![]() |
Re: Cainii vostri
Quote:
|
2 Attachment(s)
Mimi şi Bella.
Cea cu pată maro pe ochi este Mimi şi cealaltă (evident) Bella. Prima poză de când aveau 2 luni şi asta este cea mai recentă, de vreo 3 săptămâni (au 1 an şi vreo 7 luni) Prea puţin mai au în rasa lor din ce ar fi trebuit să fie dalmaţian. P.S. Mai vreo 2 căţei dar nu am poze recent. Promit că revin :) |
1 Attachment(s)
Vin sarbatorile :lol::lol:
|
:lol: vin ... sarbatorile vin sarbatorile vin :lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Poze noi cu Pufuletu si Libelula...alintaturi jucause care au devenit obraznice.
Intrebare, ce le faceti cateilor sa nu mai roada tot ce apuca(in afara de chestiile alea de ros pt caini, cu ele doar se joaca si atat, au inceput sa roada tot ce prind, papuci, lemn, carton:rolleyes2)? |
2 Attachment(s)
hera...unii o stiu de la evenimentele mai vechi outdoor ale comunitatii:) sau de la concursurile/expo de profil
|
3 Attachment(s)
el este max..
|
2 Attachment(s)
Apel către toate Moş Crăciuniţele canine ...anul ăsta vin la voi cu un pupic pe botic :)) cu drag , Bruno
|
Quote:
Asta ar trebui să-i liniştească pentru că recele le provoacă disconfort şi după cum ştim, la căţei intervine reflexul lui Pavlov, deci ar trebui să ţi-i cuminţeşti! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Si al meu. E un yorkie. In ianuarie 2011 face 2 ani:
|
Quote:
PS:frumos cap are |
3 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
Si al meu bischon, cu numele de scena Chelsea :D
|
1 Attachment(s)
Connie, Metis Ciobanesc, 7 saptamani
|
2 Attachment(s)
:arrow:
|
2 Attachment(s)
Mamica : Bella .
Catelusii : Ares (stanga sus - baiat ) , Patch( dreapta sus - baiat ) , Noisy (cea de jos - fetita ) . Au si ei 25 de zile :boogy: |
1 Attachment(s)
Bruno, Ciobanesc Caucazian, 6sapt. :-)
|
4 Attachment(s)
Bruno....Ciobanesc caucazian.........4 ani jumate......cu pretena.....si cu mine...
|
cat costa un pui? se intretin greu?
|
Quote:
Eu sunt la al2lea caucazian, primul a avut 14 ani pana de curand.. Quote:
|
Quote:
|
Dar de Saint Bernard...?
Cum adica :"daca vrei si pedigree",ce inseamna? |
Pedigree-ul, pe langa faptul ca reprezinta unica dovada ca animalul apartine unei anumite rase, este actul care atesta genealogia acestuia. Multe canise la cerere iti pot face si pedigree, asta daca se declara monta.
|
2 Attachment(s)
ciobanesc de berna :)
|
6 Attachment(s)
Ciobanesc Caucazian :) impreuna cu prieteni lui :lol:
|
3 Attachment(s)
Desi e un forum cu totul si cu totul in alte directii decat asta, am rasfoit 5 pagini frumoase, 5 pagini unde se vede alta fata a 4tunerilor...sa va traiasca tuturor cateii, si voi alaturi de ei.
Asta i fii-mea, Ami, Cane Corso, 2 ani si un pic. |
Sa-ti traiasca,e foarte frumusica!
|
8 Attachment(s)
Pozele 1,2 : Labus - 1/2 husky :lol:
3,4,5: Pufy - 1/4 husky :D 6,7,8: Lord - Ceva corcitura cu ciobanesc carpatin, 1 an |
3 Attachment(s)
Oszkár ~ Saint-Bernard;)
|
Ii ungur?:P
|
Quote:
|
Quote:
|
toti iubitori de catei sii nu numai sa se uite astazi la prima tv : filmul "MINUS 25 DE GRADE" un film inspirat din fapte reale .
|
Eu ma uit de ceva timp la emisiunile lui Cesar Millan, recomand la toata lumea! E incredibil ce bine a ajuns sa cunoasca cainii de orice fel.. Are solutii la toate tipurile de caini:-)
|
5 Attachment(s)
da si eu il urmaresc de fiecare data , este incredibil cum pritr-un simplu "pssst" ii capteaza atentia unui caine , am incercat si eu desi stiam dinainte de chestia asta sau de atinsul pe abdomen pentru a-l scoate dintr-o stare negativa , eu unul cred ca l-am invatat esentialul asta insemnand a fi un caine echilibrat , de la varsta de 2 luni merg cu el cu lesa pe strada si de la 5 luni am inceput cu el dezlegat , e uimitor sa ai un asa caine , sa atace doar la comanda si pe teritoriul sau , acum are 8 luni si 4 zile nu am avut nici o problema cu el nu am bagat pastile in el decat strictul necesar (Calciu + antiparazit intern si extern) bineinteles de calitate , mancare ii dau doar premium BOSCH sau facuta de mine special pentru " tovarusu meu " APROPO DE CESAR MILLAN PITBULLUL SAU A MURIT :(( era etalonul unui caine , super echilibrat , a avut problema doar atunci la ferma cu un taur cine urmareste emisiunea stie , CESAR am vazut pe profilul sau de youtube are un pui de pitbull gri il pregateste si vrea sa fie mai bine dresat decat era DADY . IUBITI-VA PRIETENII NECUVANTATORI !!!
Cateva poze cu ciobanescul meu (CIOBANESC ROMANESC DE BUCOVINA ) varsta 8 luni , greutate ~ 65 kg , il am de la 2 luni atunci avea 4-5 kg . si cateva filmulete cu evolutia lui : https://www.youtube.com/watch?v=gQIi2_UdzY0 https://www.youtube.com/watch?v=SW4D2BT2u60 https://www.youtube.com/watch?v=6-_NjovKICg https://www.youtube.com/watch?v=QxFXGrPU3vg |
2 Attachment(s)
bichonelu meu :lol::lol:
il cheama raf si pe 10 februarie face 2 luni :))) |
1 Attachment(s)
Nascut in Februarie anul 2000.
Pe numele lui Tedi. Te obliga sa ii dai atentie:lol: pe bune asa e! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning