![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
voi singurii la severin, eu singurul la valcea...:)) Am fost acum 3 saptamani acolo, foarte frumos bulevardul ala...aveti strazi calumea. Am ajuns la Portile de Fier si vroiam sa trec granita cu dacia, dar nu stiu daca ai voie :)) am preferat mai bine sa privesc peste Dunare.
Arata bine dacia, imi place. Fai un bad look si vopseste si jantele, taie sigla de la grila si o sa dea minunat. |
Quote:
|
Quote:
Da puteai sa treci granita la Serbia linistit doar cu buletinul acum s-a dat voie, siserbia nu tine cont de ce masina ai doar sa fie echipa corespunzator( lumini,trusa medicala,stingator,vesta,etc..) Si referitor la jante ce culoare sa le vopsesc,imi plac cum le-am reconditionat (negru mat si alb borlat inelele) da acum urmeaza sa tai si sigla cu dacia...sa dau o forma la aripi,si bad look mai poate astepta putin pana in vara cand o sa aiba un al styl :D Sunt pus pe fapte mari. In severin suntem doar 2 pasionati de tuning auto marca "DACIA" Numa bine si sport la tuning 8):lol: |
NU am stiut ca esti din Severin, tocmai acum am vazut topicul...deci in serbia se trece usor, am sa revin spre Turnu Severin, sa mai fac niste banet de Gaz :D Lasa ca nici aici in Valcea nu suntem multi...mai urmeaza 2 tovarasi care isi prepara daciile sa vedem ce iese. Deocamdata doar a mea e mai exclusiva.
Bafta la tuning. |
4 Attachment(s)
Astazi mi-am facut timp sa-mi aeristesc franele( aveam frane la a 2 a pedala ):D:D:D ,si am zis sa verific placutele de frana pe fata ,am observat ca erau duse de tot la roata din stanga ,ce-a din dreapta erau mai putin uzate asa ca, m-am dus fuga la magazin si am luat placute de frana la 25 de lei ,zic eu cas bune .
In + am bagat ceva vasilina si la caseta de directie,am joc la ea trebe so schimb :sad: si am curatat si filtru de benzina |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Astazi cu ajutoru unui bun prieten (Grigore) am reusit sa dau si presurile de la roti jos, ai sta mult mai bine.in timp ...am vizitat si sora vitrega a lu HUy :lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S: de ce este doliul ala pe oglinda? v-a murit cineva? daca da..condoleante:sad: |
las ca usor usor te ajut si eu :-)
|
frumoasa e masina lu MH 60 STI parca ma vad si pe mn in scurt timp :D
|
Re:
Quote:
|
Quote:
Legat de doliu a avut un deces in familie.... STI-HUY strabat severinu zi de zi :lol::lol: |
2 Attachment(s)
Maine incerc sa fac asta
|
5 Attachment(s)
Astazi asa cum am promis mi-am facut timp si am facut si grila :D, m-au ajutat la munga (grigore89 si oly) ..rezultatu il vedeti mai jos
O parte din poze.. |
7 Attachment(s)
Acum a 2-a parte...fiind foarte greu sa lucrez cu grila pe masina ,am decis s-o dau jos..
Maine revin cu inca cateva poze cand este si masina curata asa m-ai la lumina, specific na fost usor de loc am lucrat de la 1 jumate pana la 5 jumate .. |
good job!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Si vreo 2 de la intalnirea de club....
|
10 Attachment(s)
Astazi daciuta mea s-a simtit bine pentru ca a fost dusa la spalatorie :lol:
Cateva poze cu grila |
De ce nu ii dai stickerele de pe usi si bandourile(tot de pe usi) jos?
Mai putin, inseamna mai mult. |
Quote:
|
N-o mai duce la spălătorie, pune ban pe ban.
|
Quote:
App astazi am ramas iara fara benzina :lol::lol::lol: si ce credeti , cand ma uitai la furtunu de retur, era fisurat sii-mi curgea o gramada de benzina ...asa ca taiai bucata unde era crapat si pusai la loc..in curand trebe sa-mi cumpar un alt furtun :shock::lol: sa fiu sigur ca nu se va mai crapa |
Ce ziceti daca as vopsi jantele pe alb ?:D
|
1 Attachment(s)
Inca una
|
:lol:eu as spune ca nu da bine cu alb , asta inseamna prea multe culori si da putin in tiganie . eu unu as alege un gri inchis <parerea mea :rolleyes2> oricum gusturile nu se dicuta .:D si dupa cum ti-am mai spus " dai cu ea de pamant ca plange saraca sa fie mai joasa , ai sa vezi ca o sa ii stea mai bine
|
o sa te bat la cap in fiecare zi pana cand ai sa faci ce trebuie :twisted::twisted::twisted:
|
de bari cand ne apucam sa le aliniem si sa le dam un lustru ? pune bani deoparte si hai ca vine vara .....sti tu iarna le lucram si vara la plimbareala :-P abea astept sa imi iau alta masina si sa ma apuc de lucrat la ea si sa vezi ca atunci o sa te ambitionez si pe tine . pana atunci strange banu':x
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cu ceva chin am reusit sa modific o poza si sa fac jantele pe alb .
Sa-mi zice daca va place,oare sunt mai frumoase total alb sau raman cu dunga. Eu vroiam sa le fac total pentru ca acum toti au dunga dinaceea :cry: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|