![]() |
Re: Off -Road / Etapa Cj / 06.06.2006
ha ha!!!cine vorbeste de accidente...mai am mult pana sa te ajung pe tine...si nu se poate numi accident ce am avut eu ...a fost doar o tamponare...:D
|
[QUOTE=Jimny;531283]ha ha!!!cine vorbeste de accidente...mai am mult pana sa te ajung pe tine...si nu se poate numi accident ce am avut eu ...a fost doar o tamponare...:D[/QUOT
Scuze off-topicul...dar numai unul a fost provocat din vina mea.Masina mea imi aduce ghinion.Tre' schimbata, si asta in curand;-) |
stiu masina eram masina cu folie pe ea sa nu se zgarie no offence da asa mi-o aduc aminte :P
|
mda...o fost desteapta ideea cu folia,s-o zgariat numai jumate de masina:( da data viitoare pun folie pe toata
|
Quote:
|
ar fi ceva... creca oricum le numaram pe degete.. fetele pe forum :)
|
bai shakalilor da mult v-o trebuit sa va prindetzi! chiar ma miram ca nu apar comentarii de genul :) ca am urmarit demult:D
Hai la combinat cu voi!!8) |
Quote:
|
ne mutam atunci la sectiunea chat asta e pt ea :oops: :bunch: :eyebrow: :mrhappy: :baby: :clap: :hug: :dribble:
|
disperatilor ;) aa....offtopic? sterg mai tarziu dupa ce presupun eu ca a vazut jimny ce ati scris ca e offtopic clar...ca daca nu dupa aia veniti "this forum is a mess bla bla yada yada yada" ;)
|
e fun ma.. lasa... ca ase mai e ceva activitate pe forum.. sterge injuraturi.. si prostii abearante.. astea is intrebari si dileme la ''subiecte feminine'' :)))
|
da stati linistiti k nu-s dinaia care se zvarcoleste pe masini ...mie imi place sa le conduc ;)
|
imi aduc aminte masinutza bine acuma nu stiu cred ca pt distractie ai participat .... am un dvd din grecia de anu asta sa vezi acolo ce modificari o adus aia la vitara ca era de 3 ori mai inalta masina ..... daca te intereseaza ... contact me
|
Jimny s-a facut da-mi id tau de mess mai povestim si te las sa conduci masina pana te saturi.......:)) daca toti se baga in seama hop si eu:))
|
Revenitzi la topik ca va .£$"%". de va ia ... £"$%"£%...pe toti :))
|
eu nu vreau nici id-u nici nik ma va dati cu firma in cap cu afirmatii de genu ala .....
|
esti curajos mai Danutz sa-ti dai asa masina!!!
gata cu offtopicu...idu meu ii patri145 |
1 Attachment(s)
baieti ! sa fiti respectuosi cu Patricia si sa nu aud de mitocanisme !
Bine ai venit Si te asteptam sa postezi cat de mult , cat de des , si cat de multa CALITATE in posturile tale fata de nota 10! pir .. fa ordine daca ai timp si kef! poza de la Street Devils :!: |
lingailor :) patricia mare greseala ca ti-ai dat id-ul acuma vezi numa cati o sa intre pe "felie" :lol: oricum...eu nu ma ascund si recunosc ca si eu is faptas cu voi....suntem toti tovarasi si daca vom fi prinsi vom face toti aceasi puscarie.
incat despre ordine, mai WOB, evenimentul a trecut, DODO a pus o MULTIME (vreo 20) de poze :| TOPIC INCHIS daca vrei sa discutati discutii discutabile, discutati la CHAT, va iubesc.....elevii mei ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning