![]() |
Re: Intrebare!
Quote:
golful tdi de 150 cp are performante destul de bune,dar sunt mai rare,pt ca au aparut spre sfarsit,inainte sa apara golf mk5.atentie ca tot mai multe masini sunt aduse de dincolo care nu afiseaza pe bord km reali. |
Stiu frate mi-e tira rau de chestia asta cu km...
Nu merita Fiat-ul asta dar oricum prefer Golf si in loc de Fiat... |
Quote:
|
Daca treci peste "problema" cu Fiat,care d.p.d.v. al fiabilitatii e pe aceeasi treapta cu masinile europene,poti sa-ti iei un Punto II HGT.Motor de 1.8 de Alfa Romeo,130CP,8.6 sec 1-100km/h,205 km/h vmax si-ti garantez ca nu-ti sta in cale nici un TDI.Sunetul e de Alfa (deci te unge la suflet).Nu vorbesc prostii ca am avut Punto II de 1.2 80CP si am mers si cu HGT si stiu multe despre el.Uite aici link www.puntopower.com!
Domnule "dolb",daca nu stiai iti spun:Opel are aproape toate motoarele diesel de la grupul Fiat,mai precis cele mai bune dieseluri pe care le-a avut Opel vre-o data,cat despre cele pe benzina iti spun ca unele dintre ele sunt Isuzu (te incanta???),deci mai usor cu Fiat-ul.Acum am Golf V si diferentele de calitate fata de Fiat nu sunt ca de la cer la pamant cum cred unii... |
subscriu la ce a zis domnul "GTI" :-) cu o completare:
motorul diesel de la opel vectra 1,9 CDTI 150 cp cat si cel de 1,3 CDTI de 75 cp de pe opel corsa si agila sunt cele din grupul fiat,adica 1,9 JTD 16V intalnit pe alfa romeo 159 de exemplu,si 1,3 Multijet de pe Fiat Punto si Panda.Iar motorul 1,3 multijet a primit nenumarate premii internationale ca fiind cel mai bun la clasa sa.motoarele diesel de productie proprie opel sunt cele DTi adica cele 1.7,2.0 si 2.2 (ultimele 2 fiind inlocuite recent). (scuze de off-topic) @dreamer: poti verifica nr de km reali a unei masini pe care te-ai hotarat pe un tester.sunt in bucuresti testere + ca poti vedea eventuale defectiuni de ordin tehnic. |
GTI ai vaz cam cat consuma ala micu'?Oricum nu mi se par cifre corecte pt ca in oras cica ar fi cel mai mic consum...ar fi ceva ca fuge,dar fuge si benzina...asa la diesel nu fuge in halu' ala.
Si Golf-ul ala de 150 eu zic ca il pot duce in 170-180 cp...Oricum tentant si Punto ala ... Mai astept opinii in legatura cu masini in banii astia,orice opinii! |
ar mai fi multe optiuni dar depinde ce iti doresti,si dieselul mananca destul in oras,dar isi ia revansa in afara...trebuie sa te gandesti si la ce folosesti masina si unde.o optiune pe benzina ar fi si un renault clio sport varianta de 172 cp sau chiar de 180.am vazut la vanzare in romania in jur de 10.000 de euro.
|
Ar fi o varianta ala dar mananca de ma omoara,mai ales ca circul mai mult in oras decat afara...asa ca diesel-ul eu zic ca e mai bun si mai economic...Benzina nu ma tenteaza ca scade acu drastic in oras...
|
75 :| gandeste si tu ! e made in Germany
|
Domnule GTI .. daca nu stiai Opel are majoritatea motoarelor de la Isuzu ! nu vorbi in necunostinta de cauza
|
Quote:
By the Way: logic k as alege golf in loc de astra :) trb sa fi prea idiot sa faci greseala asta :D |
La golf cred ca raman dar problema ti-am zis care e ca se gasesc cam greu si sunt si cam scumputze...dar zic ca merita,consumu cam cat sa fie asa stock pentru eu am de gand sa ii pun chip,evacuare si alte nebunii nu conteaza asta acum,trebuie sa il am intai...
