Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Curse Legale -Trofeul Ploiesti - 31.10.2010 (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/215274-curse-legale-trofeul-ploiesti-31-10-2010-a.html)

DRooPY 20-10-10 18:00

Re: CURSE LEGALE PLOIESTI

1 Attachment(s)
noul banner!

alexone 20-10-10 18:14

Daca aveti nevoie de ajutor STREET LEGAL va sustine.

Bafta la organizare!

P.S.: afisul era interesant si daca in loc de o macheta aparea vreo masina "legenda" de la Ploiesti. Nici asa nu e rau.

JuST_GiuGiu 20-10-10 18:33

Prezent la eveniment!!
O sa asigur pozele & video si toata panarama de care e nevoie:lol::lol:

Alex4u 20-10-10 19:57

o sa cer autografe de la toti greii :lol:

TOBA^ 21-10-10 07:21

am si eu o rugaminte la cei care stiu locatia bine,cum e asfaltul acolo? are cineva o poza?ca sa stim si noi cu ce gume sa venim ?am inteles ca e nou!

Pagani_honda 21-10-10 07:24

Quote:

Originally Posted by TOBA^ (Post 3744946)
am si eu o rugaminte la cei care stiu locatia bine,cum e asfaltul acolo? are cineva o poza?ca sa stim si noi cu ce gume sa venim ?am inteles ca e nou!

Asfaltul e turnat de max 1 luna de zile ...e in gen la cel de pe centura ploiestiului daca te ajuta la ceva.Eu va recomand slick.

riv_gms 21-10-10 07:34

http://www.jurnalul.ro/webcam/ploies...uga_comentariu

asa arata,asfaltul este de calitate 8/10,turnat recent (dar ca la romani)

julaikos 21-10-10 09:22

Fata de e ce pe aeroport asta e de nota 10 ,chiar daca s-a vazut si asfalt mai bun :lol: bine ca nu se tine cursa pe asfaltul,pardon betonul vechi,ca vedeam si ceva decolari :lol:

ascona78 21-10-10 09:29

Quote:

Originally Posted by TOBA^ (Post 3744946)

intreaba-l pe bobi....e super ok :)

MIHAI_NEBUNU 21-10-10 09:49

Quote:

Originally Posted by Pagani_honda (Post 3742945)
Picam ne ridicam continuam ce sa facem gogule...imi ia mult sa pricep ca toamna nu-i ca vara si nah trebe sa mai luam contact cu mixtura asfaltica.Si pe linie dreapta nu te mai umfla atat ca tu pe 4 roti ai vrut sa vezi ce are nenea ala in bena aia sau ai vrut sa vezi cum e cu cazaturile de pe moto?Daca e a doua varianta ai omorat masina degeaba ca puteai sa ma intrebi si iti explicam totul gratis :D :lol: Da cu santzu omului ce-ai avut mah? Si de la viteza mare chiar nu lesin decat de placere :))))) ca sunt obisnuit.
Pana una alta vreau sa te vad pe tine cu prazu cum mergi ca am vazut ca nu prea te incumeti sa marai la el.Fa si tu o dicutie cu el sambata seara ,roaga-l frumos sa mearga drept si sa nu te faca de ras.

bai idiotule nu te mai satura dumnezeu n-am vazut asa ceva
da hopa ma calmeaza-te

Pagani_honda 21-10-10 10:16

Quote:

Originally Posted by MIHAI_NEBUNU (Post 3745228)
bai idiotule nu te mai satura dumnezeu n-am vazut asa ceva
da hopa ma calmeaza-te

Nebunu e indisponibil din cauza problemelor tehnice ( i s-a stricat rogojina de calculator)
NU imi asum nici o responsabilitate cu privire la acest lucru :D

jakal 21-10-10 12:36

treaba.....deja imi fac un CD cu live-uri...."sa stie'...:lol:
nu pot sa ratez asa ceva la noi pe teritoriu.....o sa ma dau de placere...

treaba nu o sa fac :sad:....ma dau cu roatele pe 16"......gumele pe spate sint deja "slickuri".....:D

un tonomat de cafea la start daca se poate e ideal...:lol:

Ruptdebeat 21-10-10 12:59

Intrebare pentru organizatori:

ITP si RCA valabile sunt 100% necesare?
Intreb pentru ca nu stiu daca terminam masina la timp sa putem participa si sa zicem ca daca RCA-ul se rezolva cu ITP-ul este mai greu din cauza termenului relativ scurt lista "to-do" fiind foarte lunga.
Multumesc anticipat.

cannavaro 21-10-10 13:28

Oricum nu se pot verifica, daca sunt valabile sau nu.

DONU' 21-10-10 15:35

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3745614)
treaba.....deja imi fac un CD cu live-uri...."sa stie'...:lol:
nu pot sa ratez asa ceva la noi pe teritoriu.....o sa ma dau de placere...

treaba nu o sa fac :sad:....ma dau cu roatele pe 16"......gumele pe spate sint deja "slickuri".....:D

un tonomat de cafea la start daca se poate e ideal...:lol:

Sunt magazine non-stop in zona startului, si unul aproape de finish pe soseaua de intoarcere. Gasiti acolo tot ce este nevoie. Inclusiv cafea! :D

Quote:

Originally Posted by Ruptdebeat (Post 3745650)
Intrebare pentru organizatori:

ITP si RCA valabile sunt 100% necesare?
Intreb pentru ca nu stiu daca terminam masina la timp sa putem participa si sa zicem ca daca RCA-ul se rezolva cu ITP-ul este mai greu din cauza termenului relativ scurt lista "to-do" fiind foarte lunga.
Multumesc anticipat.

ITP si RCA trebuiesc valabile 100 la %.
ITP-ul poate fi verificat de Politie foarte usor doar prin verificarea numarului de inmatriculare.

blondu'DOG 21-10-10 17:38

Quote:

Originally Posted by Pagani_honda (Post 3742984)
*
Cabinet de psihoterapie Te-ai pierdut, cauti ajutor? Suport psihologic specializat
terapiafunctioneaza.ro
Vaaaaaaaaaai sunati-l pe nebunuuuuuuuuuuuuuuu
HAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHHAH
Cum e mah sa vezi reclama asta pe 4tuning?:D

pushtane purisan , o s-o sun pe diana duminica dimineata sa nu-ti dea pastilele de cap.........si atunci o sa vada ploiestiu tzircus , sa moara petre. de abia astept !!!!!!!!!!!!!!

DiavoLLo 21-10-10 17:43

pe care portiune se va tine?? london zona aia?

blondu'DOG 21-10-10 17:55

Quote:

Originally Posted by DiavoLLo (Post 3746275)

nu la london boss.....de la catedrala catre caraiman.

julaikos 21-10-10 18:26

sau de la caraiman la catedrala...depinde cum bate vantu :lol:

blondu'DOG 21-10-10 18:39

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 3746371)
sau de la caraiman la catedrala...depinde cum bate vantu :lol:

nu varule...stratul este de la catedrala catre caraiman

Pagani_honda 22-10-10 08:12

Quote:

Originally Posted by blondu'DOG (Post 3746260)
pushtane purisan , o s-o sun pe diana duminica dimineata sa nu-ti dea pastilele de cap.........si atunci o sa vada ploiestiu tzircus , sa moara petre. de abia astept !!!!!!!!!!!!!!

Stai linistit te dreaq ca o sa imi iau camasa alba cu papion sa va arbitrez........in cooooooooooooltulllllll roshuuuuuuuuuuuu nea FFFFFFFFAAAAAne capcana spaimaaaaaaaa rar-uluiiiiiiiiiii.........in coltul albastruuuuuuuuuuu venit de la adapossssssssst blooooooooondu cainele de preerieeeeeeeeeeeeeee

Pagani_honda 22-10-10 08:16

Quote:

Originally Posted by DiavoLLo (Post 3746275)

Sigur in zona aia la london mah nu te lua dupa gura lumii.Am ales special locatia special pentru pitziopoancele cu botu incordat pe paiul din glastra cu apa plata cu lamaie. Doar nah trebuie sa lesine cand aud tobele gandindu-se ca e vreun vibrator imens scapat de sub control.

jakal 22-10-10 10:18

Quote:

Originally Posted by Pagani_honda (Post 3747560)
Stai linistit te dreaq ca o sa imi iau camasa alba cu papion sa va arbitrez........in cooooooooooooltulllllll roshuuuuuuuuuuuu nea FFFFFFFFAAAAAne capcana spaimaaaaaaaa rar-uluiiiiiiiiiii.........in coltul albastruuuuuuuuuuu venit de la adapossssssssst blooooooooondu cainele de preerieeeeeeeeeeeeeee

fiecare cu platformele dupa ei......:lol::lol::lol::lol::lol: amadoi din BG.......:))))))))

cannavaro 22-10-10 10:30

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 3746026)
Sunt magazine non-stop in zona startului, si unul aproape de finish pe soseaua de intoarcere. Gasiti acolo tot ce este nevoie. Inclusiv cafea! :D

ITP si RCA trebuiesc valabile 100 la %.
ITP-ul poate fi verificat de Politie foarte usor doar prin verificarea numarului de inmatriculare.

