![]() |
Re: Primul posesor roman de......
ma daca omu' s-a descurcat (cred ca multe persoane ar face asta daca ar avea ocazia.. si cele care spun acum ca nu) .. oricum e treaba lui, smecheria lui.. dar nu cred ca mi-as lua masina aia sa sara in ochi ... sa o mai pun si pe forum sa ma afle toata lumea .. in fine .. treaba lui ce face..
|
Quote:
|
slr negru e tot al lui
|
frate..eu am o conceptie... TOT ROMANU FURA...chiar daca doar niste cartus de imprimanta de la birou... dosare... stilourii etc.... apoi piese de la masini.... depinde unde lucreaza fiecare..imposibil sa nu ia ceva... pana la furaciuni nesimtite cum a facut acest domn... fura frate dar mai si opreste-te , ia o pauza... dau exemplu o trupa din spania care dau spargere la banci si de ani buni nu stie nimeni nimic( pt ca dupa ce au dat spargerea 2 ani stau bine mersi....) alta trupa in pauza de masa vin cu fadroma si iau cu acea cupa bancomatu,si il arunca dupa ce l-au golit la marginea orasului...
|
da slr ul este tot al lui....dar inca pagani nu am vazut o p strazi..ciudat....
|
price Very Expen$ive
engine Mercedes Benz M180 V12 w/Pagani Intake, Exhaust, Management Systems position Mid-Longitudinal aspiration Natural valvetrain DOHC, 4 Valves per Cyl displacement 7291 cc / 444.9 cu in bore 91.5 mm / 3.6 in stroke 92.4 mm / 3.64 in power 484.7 kw / 650 bhp @ 6200 rpm hp per litre 89.15 bhp per litre bhp/weight 507.81 bhp per weight torque 1057.54 nm / 780 ft lbs @ 4000 rpm redline 7000 drive wheels RWD w/Traction Control, Self Locking Differential body / frame Carbon Fibre Monocoque with Aluminum Sub-Frames, Carbon chrome-molybdenum Alloy Roll Bar front brakes Brembro Carbon-Ceramic Discs w/6-Pot Calipers, Hydraulic Assist, ABS f brake size 380 mm / 15.0 in rear brakes Brembro Carbon-Ceramic Discs w/4-Pot Calipers, Hydraulic Assist, ABS r brake size 380 mm / 15.0 in front tire size 225/35x19 Michelin Pilot Sport 2 rear tire size 335/30x20 Michelin Pilot Sport 2 steering TRW Rack & Pinion w/Power Assist f suspension Alunimum Alloy A-Arms w/Pull-Rod Springs, Olhins Adjustable Dampers, Anti-Roll Bar r suspension Alunimum Alloy A-Arms w/Pull-Rod Springs, Olhins Adjustable Dampers, Anti-Roll Bar weight 1280 kg / 2822 lbs wheelbase 2730 mm / 107.5 in length 4435 mm / 174.6 in width 2055 mm / 80.9 in height 1141 mm / 44.9 in transmission 6-Speed Manual w/Twin Plate Clutch top speed 345 kph / 214.4 mph 0 - 60 mph 3.5 seconds |
masina costa cam 450000 euro....
|
Quote:
din pacate el nu a stiut.. acum trage consecintele.. |
Ma gandesc la un singur lucru: daca are Pagani si SLR, cam cati bani are omu asta, si daca tot are bani sa intre dreaq pe forum sa na intrebe "Daca modific SLR-ul sau ZONDA o sa consume mai mult???"!!!!!!:D :D :D
|
Quote:
|
scuzati de offtopic : inca se mai pot face bani cinstiti in romania, nu ar trebuii sa ne lovim doar de exemplele negative care intr-un final isi vor primi pedeapsa.
ontopic : superba |
puscarie pt. 1un an ?? stai cuminte ca'i da mai mult...
|
pt aia care cred... ;) daca face 1 an ... e bine .. :rolleyes2
|
poate sa dureze procesul si 20 d ani...
