![]() |
Re: Microcar
Quote:
|
Quote:
|
ce reflexe? ca nau ambreiaj manual(din cate stiu eu), sa le parchezi nu cred ca are importanta la ele daca le bagi cu lateralu sau cu spatele, curbele le tai ramanand pe banda ta cu alea(din ce vad eu), sa le controlezi la viteze mari nu-i cazu...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
acum facand un exercitiu de gandire.. ACUM Probabil esti singurul din liceul tau cu "masina", prietenii/colegii tai vor spune "mama! ce tare !" pentru o saptamana doua... ca pe urma devine rutina. si cam asta e distractia oferita de "masina". PESTE 2 ANI Vor fi, daca nu de 100 ori, de 10 ori mai multi prieteni care vor avea permis, masini majoritatea in 5 locuri... Si spune-mi ... Ce e mai frumos, sa mergi singur pe drum ??... sau sa faci o coloana spre mare/munte cu inca 3-4 masini, in masina ta sa mai fie inca cativa tovarasi/ tipe. Parerea mea, este ca al 2-lea caz e mai tentant fara discutii. De altfel, asa visam eu inainte sa-mi iau permis/masina. Numai bine ! Salut ! :peace: |
Quote:
Cu masina imi fac treaba , @liceu & acasa , ce altceva ? ca nu pot sa ies cu ea din oras .... |
Si eu mai am umpic si imi achizitionez un microcar din germania . Esti mai in siguranta cu un mc decat cu o motocicleta.Cine e pasionat de masini nu are de ce sa nu-si achizitioneze un microcar.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:48. |
- Copyright 2026 4Tuning