Alte variante diesel in banii astia nush care ar mai fi,benzina nu prea ma tenteaza am zis dc mai sus... Pana la urma ar merge si unu de 130 si cu cip sa il duc in 160-170...dar vreau 6 trepte neaparat. |
cel mai bine in 6 trepte ! trust me .. rupe rau de tot asfaltu
|
o masina diesel ca sa merite trebuie sa o tii mai mult de 100.000 km.. altfel diferenta aia de la benzina la diesel o dai degeaba..nu-ti recuperezi banii ... face-ti calcule is ve-ti observa daca se merita sau nu un diesel..depinde cat circulati ...cum .. ..
|
Quote:
numai bine! |
M-am interesat un pic aseara si alea cu 6 trepte sunt incepand cu 2003,deci mai scump...sper sa ma incadrez.Am inteles si ca motorul de 90 cp ala diesel dp golf e cel mai fiabil si mai bun dintre astea toate...
|
cam asa e cum zici tu :| nu difera... doar ca nu o turezi atat de mult insa eu ma refeream la 131 6 trepte pentru ca asa stiu ca sunt majoritatea..si nu treptele "rup asfaltul" .. caii si cuplul o fac ( la asta ma refeream)
|
Mai ma interesa si pe mine sa aflu cateva scoruri la anumite articole de pus pe masina...cum ar fi bad-boy hood,stopuri cu led si celelalte vb altadata,probabil cand oi avea masina...
|
trb sa ai ceva bani ! scorurile sunt cam maricele ( 7 mil pt stopuri ..etc ) .. daca vrei sa iasa ceva frumos si la bani putini cel mai bine iei piesele din germania
|
Daca sunt d'alea cu led nu mi se pare extraordinar de mult 7 mil,makr sa gasesc...Si cu bad-boy hood ala cam la cat se invarte?
|
preconizez o suma mai mare dar nu stiu sigur..din auzite:|
|
Pai pana la urma e o prelungire a capotei peste faruri cat reaq sa fie de scumpa? :shock:
|
10 mil..asa am auzit
|
Cred ca raman la capota normala la banii astia,ma gandeam la mai putin...da ma rog...
Ai putea sa imi dai si mie link-ul de la golf-ul tau , ala de vazare,sau daca nu pune aici nijte poze si detalii despre masinuta. |
pai nu cred ca te intereseaza..e vechiu Golf a lu tata..acum a ramas in garaj ca el si-a luat tucson..hmm ce sa-ti zic despre el GOLF 4 variant, 1.9 TDi 90 CP iti zic d'acu ca nu te satisface..pe mine m-a satisfacut pana sa am opelu acum nu dau doi lei pe golfu asta pt k nu se compara cu a mea..aa si vand si opelu dar nu las sub 8000 de euro ca are niste dotari de iti taie respiratia:|
|
Ti-am zis alea de 90 de cai(mi-a zis cineva care lucreaza la VW) sunt cele mai fiabile motoare diesel dp Golf.Cat despre masina nu ma intereseaza doar pt ca e dric,nu vreau d'aia lunga sub nici o forma.
Poti in schimb sa imi dai date despre Astra ca cine stie,poate ma schimb...km mai les,optiuni...eventual poze. Pana la urma si Astra as putea sa imi i-au si sa bag restu de bani altfel in masina... |
1 Attachment(s)
Quote:
OPEL ASTRA 1.7 DTI - 120 CP chip optiuni: jante aliaj 15" originale, navigatie GPS + RCD + telefon , comenzi pe volan, geamuri electrice automate, pilot automat ( tempomat ), aer conditionat, cotiera, schimbate bucsharaie: kit distributie.. curea, filtre motor, ulei ( logic si uleiu schimbat ), placute de frana, rulmenti, etc. masina este sport si se comporta superb pe drum .. foarte sportiva .. o sa ii fac acum geamuri fumurii si o sa ii pun un eleron ( incluse in pretul masinii ) ofer si factura sau TVA deductibil .. pretul : nu o las sub 8.000 euro !! alte intrebari imi zici pe prv |
a.. sa nu uit : 152.000 km > am adus-o din germania in sfarsitul lui aprilie 2006, avea 140.000 km deci am mers cam mult cu ea dar am si avut grija..o vand ca vreau decapotabila :D
|
Mda,ai o gramada de optiuni pe ea,cum ai zis si mai sus,dar,intotdeauna exista un dar...e in 2 usi,are peste 100k ceea ce nu vreau...in afara de astea arata super.Cred ca raman tot la Golf-uletz,sry de deranj dar era o posibilitate.