articolul acela e vechi..omul sta linistit prin buc...asa k....sunt o ramada k el |
Eu zic sa nu va mai agitati degeaba ca nu o sa faca nici o puscarie, are masini in valoare de peste 1 milion de euro si plus altele, pana la urma bravo lui atata timp cat este in libertate si se bucura de bani si de viata bravo lui...
|
sal.stati linistiti baietii ca nu il mai i-a nimeni la puscarie,cazul era de acum 6 ani si omul este extraordinar de smecher,cunoaste lume grea.....omul are si GALLARDO (BUL),M3 CABRIO,SLR SI ACUM CEA MAI TARE ZONDA...:lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
:lol: Quote din ziarul Atac : "Enciu a intrat in „istorie“ in 2000, atunci cand i-a raportat premierului Adrian Nastase ca in Insula Mare a Brailei s-a obtinut „cea mai mare recolta de grau din istoria umanitatii“. " :lol: ce panarama :lol:
|
si eu cand ma gandesc ca am urcat in masina la EnciuFernando (SLR) fara sa stiu cine e !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! acum aflu si eu ..... OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
|
Senzationala masina! Primul roman cu adevarat clasa. BRAVO LUI !!!
Eu zic ca ar trebui doar sa admiram masina si sa lasam discutiile astea ziarelor de scandal... Nu isi au locul aici in opinia mea... Trebuie sa mai spun odata: SENZATIONALA MASINA!!! Zonda F este supercar-ul meu preferat :D Si inca o data: BRAVO LUI! |
pana la urma a vazut cineva masina aia in romania ?
|
Nu ...
|
felicitari proprietarului :roll:
|
felicitari proprietarului bv lui ;)
|
Quote:
|
Baia Mare fiind Bacau , mai exact Onesti .
|
Quote:
|
baia mare fiind baia mare.
bacau este bacau si alba iulia sau sibiu fiind alba iulia sau sibiu. sunt cel putin 3 veyroane in romania. |
Daca ai sa-mi arati reportajul de la PRO TV in care prezinta Bugatti-ul din Baia Mare , ca eu nu nu am gasit.Sau daca ai poze,sunt bune si alea :).
Eu am vazut doare poze cu cel din Onesti. Cel 'putin' 3 Veyroane ??? Sau poate i-a ajuns masina si la tovarasul lui Maftei ? |
A costat 800.000 E.
Asta pe langa Scaglietti (LMB la numar), gallardo negru, SLR, sl 55 amg, etc. De ce nu Veyron, nu stie nimeni... ;) |
Quote:
|
mai mult imi place SLR-u ;)
|
Ce faci cu Pagani pe straziile noastre ! in fine.. daca are bani .. bravo lui .. si-a luat ceva klumea!
|
bai baieti asta era un vames spurcat care fura de rupea dar acum e la puscarie din ce am vazut pe la tv
|
Mda.......deci faptul ca mafiotii si hotii isi iau masina de sute de mii de euro asta nu mai mira pe nimeni....supertare masina, intr-adevar, dar nu ma da pe spate...Murcielago mi se pare cel mai tare supercar, - ieftin, rapid, spectaculos, tot ce vrei, la 300.000 (adica jumate) din orice altceva smecher, asta spune totul.......sa le spunem si baietilor care nu sunt din bucuresti ce mai avem noi p-aici prin tzara, desi tot buc e fruncea.....deci: LP640 cu duiumul, gallardo - idem, aston martin vanquish, db9 etc, 430, 599, 612, vreo 5-6 SLR-uri numai in bucuresti, din care 2!!!!!!!! SUNT EDITIE 722, RR DROPHEAD COUPE, veyron, hai sa punem si zonda, si dupa aia vin si celelalte cazane (s65 amg, 760, astea deja sunt rahaturi).........ce tzara, ce oameni
|
Quote:
|
El a renuntat de mult la aceasta masina!acum vrea drophead...slr ul argintiu l a vandut tipului cu s 65 lp 640 turbo etc!!
|
nu cred ca mai are rost sa tinem acest topic deschis...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:06. |
- Copyright 2026 4Tuning