![]() |
Re: Brichete si soldatei
Quote:
Quote:
|
Domnilor va admir hobbyul. Am si eu o intrebare sperand ca la voi pot gasii un raspuns.
De unde pot achizitiona si eu o bricheta mai speciala? As dori sa fie intr-o stare cat mai buna, si sa nu coste foarte mult. Ceva special. Nu de firma sau mai stiu eu din ce serie limitata. Doar sa fie ceva mai special. Multumesc. |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Inca una venita..
|
Quote:
|
Quote:
|
urmeaza inca trei bucati,poate patru,nu am avut timp sa pozez,poate maine:D.
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
Foarte frumoase man!!!
|
4 Attachment(s)
Haideti sa va arat si eu ce am.Deocamdata 3 brichete,cele mici sunt cumparate din targ.Mai am 2 pe benzina dar nu le gasesc.Sper sa va placa!
|
3 Attachment(s)
[QUOTE=ovibonaparte;4164896]sper sa nu fii dezamagit,e posibil sa apara si un ZIPPO...
iata si bricheta ZIPPO,cu o tema frumoasa:SEMNELE ZODIACULUI... |
Quote:
Frumoase brichetele man! [QUOTE=ovibonaparte;4166725] Quote:
|
oooo da zippo este ceva special,ma refer la cele originale,ma apuc si eu de poze maine ....:D
|
Quote:
|
Ei..asta da![/QUOTE]
sa inteleg ca restul nu ti-au placut?Zippo sant frumoase dar sincer,mie mi se par mult mai interesante cele mai vechi... |
sa inteleg ca restul nu ti-au placut?Zippo sant frumoase dar sincer,mie mi se par mult mai interesante cele mai vechi...[/QUOTE]
Imi plac foarte mult cele cu adevarat vechi dar nu se prea gasesc iar atunci cand dau de ele sunt foarte scumpe.. |
5 Attachment(s)
toate sunt frumoase doar ca pt zippo am o slabiciune anu,me .....iata una din ele luata acum 3 ani din N.Y.pret 80$....sper sa va placa...:D
|
Cum naiba sa nu placa bunatatura asta de bricheta..
Next! |
zici ca m-a lovit trenul...am primit warn de la wife ca daca ma apuc si de brichete(ca oricum e plina casa de masinute:D)am incurcat-o...da' zau...parca trag ele la mine,eu nu ma straduiesc deloc;am si o intrebare:la zippo asta de am promit-o cadou e o mica problema,la inchiderea clapetei iasa continutul din suport si trebuie sa o ajut sa stea in lacas pt. a putea inchide bricheta,ce ma sfatuiti?
|
Quote:
Scoti bricheta din carapace si tragi de tabla sa o largesti putin, dupa asta nu o sa mai iese! |
Quote:
Quote:
|
va multumesc la amandoi,am urmat deja sfatul lui costi(sper ca nu te superi,chiar daca nu am baut bruderschaft:D) si sta desi parca,inca ar vrea sa iasa...
p.s.-sa arunci o privire si la subiectul cu bani... |
Quote:
Am vazut banutii ai ceva adunat acolo mane! |
2 Attachment(s)
Inca una din targ
|
1 Attachment(s)
Inca una asa de duminica..
|
nu ma mandresc cu fapta mea dar sambata(19 martie)inainte sa plec in concediu am lasat in piata o bricheta :,,FAGARASANUL''...nu radeti de mine ca rad eu destul...vremea rea...nu au venit sursele de masinute,am fost iritat si iata...ce a iesit...:sad:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
revin cu poze,intai o bricheta care e a unui amic:SILVER MATCH,foarte frumoasa dupa parerea mea,si bricheta ECON FAGARAS,nu la fel de frumoasa dar mie imi place mai mult ca deh...e a mea...aceste brichete erau destul de scumpe la vremea lor...
|
1 Attachment(s)
Am sa prezint si eu pe parcurs mica mea colectie de brichete.Deocamdata doar pe asta am gasit-o dar voi reveni si cu restul.
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
inca doua,prima,PENGUIN SUPERLATIVE AUTOMATIC LIGHTER,foarte frumoasa dupa parerea mea;a doua nici nu am banuit initial ca e bricheta,dar este,si una care intra in topul preferintelor mele chiar daca e doar NAPOLEON nepotul:-),realizata foarte bine,japoneza,functioneaza pe principiul brichetelor ZIPPO,cu benzina...
|
superba a doua man!
|
7 Attachment(s)
revin cu doua bucati:GS KING,starea impecabila,si a doua:SHARP,care chiar daca a avut si vremuri mai bune mie imi place foarte mult.
|
frumoase tare brichetele!
|
5 Attachment(s)
iata si ,,recolta'' de azi,mai slabuta calitativ,zgarieturi,lipsuri dar modele interesante...
|
Quote:
frumoase rau si astea man! |
1 Attachment(s)
Nu ştiam de existenţa topicului. Săptămāna asta mi-am luat şi eu prima brichetă pentru viitoarea mea colecţie, colecţie pe care sper să-mi permit să o īntreţin. Ca şi temă, majoritatea vor fi brichete pe benzină, de dimensiuni şi forme apropiate cu aceasta (sper să nu dureze foarte mult pānă pun māna şi pe un Zippo) şi probabil pistoale brichetă, sau orice brichetă retro. Ce părere aveţi? :D
|
2010 o bricheta in forma de lincoln nu te intereseaza?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2026 4Tuning