[
Pai si ce treaba are politia cu .. cursele?

Pagani_honda 22-10-10 10:36

Quote:

Originally Posted by cannavaro (Post 3747891)
[
Pai si ce treaba are politia cu .. cursele?

n-are acolo nici o treaba....dar te gandesti ca mai pleci si acasa?sau vi cu platforma?

mihaistan 22-10-10 11:03

paganele , boss ! am nevoie de ajutor la start ! am auzit ca vin aia cu harburile de la bucuresti si vor sa`mi fure cupa :lol: apoi cumpar 1 kil de cuie sa arunci in zona startului , finut asa fara sa vada nimenea :o arunc si eu la nasu mare acolo o sticla de jack sa umplem cupa la sfarsit

cannavaro 22-10-10 11:06

Quote:

Originally Posted by Pagani_honda (Post 3747907)
n-are acolo nici o treaba....dar te gandesti ca mai pleci si acasa?sau vi cu platforma?

Pai locuiesc vis-a-vis de locatia curselor.

Alex4u 22-10-10 13:36

trebuie sa platim ceva daca vizionam ?:lol: la 7:50 sunt acolo cu sendwishurile cu apa minerala si cu semintele in buzunar:lol: mai rau e daca ma apuca pis**rea ca nu stiu unde ..dar poate golesc sticla de apa pana atunci:lol:

Bolo_BCD 22-10-10 21:02

Quote:

Originally Posted by Alex4u (Post 3748265)
trebuie sa platim ceva daca vizionam ?:lol: la 7:50 sunt acolo cu sendwishurile cu apa minerala si cu semintele in buzunar:lol: mai rau e daca ma apuca pis**rea ca nu stiu unde ..dar poate golesc sticla de apa pana atunci:lol:

Sunt cateva magazine in zona, chiar in buze este un non-stop mare unde au de toate. In parc gasesti toatele ecologice, deci nu o sa duci lipsa de nimic. Gasiti de toate la acesta locatie.

Foarte bine gandita, bravo celor care organizeaza.

radubmw 22-10-10 22:23

Quote:

Originally Posted by Pagani_honda (Post 3747560)

nu ai toata tabla pe casaaaaaaaaaaaa............................:2gun:: 2gun:

jura-te k o sa te imbraci asa.....

radubmw 22-10-10 22:24

Quote:

Originally Posted by mihaistan (Post 3747977)
paganele , boss ! am nevoie de ajutor la start ! am auzit ca vin aia cu harburile de la bucuresti si vor sa`mi fure cupa :lol: apoi cumpar 1 kil de cuie sa arunci in zona startului , finut asa fara sa vada nimenea :o arunc si eu la nasu mare acolo o sticla de jack sa umplem cupa la sfarsit

ma bag si eu la faza asta...:D:D:D
sa inteleg k intru la 200 - 280 cp?????

Pagani_honda 23-10-10 20:35

Quote:

Originally Posted by mihaistan (Post 3747977)

NIci macar mah ce dreaq ca nu suntem amatori....pantaloni cu buzunare maaaaari ushor taiate si pline cu nisip de cea mai buna calitate.:D

tomita 24-10-10 15:46

Re: Curse Legale -Trofeul Ploiesti - 31.10.2010

Daca va fi vremea de azi,va fi nemaipomenit

barladi 24-10-10 23:19

Am trecut ieri prin zona (pe trotuar) si de la distanta, am avut impresia ca vad Speedbumpere. Le-au montat la loc sau nu am vazut eu bine? :(

ascona78 24-10-10 23:35

Quote:

Originally Posted by barladi (Post 3754001)
Am trecut ieri prin zona (pe trotuar) si de la distanta, am avut impresia ca vad Speedbumpere. Le-au montat la loc sau nu am vazut eu bine? :(

vor fi scoase...

ascona78 24-10-10 23:38

rog pe cei interesati sa participe la aceste curse legale chiar dc sunt din ploiesti si ne cunoastem sa trimita fisele de inscriere....numai as avom putea avea o evidenta si apoi spre sfarsitul saptamanii cu cateva zile inainte sa putem afisa o lista sa poata fiecare sa-si faca o idee cam ce concurenta are;)....

radubmw 25-10-10 21:47

Quote:

Originally Posted by ascona78 (Post 3754034)
rog pe cei interesati sa participe la aceste curse legale chiar dc sunt din ploiesti si ne cunoastem sa trimita fisele de inscriere....numai as avom putea avea o evidenta si apoi spre sfarsitul saptamanii cu cateva zile inainte sa putem afisa o lista sa poata fiecare sa-si faca o idee cam ce concurenta are;)....

