Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1310 HAI HUY (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/215094-dacia-1310-hai-huy.html)

Thomas Everywhere 29-10-10 23:53

Re: Dacia 1310 HAI HUY

voi singurii la severin, eu singurul la valcea...:)) Am fost acum 3 saptamani acolo, foarte frumos bulevardul ala...aveti strazi calumea. Am ajuns la Portile de Fier si vroiam sa trec granita cu dacia, dar nu stiu daca ai voie :)) am preferat mai bine sa privesc peste Dunare.
Arata bine dacia, imi place. Fai un bad look si vopseste si jantele, taie sigla de la grila si o sa dea minunat.

DJBOSS 30-10-10 00:47

Quote:

Originally Posted by Alexis_PSA (Post 3768780)
esti pe drumul cel bun ai grija de masinuta :)

Multumesc frumos:D:D

DJBOSS 30-10-10 00:53

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 3768830)
voi singurii la severin, eu singurul la valcea...:)) Am fost acum 3 saptamani acolo, foarte frumos bulevardul ala...aveti strazi calumea. Am ajuns la Portile de Fier si vroiam sa trec granita cu dacia, dar nu stiu daca ai voie :)) am preferat mai bine sa privesc peste Dunare.
Arata bine dacia, imi place. Fai un bad look si vopseste si jantele, taie sigla de la grila si o sa dea minunat.

Cum ai fost in severin si nu m-ai anuntat si pe mine :sad: naspa cand mai vi sa ma anunti, da ?
Da puteai sa treci granita la Serbia linistit doar cu buletinul acum s-a dat voie, siserbia nu tine cont de ce masina ai doar sa fie echipa corespunzator( lumini,trusa medicala,stingator,vesta,etc..)
Si referitor la jante ce culoare sa le vopsesc,imi plac cum le-am reconditionat (negru mat si alb borlat inelele) da acum urmeaza sa tai si sigla cu dacia...sa dau o forma la aripi,si bad look mai poate astepta putin pana in vara cand o sa aiba un al styl :D Sunt pus pe fapte mari.
In severin suntem doar 2 pasionati de tuning auto marca "DACIA"
Numa bine si sport la tuning 8):lol:

Thomas Everywhere 30-10-10 10:03

NU am stiut ca esti din Severin, tocmai acum am vazut topicul...deci in serbia se trece usor, am sa revin spre Turnu Severin, sa mai fac niste banet de Gaz :D Lasa ca nici aici in Valcea nu suntem multi...mai urmeaza 2 tovarasi care isi prepara daciile sa vedem ce iese. Deocamdata doar a mea e mai exclusiva.
Bafta la tuning.

DJBOSS 02-11-10 16:54

4 Attachment(s)
Astazi mi-am facut timp sa-mi aeristesc franele( aveam frane la a 2 a pedala ):D:D:D ,si am zis sa verific placutele de frana pe fata ,am observat ca erau duse de tot la roata din stanga ,ce-a din dreapta erau mai putin uzate asa ca, m-am dus fuga la magazin si am luat placute de frana la 25 de lei ,zic eu cas bune .
In + am bagat ceva vasilina si la caseta de directie,am joc la ea trebe so schimb :sad: si am curatat si filtru de benzina

Thomas Everywhere 02-11-10 16:57

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3778904)
Astazi mi-am facut timp sa-mi aeristesc franele( aveam frane la a 2 a pedala ):D:D:D ,si am zis sa verific placutele de frana pe fata ,am observat ca erau duse de tot la roata din stanga ,ce-a din dreapta erau mai putin uzate asa ca, m-am dus fuga la magazin si am luat placute de frana la 25 de lei ,zic eu cas bune .
In + am bagat ceva vasilina si la caseta de directie,am joc la ea trebe so schimb :sad: si am curatat si filtru de benzina

daca ai luat fermit sunt bune..daca ai luat alte rahaturi deh...s-ar putea sa le dai jos curand :D

GEO GR 01 NVN 02-11-10 17:11

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 3778914)
daca ai luat fermit sunt bune..daca ai luat alte rahaturi deh...s-ar putea sa le dai jos curand :D

daca te uiti pe pagina anterioara are poze cu ele...sunt ASAM...ma rog acum nu stiu de ce va feriti toti de ASAM ca eu am placutele pe fata tot de la ei si le am de vreo 2 ani si ceva si nu am probleme cu ele,inca mai au carne:D PS:uitate la planetara aia de pe fata ca parca ai burduful dus si nu e bine...