Daca mai vede cineva topic-ul si cumva are vreun Golf sau Astra de vanzare,nu dric,nu 2 usi,nu peste 100k sa puna poze sau detalii aici. Ms dolb anyway. |
da dude..dar asta am comparat-o cu golfu si nu exista grad de comparatie!! cel putin a mea se comporta super bine pe langa golf..la tot!!!
|
Quote:
Astra vs.Golf ??? Glumesti? La acealeasi dotari,Golful e mai scump.De ce oare?Pt. ca este o compacta premium,si Opel a ramas la fel ,masina somerului german.:)No ofence.Insa asemanari nu exista. Masini noi,Golf full ajunge la 28 000e,pe cind Astra la doar 22 000e.Diferenta asta trebuie sa insemne ceva. |
Da frate inseamna,oricum VW e mai bine cotat oriunde...
Care e treaba acum,cred ca o sa ajung la Astra...de ce?pt ca vreau sa mai ramana bani sa o fac a mea,adica sa o personalizez cumva si daca dau 9000 pe un golf ce reaq mai fac cu o mie?Asa la Astra zic eu ramane mai mult si pot face mai multe apoi....normal! |
Quote:
Corect.Si eu as merge pe Astra.Cu diferenta de pret pt. finisaje interioare,ca altceva nu e pe GOLF in plus ,as face Opelul bibelou. |
Plus de asta intretinerea e mai ieftina frate din cate am auzit...
In acelasi timp ma gandesc ... VW e mai frumos,mai bun,mai cautat,mai SCUMP :sad: |
@turbojack..nu am zis de orice astra .. ca pe restu nu dau doi lei.. eu am zis ca am comparat ASTRA ( care e un hatchback spre coupe ) mea cu fostu' GOLF a lu tata ( care e variant ) si d;aia am zis ca nu exista grad de comparatie..a mea e facuta sport .. suspensii sport totu sport nene !! si dotarile sunt cat de cat bune .. nu zic ca am adus si golfuri full si ma incanta chiar consider o masina buna ! dar golfurile de 90 cp stock .. coji..adica fara cine-stie-ce pe ele nu prea le compar cu ASTRA mea ! asta pot spune doar cei care mi-au condus masina..restu sa taca
|
Cred ca o sa raman la Astra tinand cont ca e mai ieftina,mai usor de intretinut,si e prima mea masina.
Oricum exista o problema,vanzarea casei intarzie din motive neinteresante deci automat si achizitionarea masinii :censored: :no: :cry2: Eu sper ca totusi problema sa se rezolve cat mai repede sa pot urma pasul care mi l-am propus. |
Quote:
|
Pai majoritatea masinilor Fiat au cityservo si Ibiza are.
Chestia este ca atunci cand revine treaba cu casa s-ar putea sa dispun de mult mai multi bani dar oricum mai mult de 10k nu are sens sa bag in masina pt ca e prima mea masina in primu rand,in al doilea...pt ce? |
o sa vezi tu ! pun pariu ca o sa faci exact ca mine ! cand mi-am luat tico am zis aa asta e masina..ma fac de ras! iau ASTRA..ca e mai impunatoare..acu nuj la fel zic astra? toata lumea are ( desi cand aveam eu nu erau la mine in oras modele d'astea ) .. acu vreau ori decapotabila ori 320 D .. si cand o sa am .. o sa vreau touareg sau altceva intelegi ?
|
Frate e prima mea masina,trebuie sa gandesc logic ca oricati bani as avea nu are sens sa imi i-au nush ce masina...trebuie sa imi impun sa nu dau mai mult de 10k :D chiar daca dau 10k pe masina si mai bag 10k altfel tot e altceva :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:44. |
- Copyright 2026 4Tuning