![]() |
Re: Istoria Gordini
Quote:
Uite aici thred meu sper sa dai si tu o parere acolo;) https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/22299-nova-parerea-voastra.html Respect..!! |
Imi cer scuze fata de toti cei ce au postat aici..e a doua oara cand fac Off-topic .Ma scuzati din nou ..nu se va mai intampla.( CU taoate ca asta ar fi al trei-lea off topic):((
Respect ..!! |
Quote:
|
Gordini e un fel de s la audi un fel de m la bmw un R la volvo sau honda nu e o masina in sine.
S-a plecat prost de la R8, gordini au fost si modele anterioare de la Renault. |
Tin sa-l anunt pe cel care a fondat acest topic ca primele pagini mai precis primele doua pagini sunt chiar in teresante(cele despre care am afirmat ca le-a luat folosind copy si paste ---scuze daca gresesc---); deja din a treia s-a deviat rau de tot de la topic......numai discutii care n-au nici o legatura cu istoria gordini.
|
Nu am facut eu acest topic. A fost facut de admistratorul site-ului. Mai precis , s-a facut split la un topic existent.
|
SGM: daca cineva iti da 3000 de E, tu dai masina? e clar, nu suntem vesnici si avem nevoie de schimbari in viata_de obicei spre mai bine... da acu` un timp eram cativa, la pescarus intr-o duminica, vorbeai ceva de "un sac de bani..." clar proiect sgm_4X4 si ceva de genu "...clar Dacia!". o dai, dar pentru ce? aici vroiam sa ajung...
|
Daca m-ar lovii sacul cu bani :
1. una bucata Dacia Sport, usurata la nesimtire. 2. Una bucata transmisie de pe renault 18 4x4. 3 Una bucata motor williams 2.0 16v, ajuntat de o turbina sau un compresor (aprox 250 cp sunt destui,daca nu, urc mai sus) 4. suspensie cu punte independenta spate 5. discuri ventilate toate rotile, cu 2 etrieri pe roata. Lista continua. Poate in urmatorii ani va citii cineva cu bani ideile mele, si va construii masina la care eu inca visez... Sper sa mai traiesc pana atunci , sa o pot vedea... |
iar incepi cu dastea
|
Iar ma tin de prostii :)
|
nu te potolesti deloc ! :P
|
sa nu uitam ca sunt multe masini cu ''pretentii'' care au luat RUSINE de la batrana dacie B-34-SGM...deci daca baiatul asta ar avea si finante pe masura ar putea demonstra adevaratul potential!!!
|
Quote:
|
....IASU Respect!!!! Robert
|
Sa ea Dumnezeu sa t loveasca saul ala de bani mai repede sa traiesti shi sa potzi face Dacia aia sport la care visezi.Abia astept sa o vad p la curse pe la Buzau
|
La ce pret este estimat un Gordini R12 la ora actuala? Succes SGM la viitorul tau proiect.
|
pe la 15 mii de iepuroi unu bun.
|
Vai da de ce e asa de scump? Ce contine asa special?Banuiesc ca merita banii...
|
Probabil romanii sa cumpere o porcarie de logan cu 8 mii.
|
mai e ceva de mentionat.Masina aia ,spre deosebire de alea de care zici cu roberte, capata valoare in timp nu se depreciaza
|
Daca are cineva o Dacia 1100 sport originala in orice srtare sa ma contacteze.
|
nu imi vine sa cred ce am gasit.. cautam printre carti mai vechi si dau de o carte... ma uit prin ea.. era despre automobilele autohtone de prin 84.. si a, gasit o poza cu dacia 1400 sport a lui nicu grigoras si despre raliul de mare distanta..nicu grigoras si copilotul lui au iesit pe locul 2.. si mai scrie ceva si despre inca o masina.... revin maine cu alte chestii:) cand scanez paginile :|
|
ai uitat sa le scanezi sau era BARBA...:))
|
2 Attachment(s)
scuze uite acuma le pun..am sa mai pun cate ceva ce am mai gasit cand vin de la scoala
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
nu au legatura cu gordini prea mare da cu raliu dacia dunare da:)
edit* nu is in ordine puse |
1 Attachment(s)
Gordini R8.... ;)
|
frumos, pacat ca la noi nu prea vezi asa ceva...si de acum inainte nici atat.
|
7 Attachment(s)
NU are legatura aceasta dacie cu gordini dar poate vreti sa vedeti cum arata o dacie 1300 de RallyCross!!
|
:-o omg cum arata... :D
|
14 Attachment(s)
sunt foarte vechi pozele alea cu Sportul la cross. Mai sunt si alte Dacii la rally cross.
Niste poze cu ce ani nevoie pt a transforma un motor de Dacia intr-un motor de 8 Gordini. |
poate intra ceapa pe aici si vede motorul pe care il ascunzi in boxa ca nu mai scapi de el :)))))))))))))))))))))))))))))
|
Pentru mai multe poze cu renault 8 gordini:www.team-r8.com
|
Quote:
are 2 carburi duble parca si cum niemni nu-i omologa creatia..tipul se dadea cu ea la marginea padurii de langa sat si spera ca intr-o zi sa isi poata omologa si inmatricula creatia... |
misto gresia.Ce ai tu acolo e pentru 1.1 sau 1.3?
|
1.4, nu sunt ale mele, le-a pus cineva pe net
|
Sortex cum se numeste cartea in care ai gasit reportajele acelea.:D
|
Almanah auto.
|
adevarat motorul ala venea perfect pe masina mea :)).viseeeee