![]() |
Re: E30 - 323i DMX'u
te dai la pitesti ?
|
Quote:
Quote:
Merci opia de poze. Da nu am apucat sa terminam de montat tobele, maine ma trezesc de dimineata si termin tot ce mai e de sudat...sper ca miercuri sa ajunga si barile normale ca sa am bari pe ea. Iar sper ca pe joi/vineri masina sa ajunga la un nene priceput pentru reglaje motor+tacheti. :twisted: am mai descoperit azi: trebuiesc alte tampoane la cutie, ca ale mele sunt rupte si timoneria schimbata...si frana de mana de verificat, numai tine deloc :D si electrica revizuita... |
dupa ce il termini poate ne gasim p undeva sa-l vad si eu intr-o stare mai ok nu cea in care il stiam eu
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Toate cele bune, si sa vedem ceva frumos din urs. |
Quote:
Quote:
|
Felicitari pentru achizitie man...cel putin din punctul meu de vedere a meritat sa dai mercedesul pe ursuletu' asta. Sa il stapanesti sanatos si bafta cu proiectul..sa vedem ce iese
|
Quote:
|
Quote:
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...r-9590460.html Pune un filmulet cu sunetul tobelor. :twisted: |
vai cum e asta alb...s-a terminat...:) insa si investitia a fost mare.
|
Quote:
gata masina are si bari pe ea, sunt cele gen m3 look :lol: maine poze...cu masina si barile, bine bara de pe fata a intrat in reparatii...ca a fost plina de blingblinguri gen, 10mii de proiectoare, colante :lol: |
http://images.google.com/imgres?imgu...1t:429,r:6,s:0 uite scumpi...sa mai zici tu ca n-au cocalarii gusturi :P
|
Quote:
|
ala e radiatoru la csl...csl n-are aer si...nici turbo...
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
pozele :) stiu mai am de munca la aranjatu barilor, dar acum sunt puse ca sa ma pot misca cu ea la service etc. Si inca nu sunt finisate cum trebuie, poate zilele astea termin si bara fata ca era foarte kitch :rolleyes2 iar pragurile o sa vina si ele ca deocamdata vreau tot kitu de la rieger m3 look sau asea scrie pe site la ei :lol:
|
1 Attachment(s)
O sa arate mai bine acum ...inainte era ft kitsch ...spor la finisat barile fratimiu :*
|
Quote:
|
nu stiu ce drag expo drift o sa faci tu cu barele alea! o iei pe urmele lu sparly
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Frumos proiect:)Macar pe acesta sa il duci pana la final:lol:
|
Quote:
|
Parerea mea e ca acest kit de caroserie, finisat civilizat , se poate baga la expo...nu tot ce e GERMAN LOOK e ok...ce drq...unde e modificarea in kituri stock...daca asculta de prieteni si aranjeaza bara sa nu mai fie suie si alte detalii...parerea mea e ca va fi ok.
LE: prea mult parerea mea...parerea mea nu conteaza..sunt beat. |
Quote:
p.s: supapa ai gasit tobe? ca vreau si eu 2 bucati ;) |
eu din ce am vazut din poze bara fata nu pica sau a fost cumva reparata ca micile aripioare apar ciudate(cea din partea soferului pare ca sta mai sus)si parca aia din spate se aliniaza mai binisor,oricum parerea mea ar fi sa te uiti dupa altele(stiu akum ca depinde si de bani dar zic ca nu se merita sa te chinui cu astea).
oricum bafta cu el si cred ca trebuie sa te hotarasti la ce vrei sa il inhami ca la toate nu cred ca merge(daca zici ca ai deja motor de 3.0 merge drag si asta e te axezi doar pe asta). p.s:cu actele ai rez?ai recuperat talonu?ca eu cand m-am interesat de el mi-a zis baiatul o poveste de nu am inteles nimik:lol: |
Quote:
cu motoru o sa ma gandesc, dar sa vedem poate gasesc o varianta mai buna. Oricum si cu 3.0 ma pot da la drift, macar pana invat masina cum trebuie, si dupa ce capat ceva experienta trec mai departe. actele am rezolvat...am apelat la x/y si gata :D |
fa ti masina cum iti place tie, nu cum vor altii ..
e masina ta sunt banii tai o faci sa-ti placa tie sa fi tu multumit cu ea sa te faca fericit cand o vezi cand mergi cu ea si tot asa.. lasa-i pe restu ... |
Hmmm.... deci... in primu rand, cea ma marfa veste e aia cu motoru! O sa fie forta! In al doilea rand,... Barile cred ca sunt ok, singura conditie ar fi sa le mai finisezi/modifici putin (asa cum ai zis si tu), si o sa arate bine. Sambata trec pe la tine sa ma murdaresc de fibra :D Si sa vad ursu :twisted:
|
Quote:
Quote:
|
info noi de urs, azi am reusit sa ii rup cablul de la acceleratie :lol: am zis sa il mai scot la o tura mica ca prea a stat in parcare si s-a pus prafu pe el. Ce pot spune merge la fel ca pana acuma...da cu fum si ii bat tacheti, dar macar se simte ca trage...a si sa nu uit si cu mare galagie. Sper ca saptamana asta sa il fac si sa ma pot bucura de ea. :rolleyes2
|
Quote:
Quote:
P.S:Daca aliniezi bara cum trebuie o sa arate bine. |
Quote:
|
Eu zic sa fii tu linistit ca nu mai are probleme mecanice si abia apoi sa te gandesti sa asez/modifici barele sau altceva la exterior, asa cum vrei.
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
Se lucreaza :D ...S-a schimbat si cablul de acceleratie iar barile sunt in constructie:D ...
|
Quote:
vreau sa ii multumesc lu nenea Laf'u pentru sfatu cu cablul de acceleratie, este din cablu de la bicicleta si merge la fel de bine :twisted: barile deocamdata au zburat de pe masina, nu era ceea ce caut eu...o sa ii pun niste bari normale in primu plan si dupa mai vedem. A si va fi inlocuit si electroventilatoru ala urat cu 2 mai mici si mai bune. si azi am primit prima vizita de la organele legii, care mi-au zis sa numai fac atata galagie in zona :lol: si s-o las mai usor ca turbeaza babalacii :rolleyes2 |
arata bine masina domnu dar mai ai ceva de munca , bine stiu ca o sa scoti ceva frumos din ea ;) bafta in continuare cu proiectu
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:42. |
- Copyright 2026 4Tuning