![]() |
Re: Dacia LOGAN ST Concept Made BY GRIGO
grigo nu o lua in nume de rau... masina e facuta bine.. .si daia toti au impresia e gata de strada :D
|
grigo, nu face pe desteptul cu mine... da stiu cat de greu e in 3d, apreciez ca ai facut progrese dar eu vorbeam de infatisare nu de modelare & shit
la asta ma refeream, daca nu ai inteles treaba ta fiecare cu parerea lui si parerea mea a fost ca e urata; d-aia ai facut topicu' sa afli opinii |
Quote:
|
frate tu esti chiar iritant... enervant nici nu stiu cum sa zic
de ce te oftici atata ca nu imi place mie masina ta? e doar o parere |
Quote:
de ce mas oftica pt ca tie nu iti place loganul ..nu esti singurul caruia nu ii place ..... si plus de asta nu esti o persoana importanta pt mine ..deci nu am de ce sa ma oftic |
este superba chiar e reusita daca s-ar apuca careva so puna si in practica ar fi ceva , poate la aparitia loganului cu motor de 1,6 16 v care se pare ca vafi luna viitoare ,atunci vom vedea pe langa partea e tuning exterior si un motor mult mai performant
|
las' fra k ii beton
e cel mai tare logan tunat pe care l-am vazut yo !!!! |
gata grigo punct, sper ca am lamurit problema, am discutat pe messenger, acuma am facut pace :peace:
|
E najpa loganu de la inceputu postului,bumperu din fatza e cam lat si face masina cam deformata,parerea mea:P
|
am votat marfa.
golanu` (asta al lui grigo :D) are si +uri si -uri. insa de apreciat este evolutia lui ;) bafta :peace: |
smecher rau :D pacat ca nu e reala :(
|
arata bine lateralul si spatele(desi "mustiucul" ala de la toba iesit asa de mult in afara nu imi place)- nu isi are locu la masina asta
dar fata ai exagerat-o rau..chiar arata a ceva locomotiva.. dar te descurci mai incearca si o sa iti iasa pana la urma ai putea sa faci skinuri pt masini la diverse jocuri. mai ales la astea free(vezi LFS ) bafta |
Nu pot sa spun ca e marfa, dar nu aveam alta optiune pentru ca naspa nu e! E exagerat, prea exagerat botul, iar eleronul e prea mare, se putea ceva mai discret. Felicitari pentru jante, super realiate!
|
miemi place loganu dar totusi ai exagerat la fatza ,dar,in final e bine
|
super marfa a iesit loganul bravo tine-o tot asa
|
Frate nu stiu cum ti-a reusit...Felicitari omule...fata e putin cam "incarcata" dar e super tare!!!
|
ba ce pot sa zic te-ai intrecut pe tine insuti :D jmecherie masina da cum am mai vazut ca sa mai zis e cam incarcat botu si prea ascutit pe mijloc pare a daia din fata la locomotiva de dat zapada laoparte oricum sper sa nu te superi ;) ea arata prea mijto spatele cel putin imi place la nebunie
|
6 Attachment(s)
alte poze ....
|
"critici arta mori de foame... " E super ... sunt un fan infocat al logan-ului si chiar imi place cum l-ai facut impune respect
|
Gringo X2 Cum fac si io rost de programu asta de virtual tuning?
|
se numeste 3d max si il poti cumpara sau downloada d p odc
|
parerea mea: hidos tuning... mai ales evacuarea... e ridicola...
e bine macar ca ai dus pana la sfasit modelul Mult succes in continuare. |
fac si eu tot ce pot .....
sunt inca un incepator al modelarii 3d .... ma zbat si eu sa invatz cat mai mult dar sti ca pana sa ajungi bun in asa ceva trebuie sa mai ai si esecuri ... |
Fatza mai e cum mai e, dar spatele ala arata chiar ca naiba. Problema nu e de la tine ci de la original. Oricum, per total e kiar misto.
|
Quote:
mersi anticipat...:twisted: |
Quote:
e enorm vezi si u pe dc++ |
e dragutza masina chiar interesanta,dar dak mai lucrai putzin la fatza ei nu mai primeai nici pe jumatate din aceste reprosuri.....in fine tzine-o tot asa
:evil: :evil: In love with bmw:twisted: :twisted: |
bah mie imi place .... dar .. ai doar 2 ... marfa si nashpa ... nu ai si merge .... oricum e frumoasa :D succes in continuare
|
Te pricepi nu am ce zice....
|
nu vreau sa par rau ... dar pot sa zic ca in partea din fata ai exagerat ... zici ca e locomotiva cu plug pt zapada ... evacuarea e putin aiurea zici ca sunt 2 paie intr-un pahar de suc ... aripile umflate pe spate sunt cam discontinue ... jantele sunt cam masive , mergeau niste jante sport ... spitate sau aerate ... in rest e ok ... nu am vazut altceva la ea ... oricum ... bafta in continuare
|
5 Attachment(s)
new render
|
ncie de tot cu background dar nu crezi k ar fi mai bine sa incerci sa lucrezi mai mult la body kit vd k vrei agresiv si xtreme :) mai lucreaza a si la sticla stopurilor zici k este plastik mat
|
botul e dezamagitor :(
in rest ... merge :D |
Quote:
pentru exercitiul tau iti pot trimite poze cu viitorul meu tuning in stare stock si pentru cateva idei pentru mine si impresii pentru altzii ? am un opel manta alb ... ! ce zici ? ma apuc de facut poze ? |
vorbim pe mess mai detaliat ....
|
e marfa,sincer,dar am si eu o intrebare,in ce faceti voi conceptele astea 3d, 3Ds MaX sau Maya Autodesk ? sau photoshop/imageready eventual ?!
|
eu lucrez in 3d studio max ...dar sunt unii care lucreaza si in maya ...
in photoshop nu se lucreaza 3d .... |
Quote:
|
Prea tare frate..........
|
3 Attachment(s)
niste poze facute acum ceva timp....
default render |
| All times are GMT +2. The time now is 14:06. |