![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Vz ca iti lipseste un prezon :D
|
of of of .... vine misto gabitza
|
postez cateva poze mai incolo.. trec pe la garaj... POATE gasesc si eu work in progress... da nu prea cred:))
|
3 Attachment(s)
cam asa e rechinu meu:)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
salut la totzi... am si eu o poza cu my E21... tin sa precizez ca masinutza este la vanzare... cand imi gasesc cablu' voi reveni si cu alte unghiuri...
|
da si tu cateva date despre masina... cam tot ce stii despre ea.. si un pret
|
masina e din '78... motor 1.6.. nu are probleme cu rugina... de curand am scimbat tot ce tinea d directie...+telescoape (nu sport)
merge imbecabil pt varsta ei... ar mai trebui schimbate bucsele d p spate c tin puntea ( corectati ma daca gresesc ) nu mam gandit la un pretz... o dau pentru ca nu am timp sa i acord atentia necesara... |
te intereseaza un schimb de grile?? iti dau yo o grila in 4 faruri+faruri si imi dai grila ta +faruri?:)
|
asta vroiam sa ii zic si eu. eu mai dau si o dif de 500.000 iti dau grila cu 4 faruri mi-o dai pe a ta cu 2 faruri !
|
hum, iti fac yo rost ma, dc nu ai zis, dar masinile cu grila de 2...au spatiu de 4 oare? in grila de metal fata a masinii
|
tod3rik .. poza care o ai u la avatar aici.. imi trebe si mie exact masca aia de fier din fata care tine radiatoru si farurile.. ai cumva? s-au stii cum fac si eu rost? una dreapta, a mea e un pic indoita
|
9 Attachment(s)
:twisted: am fost azi la garaj ... masina a intrat la facut dar acum astept pana diseara sa lamuresc ceva... 50% masina va primi un 2.5 motronic, si sa-r putea sa nu mai lucreze la el deloc acum decat s-ai dem motoru asta si sa-l puna pe ala.. masina a stat pe bara vreo 2 luni si asta se vede.. cateva poze ....
|
1 Attachment(s)
Am crezut ca numai al meu a aratat asa rau cand l-am luat:lol:
|
lol... e , acum e dezgolit, ca asa a ramas dupa tinichigerie.. fara int si electrica pe afara... aripile sunt noi, daia sunt negre... schimb si eu un capat de bara si bucsele.. le iau noi pe toate...
|
Salut baieti...voi care dresatzi rechini8)
As vrea si eu un sfat...nush ce sa fac.... As putea sa cumpar cu 500 euro ~18 mil un rechin...: -e12 525 -2500 motor...6 pistoane -consum 10-11 (cel putin asa zice proprietarul) -inmatriculata.... -cica nu a fost botzita niceodata.... -are cartea la ea tot..... -putere sau ceva de genu asta 221km/h (??) -an '83 -km 150000 -200000 Nu am apucat sa o vad cum merge sau arata cam ca cea de la avatar...(aceeiasi culoare) |
bun venit... in rpimul rand topicul este de e21 nu de e12... motorul are 171 de cai... depinde... e puternic... si pretul e f bun. da un id de mess si te pun in leg cu bmw-isti din iasi...
|
adresa de mail sau de messanger este: [email protected]
P.S. Nu stiam unde sa postez...la e12 sau la rechim..macar bine ca mi-ai raspuns..multumesc! |
afacerea este f buna, evident ai de bagat dupa, dar nu stiu, depinde de ceea ce vrei sa realizezi u din masina aia.. eu unu sunt f ambitios si nu renunt la proiect orice ar fi... in curand proiectu avanseaza , va tin la curent cu poze... si tie succes mertan ca suntem ca in acelasi stadiu... sti tu.. "nu o sa iasa cum vrei u.. etc etc"
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
masca de fier care tine farurile si radiatoru si care in mare arata cam asa....aia vezi cum e prinsa... orienteaza-te si u odata ce iti dai seama de ce piesa zic
|
Quote:
o opera de arta semnata de "micul Picasso" :):) |
ce vrei ma... asa arata :)) se putea si mai bine dar ... asta e :)))
|
15 Attachment(s)
azi am demontat interioru.. pentru vopsire elemente .. si de vaz ce mai e pe acolo.. cateva poze....
|
bhaa eshti tampit ce drq ai pus poza ai cu mine .... :((( nu va uitati
|
Quote:
|
nu era pe post de carpa ne stergea pe noi de transpiratie :)) glumeam
|
bafta man in continuare... sa mai vii cu poze.
|
7 Attachment(s)
Io il vand ..... care vrea un E21 ? ... la bani putini? ... numai 1100 euro ..
|
Ma Sile tu cred o sa ajungi legenda cu rechinu asta ma gen Avram Iancu;;) tu n-ai ce face sa mor...stii bine al meu zace..si acolo o sa moara nu conteaza cat am bagat in el....tu stii ce ai n cap sa vii sa-ti dau Scaunuuuuuuuuuuu;;) hmmm \:d/ ea nepoate dansu victoriei...e aproape gata si MSK lu Maro :) hai sa iesim draq data pe strazi :)
|
yess fmmm te sun acuma cand am citit postu (13:21) sa imi dai scaunu:)) o sa iasa ma ... sunt gata sa bag 2000 in el de acum incolo si o sa iasa
|
Quote:
|
Quote:
|
Sile daca da si gagica din dreapta....merita banii...
|
:)) silviule sa pui si poznele de azi sa vada lumea ca rechinu tau evolueaza.. si o sa fie un rechin super tare..bafta. ma men maine ce mai facem??
|
4 Attachment(s)
slim alaturi de mine >:D< , asa te vreau bro. pozele de azi .. elemente interior.. fetele de usi ... am luat mastile faruri noi ... de asemenea puteti observa si vopsirea etrierelor la E46 .. am demontat elementele de interior ce vor fi vopsite si de pe ala
|
mergem la garaj maine sa vedem ce mai e pe acolo si tre sa facem rost de vopsea de interior portocalie .. rosie pentru E46 ... mai avem si fetele de usi spate de vopsit ... de asemenea daca banii mult asteptati ajung... geamurile fumurii la E46 ... flansele pentru rechin .. si cumparate : 11mil 4amortizoare tija galbena + 4 arcuri ; nas rechin, capota, ranforsare bara ...si astea cateva mil bune, daca se gasesc la magazin ... nu stiu vedem noi ...
GABYTZA FXN : vreau sa cobor si eu E46le .. cand vbim? PS : cu flansele alea la rechin tot tu cred ca ma rezolvi. |
asa e bro.. apropo se pricepe cineva sa faca masca fata intreaga fara nas gen cum are Dumy [ursu albastru ARO]..
|
cine are o jamba de dreapta modelu subtire sau de stanga modelu gros?
|
sile macar un capat de bara pe dreapta nu iei si tu? ca ne-am chinuit azi cu masina ta sa o punem pe "pozitie" :) si maro statea cu mainile pe volan si altu statea cu mainile pe roata ca sa vireze :):)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:02. |
- Copyright 2026 4Tuning