![]() |
Re: CURSE LEGALE PLOIESTI
1 Attachment(s)
noul banner!
|
Daca aveti nevoie de ajutor STREET LEGAL va sustine.
Bafta la organizare! P.S.: afisul era interesant si daca in loc de o macheta aparea vreo masina "legenda" de la Ploiesti. Nici asa nu e rau. |
Prezent la eveniment!!
O sa asigur pozele & video si toata panarama de care e nevoie:lol::lol: |
o sa cer autografe de la toti greii :lol:
|
am si eu o rugaminte la cei care stiu locatia bine,cum e asfaltul acolo? are cineva o poza?ca sa stim si noi cu ce gume sa venim ?am inteles ca e nou!
|
Quote:
|
http://www.jurnalul.ro/webcam/ploies...uga_comentariu
asa arata,asfaltul este de calitate 8/10,turnat recent (dar ca la romani) |
Fata de e ce pe aeroport asta e de nota 10 ,chiar daca s-a vazut si asfalt mai bun :lol: bine ca nu se tine cursa pe asfaltul,pardon betonul vechi,ca vedeam si ceva decolari :lol:
|
Quote:
|
Quote:
da hopa ma calmeaza-te |
Quote:
NU imi asum nici o responsabilitate cu privire la acest lucru :D |
treaba.....deja imi fac un CD cu live-uri...."sa stie'...:lol:
nu pot sa ratez asa ceva la noi pe teritoriu.....o sa ma dau de placere... treaba nu o sa fac :sad:....ma dau cu roatele pe 16"......gumele pe spate sint deja "slickuri".....:D un tonomat de cafea la start daca se poate e ideal...:lol: |
Intrebare pentru organizatori:
ITP si RCA valabile sunt 100% necesare? Intreb pentru ca nu stiu daca terminam masina la timp sa putem participa si sa zicem ca daca RCA-ul se rezolva cu ITP-ul este mai greu din cauza termenului relativ scurt lista "to-do" fiind foarte lunga. Multumesc anticipat. |
Oricum nu se pot verifica, daca sunt valabile sau nu.
|
Quote:
Quote:
ITP-ul poate fi verificat de Politie foarte usor doar prin verificarea numarului de inmatriculare. |
Quote:
|
pe care portiune se va tine?? london zona aia?
|
Quote:
|
sau de la caraiman la catedrala...depinde cum bate vantu :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pai si ce treaba are politia cu .. cursele? |
Quote:
|
paganele , boss ! am nevoie de ajutor la start ! am auzit ca vin aia cu harburile de la bucuresti si vor sa`mi fure cupa :lol: apoi cumpar 1 kil de cuie sa arunci in zona startului , finut asa fara sa vada nimenea :o arunc si eu la nasu mare acolo o sticla de jack sa umplem cupa la sfarsit
|
Quote:
|
trebuie sa platim ceva daca vizionam ?:lol: la 7:50 sunt acolo cu sendwishurile cu apa minerala si cu semintele in buzunar:lol: mai rau e daca ma apuca pis**rea ca nu stiu unde ..dar poate golesc sticla de apa pana atunci:lol:
|
Quote:
Foarte bine gandita, bravo celor care organizeaza. |
Quote:
jura-te k o sa te imbraci asa..... |
Quote:
sa inteleg k intru la 200 - 280 cp????? |
Quote:
|
Re: Curse Legale -Trofeul Ploiesti - 31.10.2010
Daca va fi vremea de azi,va fi nemaipomenit
|
Am trecut ieri prin zona (pe trotuar) si de la distanta, am avut impresia ca vad Speedbumpere. Le-au montat la loc sau nu am vazut eu bine? :(
|
Quote:
|
rog pe cei interesati sa participe la aceste curse legale chiar dc sunt din ploiesti si ne cunoastem sa trimita fisele de inscriere....numai as avom putea avea o evidenta si apoi spre sfarsitul saptamanii cu cateva zile inainte sa putem afisa o lista sa poata fiecare sa-si faca o idee cam ce concurenta are;)....
|
Quote:
p.s. sa vina paga sa le ridice cu scuterul pe care a montat multimedia...:lalala::lalala::lalala: |
Quote:
|
se completeaza fisa din primele pagini ale topicului si se trimite pe mail la [email protected]
de semnat se va semna o alta fisa la fatza locului PRIORITATE AU INSCRIERILE TRIMISE PE MAIL!adica in limita numarului de participanti |
o lista cu cei inscrisi pana acum pe grupele lor.....
REAMINTESC CA VOR AVEA PRIORITATE LA INSCRIEREA LA FATZA LOCULUI CEI DE PE ACEASTA LISTA SI A CEI CARE SE VOR INSCRIE IN CONTINUARE PE MAIL... grupa 1 Parvu Alexandru honda civic 1.5 Nanu Mircea dacia 1300 Petcu Sorin logan 1.4 Beldiman Horia citroen saxo 1.6 Nedelcu Cosmin dacia solenza 1.4 Dragan Cristian logan 1.6 grupa 2 Toderica Razvan bmw 2.3 Grigore Robert mitsubishi colt 1.5 Morariu Mihai mitsubishi lancer 2.0 Cndea Bogdan renault 5 gtt 1.7 Tudor Eugen opel vectra 2.0 Czacu Catalin opel speedster 2.2 Dima Alexandru opel corsa 1.8 Cristea Alexandru vw golf 1.8 Badea Alexandru opel astra 1.8 Tinca Razvan ford fiesta 2.0 Rusu Bogdan renault 5 gt turbo 1.4 Ilie George bmw 520 grupa 3 Anghelescu Adrian opel ascona 2.0 turbo Ghinea Dan peugeot 207rc Dinulescu Madalin bmw 2.5 Moisescu Adrian bmw 2.5 Oltean Radu opel astra 2.5 Preda Luchian seat ibiza 1.8t Florian Dragos mitsubishi colt 1.5t Debulat Adrian honda civic 2.0 Raul Oroian mitsubishi colt 1.5t Sotingeanu Adrian bmw 2.5 grupa 4 Paduraru Alexandru renault megane 2.0t Pancescu Liviu seat leon 2.0t Paunica Romeo seat leon 1.8t Andrei Tiberiu opel astra 2.0 opc Paduraru Alexandru renault megane 2.0t Gheorghiu Marius opel calibra 2.0t Mihalcea Darian ford focus st grupa 5 Niculescu Bogdan bmw 2.5 turbo Dragulin Mihai bmw 2.5 turbo Dragoteanu Cristian ford sierra 2.9 turbo grupa 6 Bondoc Iulius bmw 3.5 turbo Florescu Augustin opel gt grupa 7 Micu Octavian bmw 3.0 turbo grupa 8 4x4 Stanca Razvan mitsubishi lancer evo X Tita Valentin bmw X3 3.0 Mocanu Razvan subaru impreza wrx Serban Liviu audi s3 Gogan Gabriel audi s3 Iuhasz Catalin audi rs6 grupa 9 diesel<2000 cmc Ghela Iulian vw golf 2 Mitocaru Bogdan seat ibiza Popescu Viorel hyundai accent Draghici Marcel seat 1.9 tdi grupa 10 diesel >2000 cmc Voicu Daniel bmw 335d |
| All times are GMT +2. The time now is 06:17. |
- Copyright 2026 4Tuning