LA NAIBA - fisa trebuie scoasa la imprimanta, completata, scanata si trimisa cu semnatura... de unde atata tehnologie????:D:D:D

p.s. sa vina paga sa le ridice cu scuterul pe care a montat multimedia...:lalala::lalala::lalala:

Tod3rik 25-10-10 22:29

Quote:

Originally Posted by radubmw (Post 3756934)
LA NAIBA - fisa trebuie scoasa la imprimanta, completata, scanata si trimisa cu semnatura... de unde atata tehnologie????:D:D:D

p.s. sa vina paga sa le ridice cu scuterul pe care a montat multimedia...:lalala::lalala::lalala:

fisa se semneaza la fata locului .. tu decat completezi fara semnatura ...salut

ascona78 26-10-10 00:45

se completeaza fisa din primele pagini ale topicului si se trimite pe mail la [email protected]
de semnat se va semna o alta fisa la fatza locului
PRIORITATE AU INSCRIERILE TRIMISE PE MAIL!adica in limita numarului de participanti

ascona78 26-10-10 02:47

o lista cu cei inscrisi pana acum pe grupele lor.....
REAMINTESC CA VOR AVEA PRIORITATE LA INSCRIEREA LA FATZA LOCULUI CEI DE PE ACEASTA LISTA SI A CEI CARE SE VOR INSCRIE IN CONTINUARE PE MAIL...

grupa 1
Parvu Alexandru honda civic 1.5
Nanu Mircea dacia 1300
Petcu Sorin logan 1.4
Beldiman Horia citroen saxo 1.6
Nedelcu Cosmin dacia solenza 1.4
Dragan Cristian logan 1.6

grupa 2
Toderica Razvan bmw 2.3
Grigore Robert mitsubishi colt 1.5
Morariu Mihai mitsubishi lancer 2.0
Cndea Bogdan renault 5 gtt 1.7
Tudor Eugen opel vectra 2.0
Czacu Catalin opel speedster 2.2
Dima Alexandru opel corsa 1.8
Cristea Alexandru vw golf 1.8
Badea Alexandru opel astra 1.8
Tinca Razvan ford fiesta 2.0
Rusu Bogdan renault 5 gt turbo 1.4
Ilie George bmw 520

grupa 3
Anghelescu Adrian opel ascona 2.0 turbo
Ghinea Dan peugeot 207rc
Dinulescu Madalin bmw 2.5
Moisescu Adrian bmw 2.5
Oltean Radu opel astra 2.5
Preda Luchian seat ibiza 1.8t
Florian Dragos mitsubishi colt 1.5t
Debulat Adrian honda civic 2.0
Raul Oroian mitsubishi colt 1.5t
Sotingeanu Adrian bmw 2.5

grupa 4
Paduraru Alexandru renault megane 2.0t
Pancescu Liviu seat leon 2.0t
Paunica Romeo seat leon 1.8t
Andrei Tiberiu opel astra 2.0 opc
Paduraru Alexandru renault megane 2.0t
Gheorghiu Marius opel calibra 2.0t
Mihalcea Darian ford focus st

grupa 5
Niculescu Bogdan bmw 2.5 turbo
Dragulin Mihai bmw 2.5 turbo
Dragoteanu Cristian ford sierra 2.9 turbo

grupa 6
Bondoc Iulius bmw 3.5 turbo
Florescu Augustin opel gt

grupa 7
Micu Octavian bmw 3.0 turbo

grupa 8 4x4
Stanca Razvan mitsubishi lancer evo X
Tita Valentin bmw X3 3.0
Mocanu Razvan subaru impreza wrx
Serban Liviu audi s3
Gogan Gabriel audi s3
Iuhasz Catalin audi rs6

grupa 9 diesel<2000 cmc
Ghela Iulian vw golf 2
Mitocaru Bogdan seat ibiza
Popescu Viorel hyundai accent
Draghici Marcel seat 1.9 tdi

grupa 10 diesel >2000 cmc
Voicu Daniel bmw 335d

All times are GMT +2. The time now is 06:17.

- Copyright 2026 4Tuning