DJBOSS 02-11-10 17:23

Quote:

Originally Posted by GEO GR 01 NVN (Post 3778958)
daca te uiti pe pagina anterioara are poze cu ele...sunt ASAM...ma rog acum nu stiu de ce va feriti toti de ASAM ca eu am placutele pe fata tot de la ei si le am de vreo 2 ani si ceva si nu am probleme cu ele,inca mai au carne:D PS:uitate la planetara aia de pe fata ca parca ai burduful dus si nu e bine...

da asa este il am dus burdufu am cumparat deja altu sal inlocuiesc dar mie o lene :lol::lol::lol: sa o dau jos

DJBOSS 02-11-10 17:25

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 3778914)

Am luat ASAM,credca or sa fie bune ......Am frane mai bune pe dacie ca la opel :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

DJBOSS 03-11-10 13:47

9 Attachment(s)
Astazi cu ajutoru unui bun prieten (Grigore) am reusit sa dau si presurile de la roti jos, ai sta mult mai bine.in timp ...am vizitat si sora vitrega a lu HUy :lol::lol:

Thomas Everywhere 03-11-10 14:21

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3781368)
Astazi cu ajutoru unui bun prieten (Grigore) am reusit sa dau si presurile de la roti jos, ai sta mult mai bine.in timp ...am vizitat si sora vitrega a lu HUy :lol::lol:

cand ai bani cumpara set de aparatori noroi si pune-i ca daca o mai tii asa nu e bine.:rolleyes2

grigore89 03-11-10 15:03

Quote:

hai ca am facut treaba buna :lol:

Cosmin-SNR 03-11-10 16:23

Quote:

Frumoasa masina...Pacat ca e cam abandonata...asa pare din poze, arata super cu jantele alea dublate :D

P.S: de ce este doliul ala pe oglinda? v-a murit cineva? daca da..condoleante:sad:

grigore89 03-11-10 16:46

las ca usor usor te ajut si eu :-)

grigore89 03-11-10 17:00

frumoasa e masina lu MH 60 STI parca ma vad si pe mn in scurt timp :D

grigore89 03-11-10 17:09

Re:

Quote:

Originally Posted by Soryn0314 (Post 3768487)
MH .. STI era sa dea aseara peste mine pe bulevard..cand traversam:))...cred ca era nervos ca mergea prea rpd :))

omu' are un stil de mers foarte sportiv si pun pariu ca are si gandirea mea "ori te dai la o parte si fugi ori te iau ca nu stiu sa pun frana " oricum alearga bine masinutza lu STI:lol::lol::lol: am degand sa o iau la o tura sa vad cam ce ii poate pielea dar mai intai sa o spele :lol::lol::lol:

DJBOSS 03-11-10 17:30

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3781751)
Frumoasa masina...Pacat ca e cam abandonata...asa pare din poze, arata super cu jantele alea dublate :D

P.S: de ce este doliul ala pe oglinda? v-a murit cineva? daca da..condoleante:sad:

MH-60-STI nu nu este abandonata doamne fereste,... noi 2 suntem singuri din severin ce ne modificam daciile...
Legat de doliu a avut un deces in familie....
STI-HUY strabat severinu zi de zi :lol::lol:

DJBOSS 03-11-10 17:35

2 Attachment(s)
Maine incerc sa fac asta

DJBOSS 04-11-10 20:22

5 Attachment(s)
Astazi asa cum am promis mi-am facut timp si am facut si grila :D, m-au ajutat la munga (grigore89 si oly) ..rezultatu il vedeti mai jos
O parte din poze..

DJBOSS 04-11-10 20:30

7 Attachment(s)
Acum a 2-a parte...fiind foarte greu sa lucrez cu grila pe masina ,am decis s-o dau jos..
Maine revin cu inca cateva poze cand este si masina curata asa m-ai la lumina, specific na fost usor de loc am lucrat de la 1 jumate pana la 5 jumate ..

Thomas Everywhere 04-11-10 20:33

good job!

grigore89 04-11-10 20:39

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3785454)
Acum a 2-a parte...fiind foarte greu sa lucrez cu grila pe masina ,am decis s-o dau jos..
Maine revin cu inca cateva poze cand este si masina curata asa m-ai la lumina, specific na fost usor de loc am lucrat de la 1 jumate pana la 5 jumate ..

da asa este :lol: a fost mai greu cu datul farurilor jos si cu plasa aia dar cu oly care e baiat calumea am facut treaba buna maine sa faci o poza cu grila vopsita pe masina ......... sti ca trebe sa dai o bere :drunk:

DJBOSS 04-11-10 21:31

2 Attachment(s)
Si vreo 2 de la intalnirea de club....

DJBOSS 05-11-10 12:07

10 Attachment(s)
Astazi daciuta mea s-a simtit bine pentru ca a fost dusa la spalatorie :lol:
Cateva poze cu grila

RRedman 05-11-10 12:09

De ce nu ii dai stickerele de pe usi si bandourile(tot de pe usi) jos?

Mai putin, inseamna mai mult.

DJBOSS 05-11-10 12:12

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 3786911)
De ce nu ii dai stickerele de pe usi si bandourile(tot de pe usi) jos?

Mai putin, inseamna mai mult.

