frumos din ea ;) bafta in continuare cu proiectu

mersi, stiu si eu...dar usor se face ;)

All times are GMT +2. The time now is 08:42.

- Copyright 2026 4Tuning