Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   Microcar (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/218031-microcar.html)

R O T M Y H 09-01-11 23:17

Re: Microcar

Quote:

Originally Posted by Laptiucu (Post 3970199)
personal INCA nu pot sa-ti spun.
un amic are una de vreo un an doi si nici o problema pana acum

cochetez si eu cu ideea de a lua una. chiar am fost azi sa vad una dar e cam desfacuta pentru retapitare si omul nu stia pret.

dar fiind totul simplu la ea nu vad de ce nu ar fi fiabil. in sensul ca ... are prea putine piese incat sa se strice una alta :D

Mi-se pare corect :D nu vad ce alt necaz poti avea cu ea..;))

R O T M Y H 09-01-11 23:22

Quote:

Originally Posted by cosmin300 (Post 3965509)
Imi permit sa aduc si eu o parere strict personala, poate una mai conservatoare, dar...

Uitandu-ma pe o lista de preturi postata de un coleg forumist, am vazut ca preturile oscileaza undeva in jurul a 1000-2000-3000 E.
Si ma intreb, ce rost are sa faci o investitie destul de maricica ( zic eu ),pentru o perioada relativ scurta de timp, ca banuiesc ca peste 2 ani vei dori sa intri in "randul lumii".
Cu 2000-3000 E iti poti achizitiona o masina acceptabila, si daca totusi dispui de finante pentru a-ti achizitiona o masina superioara uneia de suma mentinonata anterior, cu 2000-3000 E poti "trage" un tuning.

dar...

Cum spuneam, e o parere personala, poate m-a lovit criza si gandesc prea mult.

Bafta ! :peace:

Pey akm e distractia ...la 16 ani , bineinteles majoritatea nu vor sa ramana cu sechele .Banii pot sa fie stransi pentru o asemenea masinutza , in 2 ani iti dai drumul la reflexe etc. :lol:

ZaNe94 10-01-11 00:12

ce reflexe? ca nau ambreiaj manual(din cate stiu eu), sa le parchezi nu cred ca are importanta la ele daca le bagi cu lateralu sau cu spatele, curbele le tai ramanand pe banda ta cu alea(din ce vad eu), sa le controlezi la viteze mari nu-i cazu...

R O T M Y H 10-01-11 00:16

Quote:

Originally Posted by ZaNe94 (Post 3970436)
ce reflexe? ca nau ambreiaj manual(din cate stiu eu), sa le parchezi nu cred ca are importanta la ele daca le bagi cu lateralu sau cu spatele, curbele le tai ramanand pe banda ta cu alea(din ce vad eu), sa le controlezi la viteze mari nu-i cazu...

nu stii cand iti taie cineva calea brusc ;), asa prefer sa busesc o jucarie decat o masina adevarata :!:

ZaNe94 10-01-11 01:52

Quote:

Originally Posted by R O T M Y H (Post 3970449)
nu stii cand iti taie cineva calea brusc ;), asa prefer sa busesc o jucarie decat o masina adevarata :!:

tot atata costa amandoua... si reparatu e probabil mai scump la jucarie, piesele fiind mai rare

cosmin300 10-01-11 12:44

Quote:

Originally Posted by R O T M Y H (Post 3970322)
Pey akm e distractia ...la 16 ani , bineinteles majoritatea nu vor sa ramana cu sechele .Banii pot sa fie stransi pentru o asemenea masinutza , in 2 ani iti dai drumul la reflexe etc. :lol:

ohoo .. daca tu ai impresia ca la 16 ani e distractia.. stai sa vezi mai incolo..
acum facand un exercitiu de gandire..
ACUM

Probabil esti singurul din liceul tau cu "masina", prietenii/colegii tai vor spune "mama! ce tare !" pentru o saptamana doua... ca pe urma devine rutina.
si cam asta e distractia oferita de "masina".

PESTE 2 ANI

Vor fi, daca nu de 100 ori, de 10 ori mai multi prieteni care vor avea permis, masini majoritatea in 5 locuri...
Si spune-mi ...
Ce e mai frumos, sa mergi singur pe drum ??... sau sa faci o coloana spre mare/munte cu inca 3-4 masini, in masina ta sa mai fie inca cativa tovarasi/ tipe.

Parerea mea, este ca al 2-lea caz e mai tentant fara discutii.
De altfel, asa visam eu inainte sa-mi iau permis/masina.
Numai bine ! Salut ! :peace:

R O T M Y H 10-01-11 12:50

Quote:

Originally Posted by cosmin300 (Post 3971349)
ohoo .. daca tu ai impresia ca la 16 ani e distractia.. stai sa vezi mai incolo..
acum facand un exercitiu de gandire..
ACUM

Probabil esti singurul din liceul tau cu "masina", prietenii/colegii tai vor spune "mama! ce tare !" pentru o saptamana doua... ca pe urma devine rutina.
si cam asta e distractia oferita de "masina".

PESTE 2 ANI

Vor fi, daca nu de 100 ori, de 10 ori mai multi prieteni care vor avea permis, masini majoritatea in 5 locuri...
Si spune-mi ...
Ce e mai frumos, sa mergi singur pe drum ??... sau sa faci o coloana spre mare/munte cu inca 3-4 masini, in masina ta sa mai fie inca cativa tovarasi/ tipe.

Parerea mea, este ca al 2-lea caz e mai tentant fara discutii.
De altfel, asa visam eu inainte sa-mi iau permis/masina.
Numai bine ! Salut ! :peace:

Nu .. nu sunt singurul ,au fost , si vor fi in continuare altii cu masini la varsta asta , pana la urma,
Cu masina imi fac treaba , @liceu & acasa , ce altceva ? ca nu pot sa ies cu ea din oras ....

stefz 30-06-11 14:09

Si eu mai am umpic si imi achizitionez un microcar din germania . Esti mai in siguranta cu un mc decat cu o motocicleta.Cine e pasionat de masini nu are de ce sa nu-si achizitioneze un microcar.

All times are GMT +2. The time now is 00:48.

- Copyright 2026 4Tuning