Eu stiu ca tu ai dreptate dar acum sa le dau jos stikerele si bandoruile o sa ramana foarte urat si cum bani pentru vopsit nu sunt ,nare rost sa ma complic sai fac mai mult rau la masina

andi_cimpean 05-11-10 12:21

N-o mai duce la spălătorie, pune ban pe ban.

DJBOSS 05-11-10 16:51

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3786945)
N-o mai duce la spălătorie, pune ban pe ban.

Pai da dar o spalai Gratis :lol:
App astazi am ramas iara fara benzina :lol::lol::lol: si ce credeti , cand ma uitai la furtunu de retur, era fisurat sii-mi curgea o gramada de benzina ...asa ca taiai bucata unde era crapat si pusai la loc..in curand trebe sa-mi cumpar un alt furtun :shock::lol: sa fiu sigur ca nu se va mai crapa

DJBOSS 05-11-10 20:20

Ce ziceti daca as vopsi jantele pe alb ?:D

DJBOSS 05-11-10 21:04

1 Attachment(s)
Inca una

grigore89 05-11-10 22:04

:lol:eu as spune ca nu da bine cu alb , asta inseamna prea multe culori si da putin in tiganie . eu unu as alege un gri inchis <parerea mea :rolleyes2> oricum gusturile nu se dicuta .:D si dupa cum ti-am mai spus " dai cu ea de pamant ca plange saraca sa fie mai joasa , ai sa vezi ca o sa ii stea mai bine

grigore89 05-11-10 22:06

o sa te bat la cap in fiecare zi pana cand ai sa faci ce trebuie :twisted::twisted::twisted:

grigore89 05-11-10 22:11

de bari cand ne apucam sa le aliniem si sa le dam un lustru ? pune bani deoparte si hai ca vine vara .....sti tu iarna le lucram si vara la plimbareala :-P abea astept sa imi iau alta masina si sa ma apuc de lucrat la ea si sa vezi ca atunci o sa te ambitionez si pe tine . pana atunci strange banu':x

DJBOSS 05-11-10 23:45

Quote:

Originally Posted by grigore89 (Post 3788401)
de bari cand ne apucam sa le aliniem si sa le dam un lustru ? pune bani deoparte si hai ca vine vara .....sti tu iarna le lucram si vara la plimbareala :-P abea astept sa imi iau alta masina si sa ma apuc de lucrat la ea si sa vezi ca atunci o sa te ambitionez si pe tine . pana atunci strange banu':x

asa e grigore ai dreptate ce sa zic eu zic sa vopsesc jantele albe,sa-mi pun planetara la punct,sa reglez tacheti,sa schimb teurile si sa tai din arcuri si..s-o aliniem cu barile :lol: credca dupa data de 20 dupa ce mai fac rost de cash.. pe 19 trebe sa platesc asigurarea :shock: daca nar fi expirat acuma fi sigur ca faceam tot ce zic mai sus 8) binenteles din bani de asigurare :lol:

DJBOSS 09-11-10 00:29

1 Attachment(s)
Cu ceva chin am reusit sa modific o poza si sa fac jantele pe alb .
Sa-mi zice daca va place,oare sunt mai frumoase total alb sau raman cu dunga.
Eu vroiam sa le fac total pentru ca acum toti au dunga dinaceea :cry:

Cosmin-SNR 09-11-10 16:26

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3796831)
Cu ceva chin am reusit sa modific o poza si sa fac jantele pe alb .
Sa-mi zice daca va place,oare sunt mai frumoase total alb sau raman cu dunga.
Eu vroiam sa le fac total pentru ca acum toti au dunga dinaceea :cry:

Si cam toti au jatele albe...:rolleyes2

DJBOSS 09-11-10 17:13

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3798247)
Si cam toti au jatele albe...:rolleyes2

Arata si mie cati au jante complet albe si cati au jante cale mele cu dunga alba, sa-ti demonstrez ca sunt mai multi care le au cu dunga decat albe ;)

Thomas Everywhere 09-11-10 17:16

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3798372)
Arata si mie cati au jante complet albe si cati au jante cale mele cu dunga alba, sa-ti demonstrez ca sunt mai multi care le au cu dunga decat albe ;)

frate...fa-o cum iti place tie...lasa parerea lu x si y....daca au ei...tre sa ai si tu. Pune mana si fa-le albe neaparat ca o sa arate fain!

DJBOSS 09-11-10 19:54

Quote:

Originally Posted by Thomas Everywhere (Post 3798384)
frate...fa-o cum iti place tie...lasa parerea lu x si y....daca au ei...tre sa ai si tu. Pune mana si fa-le albe neaparat ca o sa arate fain!

Multumesc frumos de sfat si ai dreptate

Thomas Everywhere 09-11-10 20:12

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3798910)
Multumesc frumos de sfat si ai dreptate

asa vezi :))) n-ai pentru ce friend.

All times are GMT +2. The time now is 09:53.

- Copyright 2026 4Tuning